Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ayakkabı Severler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Ayakkabı Severler

Arkadaşlar eski forumda böyle bir konu vardı üyelerin paylaşım yaptığı..

Ben koleksiyon paylaşmak değil de bir soru sormak istiyorum. Koşu için yeni spor ayakkabı arayışım var. Daha önce nike air max - vomero falan kullandım koşu için. Biraz haşat kullanıyorum heralde 1 seneyi çok geçmeden pert oluyor.

Araştırmalarımı Under Armour markasına yoğunlaştırdım. Bilgisi olan var mı?

Fat Tire serisi hariç UA'nın koşu ayakkabıları fazla dayanıksız maalesef. Ama kıyafetleri çok iyi, o ayrı.
    Asics ve Mizuno çok iyi markalar. Onlara da bir göz atılabilir.

Yorum

Umut hocam skechers'a bak derim.
      Sadece garçons.

Yorum

Hocam naçizane fikrim Asics'in çok rahat olmasına rağmen pek dayanıklı olmadığı yönünde. Ayakkabının üst kısmında yer alan file görünümündeki kısım çok çabuk yırtılabiliyor. Sağlamlık söz konusuysa Adidas benim favorim

Yorum

Yorumlar için teşekkürler. Sketcherslardan var bende.. Tabanı çok rahat yastık gibi fakat yürürken tam ayağım oturmuyor. Bir uyumsuzluğum var.. Yoksa çok sevmiştim. O yüzden koşu için uygun gelmiyor bana..Asics file olayı öyleyse alamam ne yazık ki. Air max flyknitlerim bir senede yırtıldı benim de alırken çok sağlam demelerine rağmen.. Mizunoyu bir deneyeceğim. Koşu için yapılmış gibi duruyorlar..

Yorum

Tabiki tartışmasız Mizuno Wave Prophecy 5 şu an %50 indirimde 750tl den indi,2.sırada Saucony,malesef geçen yıl türkiye distribütörü bıraktı son kalanları ben topladım,tabi üst modellerden bahsediyorum hali hazı piyasada olanlardan değil.Mizuno dediğim modeli denediğiniz zaman anlayacaksınız,birde sağlamdır,adidas,nike gibi 2 ayda yamulmaz Aşağı yukarı bir çok modelini giydim,giyiyorumda.Konuya biraz hakim biri olarak tabiki ayak yapısına göre ayakkabı seçilir,ayaklarım ağırmasın saatlerce ayakta durayım diyorsanız önerim Aynısı klasik ayakkabıdada çok önemli fakat klasik ayakkabıda seçenek çok az. 1. sıra Grisport 2. skechers skerchers çok az sayıda klasik ayakkabı çıkarıyor ve hemen biter bulmak zor,grisportun distribütörü korayspor,geçen ay 100tl indirim vardı yakında bir daha olur .
            Unuttuk
            salomon wings pro 2 yi yazmadan olmaz çok özel bir ayakkabıdır,yalnız outdoor tabir edilen toprak,kır,bayır koşu yürüyüşleri içindir.
            Son Düzenleme asilx; 04-04-17, 19:53. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
              Umut Kurtoğlu Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Ağzına sağlık hocam.. süpersin!

• Umut Kurtoğlu
              Umut Kurtoğlu Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Bu %50 indirim nerede hocam?

Rica ederim,spor ayakkabı bizim işimiz Numaralar tükenmiş biraz araştırmak lazım nette.
            Ayak numaranıza artık denk gelirse. http://www.samuraysport.com/urun/miz...isi-gc1600-030
            Sizde bize Parfüm önerirsiniz ama dior boisi sevmemiştim hocam

Yorum

https://runrepeat.com/ şuraya bir göz atın derim Umut hocam.Bütün karşılaştırmalar,hangisi alınır hangisi alınmaz detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Yorum

Çok teşekkürler.. Under Armour aldım Charged Bandit 2 aldım.. Şimdi bu sitede de inceledim 13.sırada gözüküyor.. Ayrıca bir de mizunolara göz gezdiriyorum şu anda.. Harika yorumlar var gerçekten mizunolara..

Yorum

• Hattab.
                  Hattab. Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Güzel günlerde kullan umut hocam.

• mseren
                  mseren Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Güle güle giy ayağında paralansın.. Umut Hocam bir koşuya çıktıktan sonra yorumunu bekliyorum

Üst seviyelerdekiler yazılmış ama şimdiye kadar en rahat ettiğim spor markası Reebok oldu daha sonra da Puma.

Yorum

Ben yürümeye üşeniyorum millet koşuyo.

Yorum

Ahahah

Yorum

Geçen yaz Skechers Burst modelini almıştım tatile gittim geldim ayakkabı pert oldu.. Çok rahat ayakkabı tamam ama hiç dayanıklı değil maalesef özellikle iç astarı.. Bana da ayakkabı dayanmaz pek ama bu kadarını beklemiyordum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NeroBianco View Post
                        Ben yürümeye üşeniyorum millet koşuyo.
                        ahahah yaa cok guldum

Yorum

Geçen hafta aldığım apollo 2 geldi. Bugün akşam test edeceğim. İnternetteki yorumlar gayet olumlu.

Shop Under Armour for Men's UA SpeedForm® Apollo 2 Running Shoes in our Men’s Running Shoes department. Free shipping is available in US.

Yorum

İşleniyor...
                          X