Bu zamana kadar okuduğunuz kitaplar içerisinde sizi en fazla içine alan sizde iz bırakan bitirdiktan sonra bu zamana kadar okuduğum en güzel kitaptı dediğiniz kitap hangisi?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu Zamana Kadar Okuduğunuz En İyi Kitap?
Çökme
X
-
Suç ve Ceza.. ortaokul yıllarında okumuştum ve çok etkilenmiştim, belki çoğu insana sıradan gelebilir ama beni etkileyen kısmı, o tarz bir hikayeyi gazetede görmüş olsaydık baş karakteri yaşlı bir kadını öldürmüş duygusuz bir 'cani' olarak nitelendirip geçip giderdik, ama kitaptaki hikayeyi okuyunca baş karaktere hak verip ister istemez onun tarfının tutar oluyoruz, olaylara farklı açıdan bakmamı sağlayan yegane kitap oldu benim için, ya da o yaşlarda etkisi daha büyük oluyor belki de
- 5 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: olfactorynerve View PostSuç ve Ceza.. ortaokul yıllarında okumuştum ve çok etkilenmiştim, belki çoğu insana sıradan gelebilir ama beni etkileyen kısmı, o tarz bir hikayeyi gazetede görmüş olsaydık baş karakteri yaşlı bir kadını öldürmüş duygusuz bir 'cani' olarak nitelendirip geçip giderdik, ama kitaptaki hikayeyi okuyunca baş karaktere hak verip ister istemez onun tarfının tutar oluyoruz, olaylara farklı açıdan bakmamı sağlayan yegane kitap oldu benim için, ya da o yaşlarda etkisi daha büyük oluyor belki de
Yorum
-
Birkaç tane yazmak durumundayım;
1. İnce Memed-Yaşar Kemal
2. Satranç-Stefan Zweig
3. Puslu Kıtalar Atlası-Ihsan Oktay Anar
4. Yüzyıllık Yalnızlık-Gabriel Garcia Marquez
5. Gülün Adı- Umberto Eco
6. Suç ve Ceza- Dostoyevski
7. Dönüşüm- Franz Kafka
8. Yabancı- Albert Camus
9. 1984- George Orwell
Ne kadar az oldu ya.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 5 beğenme
Yorum
-
Bülbülü Öldürmek/Harper Lee
Binboğalar Efsanesi/Yaşar Kemal
Kara Kule serisi/Stephen King
Masumiyet Müzesi/Orhan Pamuk
Suç ve Ceza/Dostoyevski
Puslu Kıtalar Atlası/İhsan Oktay Anar
Çöle İnen Nur/Necip Fazıl Kısakürek
aklıma ilk gelenler oldu
- 3 beğenme
Yorum
-
Sineklerin Tanrısı/Wiliam Golding
Dublörün Dilemması/Murat Menteş
Alper Kamu Cehennem Çiçeği/Alper Canıgüz
Erken Kaybedenler/Emrah Serbes
Benim de Söyleyeceklerim Var-1/Umut Sarıkaya
Şeker Portakalı/Vasconcelos
Yabancı/Albert Camus
Zar Adam/Luke Rhinehart
Gösteri Peygamberi/Chuck Palahniuk
klasikleri yazmadım zaten adı üstünde klasik hepsi de muhteşemdir.. bu okuduklarım da 2016-2017 için aklıma gelenler
- 2 beğenme
Yorum
Yorum