Eğer geleceğe dair hayallerimiz, umutlarımız ve planlarımız olmasaydı yaşamanın ne anlamı kalırdır ki? Belki de insanı yaşadığı onca zorluğa karşı ayakta tutan yegane duygulardır bunlar. Bu yüzden ben de naçizane hayallerimi sizlerle paylaşmak istiyorum, sizler de hayallerinizi bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim.
Şahsen hayattan beklentilerimi maddi ve manevi olarak iki kısma ayıracak olursam; benim için en önemli şeyler sağlık, huzur ve mutluluk. Bunlar dışındaki her şeyi gelip geçici olarak görüyroum. Aslında birçoğumuz bu değerlerin kıymetini ancak kaybettiğimiz de anlıyoruz. Manevi beklentiler dışında, benim de her insan gibi bazı somut hayallerim var diyebilirim. Bunlar arasında.
1) Mercedes-Benz c200d AMG
2) Vacheron Constantin Metier's d'Art Tribute to Great Explorers
3) Montblanc Meisterstück 149
4) David Yurman Waves Small Skull Ring
Şahsen hayattan beklentilerimi maddi ve manevi olarak iki kısma ayıracak olursam; benim için en önemli şeyler sağlık, huzur ve mutluluk. Bunlar dışındaki her şeyi gelip geçici olarak görüyroum. Aslında birçoğumuz bu değerlerin kıymetini ancak kaybettiğimiz de anlıyoruz. Manevi beklentiler dışında, benim de her insan gibi bazı somut hayallerim var diyebilirim. Bunlar arasında.
1) Mercedes-Benz c200d AMG
2) Vacheron Constantin Metier's d'Art Tribute to Great Explorers
3) Montblanc Meisterstück 149
4) David Yurman Waves Small Skull Ring
Yorum