Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Hocam zaten adı başında duş jeli, ne kadar etkili olabilir ki. Sadece duş aldıktan sonra vücudumuzu durulamadan önce sürüp anlık kokuyu alıyoruz, buram bura kokmasa da, kendimizi ferah hissettiriyor. Trussardi my land ve Costume National en hoşuma giden duş jelleri arasında
Ben de Prada luna rossa nın duş jelini beğeniyorum, onun dışında bath&body works twillight woods vardı kalktı piyasadan, onun yerine mahogany woods güzel bence
Duş jeli olarak biraz pahalıda olsa Amouage ve Creed önerilebilir. Çok beğenenler var. Ben duş jeli kullanmam. Zeytinyağlı ve/veya kükürtlü katı sabun kullanırım.
le petit marseillais mandarine citron vert. Bİr citrus sever olarak yurdumuza geldiğinden beri kullanıyor her fırsatta stokluyorum çünkü çok severek kullanıyorum
duş jeli uzun zamandır kullanmıyorum , yerine Loccitane almond oil diye bir duş yağı var... kokusu nefis onu tercih ediyorum.. hem temizliyor hem nemlendiriyor.
valla benim de pek bilgim yok. samsundan istanbula geliyoduk çorum civarlarında bi markette durduk . adam nerden baksan 2000 tane sabun dizmiş bu ne dedim eşek sütü sabunu dedi . baktım güzel kokuyo aldım. faydasını filan tam bilemiyorum, süt kokusu hoşuma gitti
Teşekkür ederim hocam, daha önce eşek sütü duymuştum ve bir çok faydası olduğunu söylüyorlardı. Sabununu yeni duyuyorum. Bizim buralarda böyle şeyler zor bulunur tamamen kültür ile alakalı olsa gerek, elimizin altında bir Tekin Acar vardı o da battı, SEVİL ve D&p Parfüm kaldı:-))
Yorum