Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Duş Jeli

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Duş Jeli

Duş jeli ile ilgili beğeni ve tavsiyeleri bu başlıkta toplayalım dedim.

Ben AXE Urban ve AXE Signature'yi çok beğeniyorum.

Parfümlerin duş jelleriyle ve özellikle deostickleriye hiç olumlu deneyimlerim olmadı; örneğin Acqua di Parmanı'nın duş jeli, prafümü kadar iyi değil.

Yorum

Hocam zaten adı başında duş jeli, ne kadar etkili olabilir ki. Sadece duş aldıktan sonra vücudumuzu durulamadan önce sürüp anlık kokuyu alıyoruz, buram bura kokmasa da, kendimizi ferah hissettiriyor. Trussardi my land ve Costume National en hoşuma giden duş jelleri arasında

Yorum

Ben de Prada luna rossa nın duş jelini beğeniyorum, onun dışında bath&body works twillight woods vardı kalktı piyasadan, onun yerine mahogany woods güzel bence

Yorum

Le petit Marseillais'nin Portakal çiçeği, Vanilya sütü ve Süt aromalı ürünleri çok güzel.
          estefanyen

Yorum

Bende vintage kourosun duş jeli var. Kullanmaya korkuyorum

Yorum

Her türlü duş jelini kullandım fiyat performas olarak en iyisi la petit marseillas ürünleri...

Yorum

molton brown ylang ylang şahanee...

Yorum

Molton brown tobacco absolute 👍

Yorum

Duş jeli olarak biraz pahalıda olsa Amouage ve Creed önerilebilir. Çok beğenenler var. Ben duş jeli kullanmam. Zeytinyağlı ve/veya kükürtlü katı sabun kullanırım.
                    PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

Eşek sütü sabunu tavsiye ederim

Yorum

le petit marseillais mandarine citron vert. Bİr citrus sever olarak yurdumuza geldiğinden beri kullanıyor her fırsatta stokluyorum çünkü çok severek kullanıyorum

Yorum

duş jeli uzun zamandır kullanmıyorum , yerine Loccitane almond oil diye bir duş yağı var... kokusu nefis onu tercih ediyorum.. hem temizliyor hem nemlendiriyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NeroBianco View Post
                            Eşek sütü sabunu tavsiye ederim
                            o ney hocam biraz bilgilendirir misiniz bizi?

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
                              KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Ben bi haber yaşıyorum hocam:-) hemen araştırıyorum

• NeroBianco
                              NeroBianco Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              valla benim de pek bilgim yok. samsundan istanbula geliyoduk çorum civarlarında bi markette durduk . adam nerden baksan 2000 tane sabun dizmiş bu ne dedim eşek sütü sabunu dedi . baktım güzel kokuyo aldım. faydasını filan tam bilemiyorum, süt kokusu hoşuma gitti

• KARALARIN_CEMAL
                              KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Teşekkür ederim hocam, daha önce eşek sütü duymuştum ve bir çok faydası olduğunu söylüyorlardı. Sabununu yeni duyuyorum. Bizim buralarda böyle şeyler zor bulunur tamamen kültür ile alakalı olsa gerek, elimizin altında bir Tekin Acar vardı o da battı, SEVİL ve D&p Parfüm kaldı:-))

le petit marseillais,Önereceğim bir marka

Yorum

İşleniyor...
                            X