Hayatımda ağzıma sigara sürmemiş biri olarak, bende Puro ya meraklıyım. Ama anlamam kalitesini filan, pek araştırma yapmadım. Şimdi Gürcistan da yım bir kaç gün kalıcam. Kaliteli Puro varmıdır. Tobacco shop larda çeşit çeşit puro var. Hangi marka tavsiye edersiniz. Philip Morris sigara 1.25 Gürcistan Lari si. Bedava desek yeridir. Türkiye de yok zaten o sigara, olsa da 20 TL olur en az.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Puro tüttürenler
Çökme
X
-
-
Arkadaşlar @Altuğ hocamın tavsiyesiyle Hoyo De Monterrey Epicure No 2 aldum. Şimdi Muhafaza etmenin, Tüketmenin ve Yakmanın püf noktaları ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Yorum
-
Ne yaptın sen ya 😂 3 lü tüp alacaktın yetecekti. Şimdi onları saklaman için humidor alman gerekir. Bak eğer uğraşmak zor gelirse forumda baya purocu arkadaşlar var bir puro spliti yaparız artık 😂
- 2 beğenme
Yorum
-
İstanbul'da Puro malzemeleri çakmak, makas, Boveda gibi alabileceğim yerler varmı, yoksa internetten sipariş vermek daha mı mantıklı, delici nin yaptığı işi makas yaparmı. Yeni başladım bu hobiye sonra fırsatım olunca internetten kendim de araştırıcam. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kosovic View Postİstanbul'da Puro malzemeleri çakmak, makas, Boveda gibi alabileceğim yerler varmı, yoksa internetten sipariş vermek daha mı mantıklı, delici nin yaptığı işi makas yaparmı. Yeni başladım bu hobiye sonra fırsatım olunca internetten kendim de araştırıcam. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.
Malzemeler için birçok yer var, lokasyona göre yakınındaki yerler ile ilgili bir şey söyleyebilirim. Delici adı üstünde baş tarafından delmek için, kesici/makas ise keserek içmek için kullanılır. Tamamen zevk meselesi, hangisinden daha çok keyif alınıyorsa o kullanılabilir.
- 1 Beğen
Yorum
-
Parfümden sonra, uzun zamandır başlamak istediğim hobinin ilk meyveleri. Nargile den başka Hiç tütün ürünlerini ağzına sürmemiş biri olarak Heyecanlıyım.
- 1 Beğen
Yorum
-
Eminönü de ki tobacco shop lar imitasyon mu satıyorlar ürünleri, yoksa gerçek mi. Cohiba çakmak ve kesici set aldım 38 dolar a. Yine de içim rahat değil
- 1 Beğen
Yorum
-
- 1 Beğen
Yorum
-
Arkadaşlar 14 Nisan da Dubai ye gidicem 4 günlüğüne. Puro siparişiniz varsa alabilirim. La Casa Del Habanos var orada. Sanırım 50 tane limitim var gümrükte. Çok masrafım olacağı için kendime 1 tane bile alamıcam ne yazık ki. Bir kaç kişiden istek olması durumunda limiti paylaştırırız.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum