Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dekant rafi hakkinda

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Dekant rafi hakkinda

Merhaba arkadaşlar,
    Elimde 40-50 tane 5-10 ml lik dekantlar mevcut. Vitrine benzer bir yerde muhafaza ediyorum
    Sıkmak istediğim dekantı ararken ne yapsam da çok dağılıyorlar. İnternette dekant rafına benzer birkaç ürün gördüm bunların nereden alabilrim fikri olan var mı yada ben yaptıracağım almak isteyen olabilir mi toplu olursa daha ekonomik ve benim gibi sorunu olan başka arkadaşlar da olabilir.
    Düşünceleriniz neler

Dünyanın en zor işi dekant saklamak.. En iyisi kullanıp atmak.. Ben öyle yapıyorum bir süredir.. Bir tane alacağım kutunun içinden 10 tanesi domino gibi yıkılıyor ..Azalmaya başladı dekant sayım kullana kullana..Hayırlısı bakalım..

Umarım efektif bir şey bulursunuz bu konuda..

Yorum

Ben de pes ettim artık aynı şekilde kullanıp atma taraftarıyım, bir noktadan sonra zor iş gerçekten

Yorum

Kolay gelsin dostum, ama gerçekten güzel düşünmüşsün. Bende bir kutuda toplamayı düşünüyordum,şimdilik bir dolap gözünde saklıyorum dekantları.Ama bu raf sistemi daha hoş bir fikir.

Yorum

Bir süre sonra dekant sayısının kontrolden çıktığını farkedeceksiniz ve bunun bir işe yaramadığını göreceksiniz Kötü adam ben olayım bu sefer..

Yorum

makyaj organizerleri işe yarayabilir diye düşündüm koçtaşda bulabilirsiniz
            http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

Kullanıp atmak bana da en cazip geleni. Ama normal şişeler için kademeli yüksekliğe sahip bir platform fena olmazdı. Hem görmek, hem de diğer şişeleri devirmeden hedefteki parfümü almak açısından...

Yorum

Bunca decanttan sonra saklamanın yada bekletmenin hiçbir faydasını göremedim. En iyisi kullanıp atmak.

Yorum

Abi ben kutularını bile çıkarmaya başladım bazı parfümlerin.. Kapaklı kısma koydum.. Abi Zegna bir kutu yapmış. Parfümü kullanayım derken 10 dakikam gidiyor. O tarz zor olan kutuları ayıkladım. Kapaklı olan tarafına aktardım dolabın.. Şimdi mis gibi elimi attım mı kullanıyorum. Ha ışık alan cam bölmeye de kolay açılan kutuları yerleştirdim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View Post
                    Abi ben kutularını bile çıkarmaya başladım bazı parfümlerin.. Kapaklı kısma koydum.. Abi Zegna bir kutu yapmış. Parfümü kullanayım derken 10 dakikam gidiyor. O tarz zor olan kutuları ayıkladım. Kapaklı olan tarafına aktardım dolabın.. Şimdi mis gibi elimi attım mı kullanıyorum. Ha ışık alan cam bölmeye de kolay açılan kutuları yerleştirdim.
                    Tecrübe konuşuyor, dinlemek lazım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View Post
                      Benim bütün parfümlerim kutusuz. Parfüm eve geldiği anda kutularını atıyorum. Kim uğraşacak kutuyla? Çocukluğumdan beri çok saçma geliyor bana kutuyla saklamak. Işıktan, ısıdan uzak bir dolap olduktan sonra kutunun bir anlamı yok bence. Bir parfümü kullanmak istediğimde, elimi attığım anda kullanabilmem lazım.

Edit: Sadece LdDM kutulu duruyor. Andy imza falan atmış, kıyamadım şimdilik
                      Son Düzenleme Medea; 27-02-17, 11:36. Tarafından yapıldı.

Yorum

• ibrhm
                        ibrhm Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Mete abi gizli tarikatçı çıktı😱

• promesta
                        promesta Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Kutu olayı bana da çok saçma geliyor.

Dekantları bır kutum var orda saklıyorum.Dıgerlerı ıse kutularında ve parfumlerın oldugu bır dolapta..Ben kutuyu asla atmam..Çok az parfumum kutusuz..Kutuyu atmaya kıyamam..

Yorum

Aldığımız dekantları düzgün bir şekilde muhafaza ettiğimzi düşünelim kokunun bozulması yada nota kaybı yaşatacak bekleme süresi dekant kokularda kaç gün-ay-yıl bilgi sahibi olan varsa lütfen bilgilendirsin

hobinin getirisi diyorum bir daha nerden bulacağım deyip aylarca hiç sıkmayıp bekletenler var

splitlerden gelen şişeler farklı olduğu için bir raf tasarlama işi sekteye uğruyor

Yorum

• Lagerfeld
                          Lagerfeld Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Belirlediğim optimum bi' süre yok fakat üçüncü yılını dolduran kullanmaya kıyamadığım dekantlarım var benim de.
                          Bazen birer fıs olarak kullanıyorum durumlarını kontrol etmek için. Herhangi bi' tortuya, koku kalitesinde bozulmaya rastlamadım. Biraz renk değişimi gözlemledim o kadar.
                          Şişelerde olduğu gibi yüksek ısı ve ışıktan uzak tutmak yeterli oluyor.

+ Eğer dekant şişesinde bi' sızma, hava alma durumları varsa (kapağın iyi kapatılmaması, yamuk sıkılması vb.) o zaman endişelenebilirsiniz.

Aslında dekantlar için en sağlıklısı kullanıp bitirmek, ne de olsa bi' şişe tasarımı kadar komplike değil. Yani üç yıldır bozulmayan dördüncü yıl sirkeye dönebilir.

• Guest's Avatar
                          Misafir Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Hocam benimde test etmem gerekiyor siz çekmeceyi yollayın bana,

ben sizler gibi sabırlı değilim demekki

Madam Coco’da bu şekil bir makyaj saklama kutuları var. Çokta şık duruyor.

Yorum

İşleniyor...
                        X