Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Açık parfüm önyargısı

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Açık parfüm önyargısı

Merhabalar,
    ben sıkı bir parfüm takipçisiyim, orjinal de kullandım açık da. Şuan maddi durumdan istediğim orjinal parfümleri alamıyorum. Yoksa ben de orjinal taraftarıyım kesinlikle.

burada gördüm ki, burası parfümseverler yeri değil de daha çok orjinal parfüm kullananların yeri. Bence böyle olmaması gerekiyor çünkü maddi durumlardan dolayı doldurma almak durumunda olan kokuya gönül vermiş insanlar da var..

saygılarımla

Merhabalar aslında bu bir ön yargı değildir. Bu bir prensiptir. Şu şekilde özetleyebilirim mesela sevdiğiniz bir sanatçının albümünü alıp dinlemek yerine internetten MP3 ünü nerden indirebilirim demek veya sevdiğiniz bir pc oyununu alıp oynamak yerine Torrent linki istemek gibi birşey açık parfüm bizim görüşümüzde. Biz parfümleri konuşuruz onları yorumlarımız fakat o parfümü üretene ve yapana da saygı duyarız. Burası parfümseverlerin yeri olmasaydı inanınki açık parfümle ilgili bir çok başlık bulabilirdiniz. Size tavsiyem yorumları okuyun Bilgi edinin bütçeniz uymuyorsa açık parfüm alıp almamak sizin kararınız saygı duyarım ama burda açık veya taklitleriyle ilgili bizden bir yorum istemeyin.

Yorum

Evet güzel açıklamışsınız haklısınız da son cümleniz hariç katılıyorum. Ben açık parfümle ilgili öneri istmeye devam edeceğim çünkü bu forumda herkes zengin değildir ve kullanan vardır diye düşünüyorum. Eğer özgür ve tarafsızsak yanlış bir durum olmadığı görüşündeyim. Siz ve sizin gibi düşünen diğer arkadaşlarım yorum yapmayabilir pektabi ama bana ve benim gibi düşünenlere yardımcı olacak diğer arkadaşlarımız olacaktır

Yorum

Açık parfüm emek ve fikir hırsızlığıdır. Bir parçası olmak yerine çok küçük bütçelerle orijinal parfümlerin decantlarını temin edebilirsiniz. Üstelik sağlığınızı da riske atmamış olursunuz.
        estefanyen

Yorum

Sağlığın en hassas noktam olmasından dolayı, konunun kaldırılması ricası ile.

matrai
          https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

Arkadaşlar hepsinde illaki kimyasal var. Benim demek istediğimi anlamıyorsunuz sanırım. Emek hırsızlığı olduğuna katılmıyorum, çünkü çalmıyor etmiyor, sadece yapan kişi benzetmek için kendisi bir çaba gösteriyor, kendi içeriklerini koyuyor. Sonuçta formul ellerinde yok, olsa da zaten bütçesi yetmez.

Ayrıca burada tartışıyoruz, neden kaldırılmasını istiyorsunuz yanlışım varsa düzeltin aadece. Sonuöta herkes kendi fikrini özgürce söylüyor.

Yorum

Ilk actiginiz konuyu ben kaldirmistim. Bu sekilde vermek istedigimiz mesaji alacaginizi dusunmustum. Tekrar yeni konu acinca Altug (matrai) gereken cevabi vermis.
              Sevgili dewnew'in bahsettigi saglik faktorunden tutun da parfumu yaratirken ortaya cikarilan emege ve tecrubeye saygimizdan dolayi bu platformda acik veya konsantre parfum tarzinda paylasimlar yapilmasini ve uzerinde tartisilmasini dogru bulmuyoruz.
              Konu butce meselesiyse, forumda cok sik olarak gerceklestirdigimiz her butceye uyan split'lerimize katilim gosterebilirsiniz.
              Bu konudan bagimsiz olarak orjinal parfumlerle ilgili her turlu fikir ve bilgi alisverisinde bulunabilir; yine orjinal parfumlerle ilgili tavsiye isteyebilir veya tavsiyede bulunabilirsiniz.
              Degerli katilimlarinizi her zaman bekleriz. Konuyu kilitliyorum.
              Foruma tekrar hosgeldiniz.

Yorum

İşleniyor...
              X