Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
sürekli takip ettiğim The Walking Dead var onun dışında spor yaparken Netflix'den açıyorum birşeyler ama kafama göre güzel bir dizi bulamadım varsa tavsiyeleriniz beklerim
BEYOND
Holden isimli genç bir adam küçükken yaşadığı bir kaza sonrasında komaya girer. Doktorların mucize dediği bir şekilde 12 yıl sonra uyanır. Bedeni yaşlanmıştır ancak zihni hala küçük çocuktur ve ergenliğini yaşamadan büyümüş bir beden içinde uyanır.Komada kaldığı süreçte ailesi asla pes etmemiş ve çocuklarının fişinin çekilmesini istememiştir. Yıllar süren mücadelenin ardından yeniden çocuklarına kavuşurlar. Kazadan sorumlu tutulan en yakın arkadaşı Kevin ise terapist olmuştur ve onunla yakından ilgilenerek yeni hayatında yol göstermek ister.Büyük bir trajedinin ardından yeniden hayata dönmüş olan Holden daha önce kimsenin sahip olmadığı doğaüstü güçlerle uyanır. Bu yeteneklerini keşfetmesi yeni hayatını daha karmaşık bir hale getirmiş olsa da asıl tehlike onun peşinde olan kişilerdir.
kuzukardes Belki de haddinden fazla çok dizi izlediğimden ve çıtayı yüksek tuttuğumdan. İzlendiğine pişman etmeyen ama illa izlenmesi gerekmeyen sıradan bir dizi gibi geldi bana. Beklentinizi yüksek tutmazsanız yoklukta çerezlik. Puanım: 6.5
bu aralar black mirror ve taboo izliyorum. favori dizim değil belki ama sons of anarchy'nin bende yeri ayrıdır. harley'li kötü adamlar gibi gözüküyor sadece ama ilerledikçe tamamen drama dönüşüyor dizi. bir kaç sezon finalinde ağlattı hatta :')
Yorum