Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ayakkabı Severler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Büyük numara ayakkabı satın aldığınız/satan siteler neler arkadaşlar . Yurtdışından alma deneyimi olanlar da paylaşsa süreci süper olur. Kardeşime bir ayakkabı aldık geldi ama bir de 30euroluk ayakkabı için 30-40TL de vergi aldılar. Ama elimize geçti..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View Post
      Arkadaşlar eski forumda böyle bir konu vardı üyelerin paylaşım yaptığı..

Ben koleksiyon paylaşmak değil de bir soru sormak istiyorum. Koşu için yeni spor ayakkabı arayışım var. Daha önce nike air max - vomero falan kullandım koşu için. Biraz haşat kullanıyorum heralde 1 seneyi çok geçmeden pert oluyor.

Araştırmalarımı Under Armour markasına yoğunlaştırdım. Bilgisi olan var mı?
      z

Under Amour tavsiye etmem. Hem koku yaptı hem de bir sene içinde yanlardan patlamaya başladı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denondj View Post
        Büyük numara ayakkabı satın aldığınız/satan siteler neler arkadaşlar . Yurtdışından alma deneyimi olanlar da paylaşsa süreci süper olur. Kardeşime bir ayakkabı aldık geldi ama bir de 30euroluk ayakkabı için 30-40TL de vergi aldılar. Ama elimize geçti..
        büyükten kasıt ne kadar büyük? ona göre söyleyeyim

Yorum

• denondj
          denondj Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          47-48-49 ortalama 48 giyiyorum hocam

• cornelius
          cornelius Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          ne tarz arıyorsun peki hocam?

• denondj
          denondj Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Günlük giyime uygun siyah, sade ve rahat bir spor ayakkabı olabilir..

under armourların ayakkabılarının size'ı adidas veya nike'a göre nasıl.. Yani kalıpları dar mı geniş mi?.. numaralar da marka marka değişebiliyor ya, birkaç büyük numara ayakkabı var oldukça da indirimli 49.5 bana çok büyük de olabilir, tam da oturabilir..

Yorum

• Umut Kurtoğlu
          Umut Kurtoğlu Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Dar under armourlar..Aldım ben 1 ya da 2 numara büyük aldım sanırım bakmam lazım

• denondj
          denondj Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bir deneme yapıcam Umut hocam, mağazasına bakıp.. New balancelarda 1 model çıktı sadece ayağıma uyan onun da tipi çok kötüydü

denondj geniş anlatıyorum o zaman. ben normalde 48-48.5 arası giyiyorum. basketbol ayakkabılarında bu 49-49.5 oluyor. önce ua için söyleyeyim, genellikle kalıpları dar. günlük giyime uygun çok modelleri yok, daha çok koşu-yürüyüş tarzı ayakkabıları olduğundan onların da kalıpları dar oluyor. gerçi örnek vermek gerekirse bende şu resmi olan var, 47.5 sorunsuz oldu. ama ayağı sarması gereken bir tip bu, onun da etkisi vardır.

ua tarafı böyle. şimdi diğer seçenekleri anlatayım. genellikle adidas giyiniyorum ben günlük spor ayakkabıda. onda da 48.5 tam oturuyor. nike kalıpları da biraz değişken olmak üzere hemen hemen adidas ile aynı.

büyük ayakkabı bulabileceğin yerlere gelelim. istanbul'daysan seçenek çok. kadıköy'de boğadan sahile inerken ak-taç spor var, büyük numara reyonları var, çeşitler de fena değil. yine kadıköy'de bahariye caddesi üstünde halk evinden sonra soldaki ilk pasajın içinde büyük numara satan bir yer vardı. bunların haricinde mecidiyeköy'de halaskargazi üstünde betsi sports var. bunların haricinde adidas'ın beyoğlu mağazasında bazı modellerde 47-48 çıkıyor. internette ise bu saydıklarımın hepsinin sitesi olması lazım. bunun haricinde bildiğim barçın spor var, koray spor var. gittigidiyor'dan da güzel şeyler düşerdi eskiden ama şimdi bilemiyorum. tabii güvenilirliğine vs de bakman gerek orada. ama gg'den en az 6-7 çift ayakkabı aldım ve bir sorunla karşılaşmadım.

bunların haricinde klasik-spor veya klasik tarz bir ihtiyacın beyoğlu halep pasajında adım isimli bir yer var, sadece büyük numara çalışıyorlar, 55 numaraya kadar. üretici de kendileri olduğundan tüm detayları ve kalıbını istediğin şekilde yaptırabilirsin.

ilk aklıma gelenler bu şekilde. başka sormak istediğin bir şey olursa cevaplamaya çalışırım
        Son Düzenleme cornelius; 06-07-17, 16:20. Tarafından yapıldı.

