Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Dalından yeni koparılmış bir domates, henüz kesilmiş bir kavun, taze fesleğen, kuru narpuz,, tuzlu bir salatalık, yağmur yağmış toprak, gül, baba, anne, evlat...
Orman Kokusu nemli yagmur sonrası , marmara denizinden gelen tuzlu yosun kokusu ,gölün yosun kokusu, hanımeli kokusu bahçeden , domates yapragı kokusu ve domatesin kendisi
(organik )babamın terinin kokusu ve Vetiver ,patchulı ,asidik turunç kokuları.Eski animalic olmayan Şipreler aromatikler uzaaaar gideeer ...
Garaj,benzin,bebek,mandalina, yağmur sonrası oluşan koku, denizli şehrin kokusu, mangalda pişen et ve ilkbaharda bizim sokaktan gelen güllerin ve hanımellerinin kokusu
Puro kokusunu ben de severim ama yakılmış olacak.
İçen şahsiyet o zehri ciğerlerine çekerken ortaya çıkan vişnemsi tütün kokusu beni benden alır.
Böyle kokan bir parfüm henüz bulamadım
Elmaları pişirme görevi bana verildi ve harcı karıştırırken pişmiş elma kokusunun beni mest ettiğinin farkına vardım. Üzerine tarçın ilave ettikten sonra (tarçınla pek anlaşamama rağmen) tavayı yemeye başladım ve mutfaktan an itibariyle uzaklaştırıldım.
567 yıldır pastanın hazırlanıp bitmiş haliyle haşır neşir olduğum için yapım aşamasındaki pişmiş elma ve tarçın birleşiminin muhteşemliğini kaçırmışım.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
Yorum