Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Yükselen Fiyatlara İnat Dekant Parfum

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Merhaba,

    Aşağıdaki dekantları almak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

    Dior Homme İntense 5 – 5ml
    Bentley İntense 3 – 5ml
    Costume National Homme 6 – 5ml
    Yves Saint Laurent La Nuit de L Homme 3,5 – 5ml
    Victor Rolf Spice Bomb 5 – 5ml

    Yorum


    • matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      özelden yazdım hocam

    • Xibalba
      Xibalba Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yazdım.

  • Arkadaş hayırdır? Siparişi aldın tık diye paranı da gönderdim hesabına sen neden hiç bir mesaja artık cevap vermiyorsun? Kesinlikle olumsuz düşünmek istemiyorum ancak neden cevap vermiyorsun? 112.5 TL nin peşine mi düşeceğiz?

    Yorum


    • Endişelenmeyin bence, Altuğ hocam gayet güvenilirdir.

      Yorum


      • Orjinal yazı sahibi: Xibalba View Post
        Arkadaş hayırdır? Siparişi aldın tık diye paranı da gönderdim hesabına sen neden hiç bir mesaja artık cevap vermiyorsun? Kesinlikle olumsuz düşünmek istemiyorum ancak neden cevap vermiyorsun? 112.5 TL nin peşine mi düşeceğiz?
        Altug abiden alacagın olsun, hocam emin olun işinden gücünden dolayı cevap verememiştir. En kısa vakte kefilimdir. 😊🙏

        SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

        Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

        Yorum


        • Konu endişe değil ki. Ben insan gibi soru soruyorum takip no alabilir miyim? Cevap yok . Vermediyseniz henüz veremedim diyin sorun değil diyorum ona da cevap yok hatta hiç bir şekilde cevap yok. Haliyle insan gibi muhattap olurken karsimda bende muhattap görmek isterim. Tek sorun bu.

          Yorum


          • Peki bu kadar dediniz madem. Bir bildiginiz vardır elbet. Altuğ kardeş işinin yogunlugundandir kesinlikle. İyi geceler.

            Yorum


            • Arkadaş bit pazarından mal mı alıyorsun nasıl bir üslup ile yazı yazıyorsun burada paylaşım var 100 liraya kimseyi esir alamazsın yazmayım diyorum gördükçe sinirlerim bozuluyor valla

              Yorum


              • Arkadaş senin bana sinirin bozulamaz. 100 TL değil 1 TL de olsa müşteriyim ben bit pazarı da olsa AVM de olsa fark etmez alışveriş yaptığım kişiyi ben mağdur etmeyip ugrastirmiyorsam aynı şeyi karşımdaki kişiden de beklerim. Herkesin ne plan yaptigini neden yaptığını ya da nasıl yaptığını bilemezsin sen. Belki bana diyecek ki pazartesi kargoya veriyorum bende plan yapacam o zaman salı bende olur işimi ona göre aysrlayayim. Üsluba gelecek olursak kimseye saygisizlikta terbiyesizlikte etmedim. kaldı ki arkadaşlar yazdı yoğundur diye,evet haklısınızdir dedim. Sen kimsin ki benimle bu üsluba giriyorsun asıl?

                Yorum


                • Marmaris büfe
                  Marmaris büfe Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Burası parfüm hobisi forumu ikinci el mağazası değil üste yorumun var dün vermişsin siparişi bu gün ortalığı ververeye veriyorsun burada piyasanın çok altında fiyatlara paylaşımlar yapılıyor bu hobiye gönül versen bu tarzda yaklaşmazsın zaten paramızın peşinde koşuyoruz falan insanlar burada yüzbinlerce liralık koleksiyonlar yapıyor birbirlerini kırmıyorlar 100 lira için foruma giren insanların keyfini kaçırma ben Altuğ beyin avukatı değilim telefonu maili yazıyor ara ulaşamazsan yarını bekle

              • Bence de uzatmayalım ve forumu amacı dışına çıkarma yalım. Tekrar da yazıyorum Altuğ bey için iş yogunlugudur o cevap verememe sebebi de, ancak ben de iş planı yapıyorum. Çünkü o kargoya sürekli gidemem ya da geldiğinde o beni bulamaz işimden dolayı. Netice şu ben Altuğ bey ile sorunumu çözerim bir şekilde ama sen işine bak kardeş. Bana da akıl vermeye kalkma, senin hobindir saygı duyarım benim ise hobimdir ya da tuketiciyimdir bilemezsin ve buna kafa yorup tasarruf yapma yetkisinde olan sen değilsin, benim.