Yorum

• denondj
          denondj Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Eline sağlık, Ua hiç almadım. reebok,nike,adidas daha önce satın aldım evime yakın outlet mağazaları var, genelde oralardan uygun fiyatlara da temin ettim.. Ama güzel ua modelleri var internette, 49.5 numaraya kadar da bazı modellerde mevcut..

İstanbul'da değilim malesef Ankara'dayım(balgat civarı) ama gelirsem sırf bu uzun yorumun için o mağazalara da gideceğim.. Ayakkabı olarak adidas basketbol ayakkabılarında 48'den 49 1/3 gibi numaralar ayağıma rahat oldu. niketa 47-47.5-48 tam oturuyor. Gerçi modele göre değişiyor, sarardan bi klasik ayakkabı denemiştim 46 numara oldu, keza şu çorapsız giyilen yaz ayakkabılarında da 46 numaralar böyle ayağımı azıcık vurarak olabiliyor.. Umut hocam kalıplar dar demiş onun dediğine göre 49 almalıyım seninle de diğer modellerde ayak ölçülerimiz hemen hemen aynı.. ua kafamı karıştırdı ama birkaç mağazaya gidip beden deneyeceğim.. Teşekkür ederim yorum için..

n11 veya hepsiburada olması lazım birkaç wilson tenis ayakkabısı gördüm, büyük numaralar var onların da sizelarını kestirmeye çalışıyorum.. olmadı deneyip geri göndereceğim birkaç tanesini..

pek bizim numaralarda seçenek olmadığı için, güzel modelleri yakalamak zor oluyor..ankaranın en büyük nike mağazasında 4-5 tane seçenek şanslıysam oluyor, adidas, reebok vs. mağazalarında bazen belki 1 genelde o numaralar yok elimizde abi diyorlar..

• denondj
          denondj Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          bu arada günlük hangi ayakkabıları kullanıyorsun başka, benim işyerim kıyafet açısından sorun yok spor giyinebiliyorum bilgisayar mühendisiyim özel sektörde.. süperstarların düz renkleri, veya airmax modellerinin siyah olanını falan düşünüyordum.. tüm kıyafetlerle de sırıtmıyor genelde onlar.. tüm internet mağazalarını inceleyeceğim emin olabilirsin.

• cornelius
          cornelius Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          çok uzun zamandır stan smith kullanıyorum. herhalde 9-10 çift eskittim. çok dayanıklı diyemem ama rahatıma geliyor. yine airmax 360 da çok rahat ve beklediğimden dayanıklı. bu iki modelin haricinde kullandıklarım bulduğum-beğendiğim seçeneklere göre değişiyor. olaylar böyle

