Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Çocukluğumdan bir hatıradır, old spice... amcam kullanırdı, o seramik dökmeli şişe.. ne güzeldi kokusu, şişesinin rengi, üzerindeki gemi... bulursam ben de alayım şu şampuandan
Hocam Migros'larda var, ben de sırf denemek için almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam parfüm içerik listesinde orta veya orta-üstte olmasına rağmen çok hafif bir koku bırakıyor. Bu yüzden bazı şampuanlardaki gibi saçta yoğun bir koku bırakacağı beklentisinde olmayın
Hocam Migros'larda var, ben de sırf denemek için almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam parfüm içerik listesinde orta veya orta-üstte olmasına rağmen çok hafif bir koku bırakıyor. Bu yüzden bazı şampuanlardaki gibi saçta yoğun bir koku bırakacağı beklentisinde olmayın
fazla bir beklentim yok sadece o kokuyu hatırlayayım yeter
bu arada baykalbul kardeşim de vardı sağolsun daha önce kırmadı beni gönderdi...buradan tekrar teşekkür ederim kendisine...
Güle güle kullan kardeşim. Bu arad deediğin ürünü yani o şampuanna baktım orjinal (Old Spice Original) gibi kokmuyor. Daha başka bir kokusu vardı diye hatırlıyorum.. Gerçi çok farklı şampuanları var. Ben de bir migrosa gidip çaktırmadan kapaktan koklayayım gene ..
Yorum