Uzay filmlerine ayrı bi ilgim oldugundan kesinlikle İnterstaller , o kızı ile kütüphanedeki haber kurma olayı beni çok duygulandırmıştı . Bilimin geldigi son noktadır yıldızlar arası :-)
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu Zamana Kadar İzlediğiniz En İyi Film
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: Kadir.tbk View PostUzay filmlerine ayrı bi ilgim oldugundan kesinlikle İnterstaller , o kızı ile kütüphanedeki haber kurma olayı beni çok duygulandırmıştı . Bilimin geldigi son noktadır yıldızlar arası :-)
- 1 Beğen
Yorum
-
2012’de şu listeyi yapmışım blog yazarken, buraya da yapıştırayım :
leon
amelie
eternal sunshine of the spotless mind
scent of a woman
my best friend's wedding
when harry met sally
addicted to love
la vita e bella
fight club
the devil's advocate
seven
v for vendetta
face/off
scarface
taxi driver
carlito's way
american history x
illusionist
pianist
the prestige
trainspotting
forrest gump
city of angels
memento
lake house
başka dilde aşk
incir reçeli
aşk tesadüfleri sever
kaybedenler kulübü
inception
before sunrise
before sunset
sonrasında trilogy’yi tamamlamak adına before midnight’ı da ekleyeyim.
görüldüğü gibi son derece sıradan bir sinemaseverim. kendime not: 2012’den sonrası için de bir liste yapayım bir ara.
- 2 beğenme
Yorum
-
Bir sürü film yazılabilir ama Once Upon a Time in America benim için çok özel. Çok fazla detay barındırıyor ama sıkıcı değil. The Godfather serisini gel çek diyolar Sergio Leone’ye ama o kabul etmiyor. Kendi filmimi çekmek istiyorum diyor. Çok çok uzun süre çalışıyor senaryo üstünde.Ben filmi izlerken bunları bilmiyordum ama çoktan büyülenmiştim. Bunlar da hayranlığı arttıran etkenler tabi. Leningrad Savunmasıyla alakalı bir film üzerinde çalışırken erkenden gitmiş Sergio abi. Tarantino’nun da en çok andığı adamdır kendisi.
Kış Uykusu
A Seperation
Eyes Wide Shut
Once Upon a Time in the West izlediğim derin ve güzel filmlerden bazıları. Aslında yönetmenleri takip etmek bana daha kestirme geliyor. Sevdiğim bir filmin yönetmeninin diğer filmlerini de sevdim çoğu zaman.
- 1 Beğen
Yorum
-
Schindler’s List
Tartışmasız tek geçerim
https://m.imdb.com/title/tt0108052/
Er Ryanı Kurtarmak ve Cesur Yürek diğer en iyiler
- 1 Beğen
Yorum
-
en iyisini söylemek zor, o kadar çok varki ama yukarıdakilere ek olarak aklıma gelenler
Kaplan ve ejderha
Ucuz Roman
2001: Uzay Yolu Macerasi
Biçak Sirti
.
.
.
- 2 beğenme
Yorum
-
Yorum