                Yorum


                • Altuğ hocam öncelikle sen, sonrada forumdaki diğer arkadaşlar gece gece gereksiz muhabbetler oldu, lütfen kusura bakmayın. Konuyu uzatıp tadimizi kacirmayacagim daha fazla.

                  Altuğ hocam sen uygun zamanında kargo ile ilgili bana bir bilgi geçersen sevinirim. Tekrar iyi geceler sağlıcakla kalın.

                  Yorum


                  • Bu başlık altına, Altuğ Beyle beraber daha önce buraya yazan tüm üyelerin bildirimle haberdar olup okuyacağı ve nihayetinde herkesin görebileceği okuyabileceği bir ileti göndereceksiniz. İletiniz:
                    1.Cümle : "Arkadaş hayırdır!"
                    Son Cümle : "112,5 TL nin peşine mi düşeceğiz?"

                    Aralardaki "paranı tık aldın" "neden cevap vermiyorsun" ifadelerinizle de endişenizi ve hoşnutsuzluğunuzu açıkça belli edeceksiniz. Sonra konunun endişe olmadığını söyleyip insan gibi muhatap olunca karşınızda insan gibi muhatap bulamadığınızdan dert yanacaksınız. En sonda da Altuğ kardeş işinin yoğunluğundandır kesinlikle deyip iyi geceler dilemeyi de unutmayacaksınız.

                    Nerden bakarsanız bakın elle tutulur hiçbir yanı yok. İyiniyet yok, saygı yok, hitabet yok hiçbir şey yok ya. Peki ne var? Para verince, cüret etme hakkını satın aldığını zanneden bir zihniyet var. Ben bu zihniyetler yüzünden mesleğimin, serbest şeklinden vazgeçtim. Çünkü para verince, canlarının her istediği anda cevap verilmesini ve işlerinin derhal görülmesini isterler. Para verince, magandavari tavırla "kardeş, arkadaş" diyerek sizi küçümsemeye çalışmaktan da geri kalmazlar. Kendilerini birer müşteri olarak görüp, müşterinin devamlı haklı olduğu zırvalığının arkasına saklanırlar. Halbuki nazarlarında para veren, emredendir.

                    Yorum


                    • Tekrar söylüyorum amacım konuyu uzatmak değil ancak hic birinizin düşüncesi zerre kadar umrumda değil çünkü muhatabım değilsiniz en nihayetinde. Benim tek muhattabim Altuğ beydir ki kendisine olan mahcubiyetimi de olabildiğince anlatmaya çalıştım. Size gelecek olursak; evet konu gram endişe değil çünkü benim 112.5 TL min gitmeyeceginden ben çok ama çok eminim bunun sebebi de şudur ki Altuğ beye ya da başkasına güven ile değil kendime güveniyorum ben. Bu sizin uslubunuzla olan MAGANDAVARİ de değil emin olun. Beni tanımadan hakkımda, kişiliğim hakkında yapmış olduğunuz bu analize de hayran kaldım ve bunu gerçek hayatta sizi anarak işe yeni başlayan arkadaşlara vermiş olduğum eğitimlerde kullanacağımdan emin olabilirsiniz. Bu guven nereden geliyor diyebilirsiniz? İşimle alakalı diyeyim sadece size. Bunu da özellikle belirttim; MAGANDAVARİ olmadığını anlamanız adina. Ben ayın sadece 10 günü belirttiğim adreste bulunabilirim çünkü ben müfettişim, şimdi belki anlarsınız neden bu kadar plan yapma derdinde olduğumu. Yazmış olduğunuz mesajda en komigime giden ise bankada işlem sırası beklerken 15. Dk da bağırmaya başlayan insanlar olan şu dünyada klavye başından vermiş olduğunuz kapitalizm egitimi bir Karl Marx, bir adam Smith kadar olmasa da kendi kapasitenizde bir analiz yapmaya calismissiniz. Yapacak bir şey yok sizinde bu kadar diyelim, saygı duydum.

