Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Hayallerin Peşinde...

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Hayallerin Peşinde...

    Eğer geleceğe dair hayallerimiz, umutlarımız ve planlarımız olmasaydı yaşamanın ne anlamı kalırdır ki? Belki de insanı yaşadığı onca zorluğa karşı ayakta tutan yegane duygulardır bunlar. Bu yüzden ben de naçizane hayallerimi sizlerle paylaşmak istiyorum, sizler de hayallerinizi bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim.

    Şahsen hayattan beklentilerimi maddi ve manevi olarak iki kısma ayıracak olursam; benim için en önemli şeyler sağlık, huzur ve mutluluk. Bunlar dışındaki her şeyi gelip geçici olarak görüyroum. Aslında birçoğumuz bu değerlerin kıymetini ancak kaybettiğimiz de anlıyoruz. Manevi beklentiler dışında, benim de her insan gibi bazı somut hayallerim var diyebilirim. Bunlar arasında.

    1) Mercedes-Benz c200d AMG
    2) Vacheron Constantin Metier's d'Art Tribute to Great Explorers
    3) Montblanc Meisterstück 149
    4) David Yurman Waves Small Skull Ring

  • #2
    Pek yok maddi olarak. Tripleks havuzlu müstakil villa iyi olur ama o_O Bursa'da daha kolay maddi şeylere sahip olmak.. İstanbulda 20 milyon edecek bu hayal burada 1-2 milyon :d
    Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 28-05-17, 16:37. Tarafından yapıldı.

    Yorum


    • #3
      2-3 sene sonra Dünya Turu'na çıkmayı planlıyorum.. 50-60 civarında yeni ülkeleri ziyaret etmek istiyorum.. Maddi şeylerin tatminleri kısa süreli oluyor, bunu gördüm deneyimledim ne kadar çok eşya vs. bir şeyin varsa hayatta o kadar yükün oluyor.. Olabildiğince sade olabilmekte fayda var.. Tabi yine merak ettiğim kokular var, geri dönüşümle beraber yeni yeni şeyler alacağım ama sıkılınca da satarım sonra asıl hedefime doğru yolumu alırım..

      Tekrar çalışmaya başladım, hem tecrübe hem nakit biriktireceğim bakalım neler olacak 2-3 sene içerisinde ..

      Yorum


      • Umut Kurtoğlu
        Umut Kurtoğlu Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bence de maddi şeylerden çok daha keyifli şu hedef.. Ben de bu konuda çok şeyler yapıyorum Bu Haziran 20. Ülkeme seyahat edeceğim..
    İşleniyor...
    X