Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

elimde kalan bebek bezleri ve sizlerin önerisi?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• elimde kalan bebek bezleri ve sizlerin önerisi?

Konu biraz saçma oldu farkındayım.ellerinizden öper 9 aylık bir kızım var,prima premium care bebek bezi(bej rengi paket) kullanıyoruz.Tıpkı parfümlerdeki reformülasyon gibi bu bezlerinde üretimi değişti ve yenileride pek iyi değil. Bu nedenle tüm marketleri gezerek kenarda köşede kalmış eski paketleri topladım.Elimde 4 numara baya bir bez kaldı. Donanımhabere başvurmadan önce bizim foruma yazmak istedim.Benim kız büyüdüğü için 4 numara olmuyor,eski paketlerden benim gibi arayıp bulamayan varsa bende stok var iletişime geçebilirsiniz.

Primanın yeni bezlerinden memnun değiliz,5 numara için Sizler hangi marka bez öneriyorsunuz
    Son Düzenleme fsater; 28-11-17, 12:53. Tarafından yapıldı.

Ahah. Bezin de reformülasyonu varmış. Bir yaşıma daha girdim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View Post
      Ahah. Bezin de reformülasyonu varmış. Bir yaşıma daha girdim.
      ticarette mantık aynı sanırım.Önce iyibişey yapıyorlar sonra kaliteyi düşürüp aynı adla satmaya devam ediyorlar.Geçenlerde altuğ bey yazmıştı; umman üretimi amouage ile ingiltere üretimi farklıymış.bezlerde durum aynı eskileri avrupa üretimi yenileri türkiye üretimi diyen var.

Yorum

Türkiye üretimi honda ile avrupa üretimi honda gibi olmuş bu olay

Yorum

4 numara bez kullananlar için güzel bir fırsat bence ama bizim forumda belki talep az olabilir. Donanımhaber de daha çok alıcısı vardır, orada açın hocam bir başlıkta.

Yorum

Biz 3 yıldır bez kullanmıyoruz ama Huggies kullanıyorduk en son.

Donanımhaber'de bezleri satacaksanız uygun ama sakın hediye etmeyin. Bezi bile alıp satacak kadar adi insanlar var orada.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukk View Post
            Biz 3 yıldır bez kullanmıyoruz ama Huggies kullanıyorduk en son.

Donanımhaber'de bezleri satacaksanız uygun ama sakın hediye etmeyin. Bezi bile alıp satacak kadar adi insanlar var orada.
            donanımhaber pek kullanmıyorum,letgo ve donanım haber üzerinden satılıyormuş.Satma taraftarı değilim aslında 5 numara bezle değiş tokuş yaparım diye düşünmüştüm.Ben çok aradım bu bezleri bizim forumda benim gibi arayıp bulamayan varsa diye buraya yazmıştım

Yorum

İşleniyor...
            X