                      Altuğ bey görüyorsunuz konu ne kadar saçma bir hal alıyor. Bu olayı en kısa sürede çözüp nihayete erdirmenin herkesin mutlu ve huzurlu hayatına geri dönmesi adına sağlıklı olacağı kanaatindeyim.

                      Yorum


                      • Altuğ hocam kan dökülecek kan!... Bir an evvel şu konuya bir el atıver. ''1996 daki Susurluk olayı bile 1 saate çözüldü.'' :-)))

                        Yorum


                        • protectedsugar
                          protectedsugar Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Rahmetli Erbakan Hoca "fasa fiso" demişti herhalde :-))

                      • Orjinal yazı sahibi: Xibalba View Post
                        Tekrar söylüyorum amacım konuyu uzatmak değil ancak hic birinizin düşüncesi zerre kadar umrumda değil çünkü muhatabım değilsiniz en nihayetinde. Benim tek muhattabim Altuğ beydir ki kendisine olan mahcubiyetimi de olabildiğince anlatmaya çalıştım. Size gelecek olursak; evet konu gram endişe değil çünkü benim 112.5 TL min gitmeyeceginden ben çok ama çok eminim bunun sebebi de şudur ki Altuğ beye ya da başkasına güven ile değil kendime güveniyorum ben. Bu sizin uslubunuzla olan MAGANDAVARİ de değil emin olun. Beni tanımadan hakkımda, kişiliğim hakkında yapmış olduğunuz bu analize de hayran kaldım ve bunu gerçek hayatta sizi anarak işe yeni başlayan arkadaşlara vermiş olduğum eğitimlerde kullanacağımdan emin olabilirsiniz. Bu guven nereden geliyor diyebilirsiniz? İşimle alakalı diyeyim sadece size. Bunu da özellikle belirttim; MAGANDAVARİ olmadığını anlamanız adina. Ben ayın sadece 10 günü belirttiğim adreste bulunabilirim çünkü ben müfettişim, şimdi belki anlarsınız neden bu kadar plan yapma derdinde olduğumu. Yazmış olduğunuz mesajda en komigime giden ise bankada işlem sırası beklerken 15. Dk da bağırmaya başlayan insanlar olan şu dünyada klavye başından vermiş olduğunuz kapitalizm egitimi bir Karl Marx, bir adam Smith kadar olmasa da kendi kapasitenizde bir analiz yapmaya calismissiniz. Yapacak bir şey yok sizinde bu kadar diyelim, saygı duydum.

                        Altuğ bey görüyorsunuz konu ne kadar saçma bir hal alıyor. Bu olayı en kısa sürede çözüp nihayete erdirmenin herkesin mutlu ve huzurlu hayatına geri dönmesi adına sağlıklı olacağı kanaatindeyim.
                        Hocam hic de mufettis gibi konusmuyorsunuz cok mufettis avukat arkadasim tanidigim buyuklerim vs var. Uslup onemli. Munakasa etmek icin yazmiyorum kesinlikle. Bu olayin boyle uzamasinin nedeni yukarida yazdiginiz dik cumleler diye dusunuyorum. Forumumuz kulturunu ve adabini zamanlara gorup ogrenirsiniz zaten. Bizler yardimci olmaya calisiyoruz her zaman yeni katilan arkadaslarin adapte olmasi icin. Hosgeldiniz

                        Yorum


                        • Bana değil Altuğ beye sorun ben kendisine kargonun gönderileceği adresi verdim zaten. Oradan anlaşılır az çok ne iş yaptigim Peki şunu da düşündünüz mü? Altuğ bey ısrarla hiç bir şekilde cevap vermiyor. Sizce nedendir? Tanıdığınız için size sormak istedim sadece. Foruma girmiyordu goremez ve cevap veremez doğrudur, ancak online oluyor kargo bilgisi, ürünlerin akıbeti hakkında bilgi ya da buradaki tartışma olsun hiç bir konuda özelden ya da buradan bilgi vermiyor. Yanlış anlaşılmasın siz tanidiginiz için soruyorum: sizce neden? Bende bunu merak ediyorum, bu mudur yeni katılan arkadaşlarınıza hos geldiniz deme şekliniz?

                          Yorum

                          İşleniyor...
                          X