Bana da yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar, tavsiyelerinizi duymak isterim. Fabrikaya gidip gelmek ve hava limanı gidiş gelişi haricinde araba kullanmıyorum daha doğrusu tiksiniyorum desem yeridir. Elimden geldiğince yürürüm hatta sabah 5 ve 6 gibi kalkar ve toplu taşıma ile gideceğim yere kadar dahi yürürüm. Yani iş dışı günde 20-25 km. yürüyorum fakat problemim spor ayakkabı sevmiyorum. Şu ana dek Clarks, Camper ve Ecco kullandım ancak saydığım ilk ikisi son yıllarda hem y.dışı hem de buradaki kalitelerini yitirdiler. Bana ne önerebilirsiniz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Balzamik Sirke View Post
          Bana da yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar, tavsiyelerinizi duymak isterim. Fabrikaya gidip gelmek ve hava limanı gidiş gelişi haricinde araba kullanmıyorum daha doğrusu tiksiniyorum desem yeridir. Elimden geldiğince yürürüm hatta sabah 5 ve 6 gibi kalkar ve toplu taşıma ile gideceğim yere kadar dahi yürürüm. Yani iş dışı günde 20-25 km. yürüyorum fakat problemim spor ayakkabı sevmiyorum. Şu ana dek Clarks, Camper ve Ecco kullandım ancak saydığım ilk ikisi son yıllarda hem y.dışı hem de buradaki kalitelerini yitirdiler. Bana ne önerebilirsiniz?
          20-25 km gerçekten çok çok iyi mesafe. klasik ayakkabı pek kullanmadığım için söyleyebileceklerim kısıtlı ama kifidis'e bakabilirsiniz. onların ortopedik tabanlı camper tipi modelleri vardı. adidas'ta ise samba ve rom tipi modeller var. görüntü olarak ise daha yakın görünen porcshe design modelleri vardı. belki beklentinizi karşılar. ama sizin yürüyüş rutininizde ne kadar konforlu olur, onu kestiremiyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: promesta View Post
            Geçen hafta aldığım apollo 2 geldi. Bugün akşam test edeceğim. İnternetteki yorumlar gayet olumlu.
            Evet, şimdiye kadar gördüğüm en overrated ayakkabılar ua ayakabılar oldu. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tekstil giyim olarak çok kaliteli ürünleri var fakat ayakkabıları için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ayrıca müşteri hizmetleri de rezalet.

Yorum

Ua ayakkabilarini ben de denedim aslinda cok kotu değil fakat fiyat performans olarak basarili olmadığını söyleyebilirim. Tasarım olarak beğenimi kazandığını belirteyim. Son zamanlarda dikkat ettiğim husus kosu ve antrenman ayakkabilarina ozen gösteriyorum. Ozellikle ice ve disa basanlar için tasarlanmış ayakkabilarin analizini iyi yapmak gerekiyor. Ornegin ice basanlar için nike lunar serisi üretilmekte, adidasta ise yanilmiyorsam duramo bu ozelliklerdeki ayakkabılar. Bunun disinda epey kosu ayakkabisini incelediğim için Adidas ultra boost ve boost serisi ciddi anlamda farkli ayakkabılar. Fiyatlar cok yüksek tabiki bir ayakkabıya 500 700 tl vermek saçma fakat fark var onun bilinmesi gerekiyor. Marka olarak nike'ın cok özenli isler yapmadigini düşünüyorum nedense belki de psikolojiktir fakat tasarım olarak cok özel ürünler gordugumu söylemeliyim. Son olarak söylemeliyim ki koşu ayakkabisi kullanan birine normal ayakkabı giydirmek oldukça zorlasacaktir günlük yasamda. Günümüzde oldukça tasarım zenginliği olduğu için herkesin beğeneceği hafif ayakkabılar mevcut bunlar yönelmenin cok saglikli olduğunu düşünüyorum. Bugun Adidas response limit siparişi verdim bu da boost serisinden bir ayakkabı. Netten sipariş verecekler için reebok 42,5 giyiyorsanız nike 44 Adidas 43.5 ua 43 uygun olan numaralar tecrübelerime istinaden. Şöyle bir listeye denk gelmiştim merak edenler goz atabilirler; https://runrepeat.com/ranking/rankin...-running-shoes

Yorum

2 tane ayakkabı almak istiyorum. Biri fitness biri de koşu için. Antrenman ayakkabısını sadece salonda kullanmayı düşünüyorum, koşu ayakkabısını ise yolda..

Tavsiyeleriniz hangi marka ve modeller olurdu?

Yorum

Frau marka ayakkabı kullanan varmı?
                  camper artık memnun etmiyor.
                  Sadece garçons.

Yorum

Spor ayakkabıda mizuno tercih ediyorum
                    Aşırı rahatlar

Bot kavramı bitti ( istanbulda kar yağmıyor )

Günlük yaşamımda genelde işte olunca ve atölyede bolca adım attığımdan tabanı rahat olan modellere yöneliyorum ve koyu renk tercih ediyorum

Yorum

Günlük kullanım için skechers modelleri baya rahat geliyor bana

Yorum

Benim için en iyi ve rahat marka kesinlikle Skechers.

Yorum

İşleniyor...
                        X