Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Hangi Müziği Dinliyorum Vol.2
Çökme
X
-
"Film müziği gibi" derken yorumlar gülümsetti.French:LE TEMPS DE L'AMOURC'est le temps de l'amour, Le temps des copains et de l'aventureQuand le temps va et vient, On ne pense a rien malgre ses blessures...
- 2 beğenme
Yorum
-
Françoise Hardy'de inanılmaz Fransız Yeni Dalgası'ının ruhunu alıyorum. Bu yüzden zamanında akımın filmlerinde hep müziklerinin kullanıldığı hissine kapılıyor, bakınca da ilginç bir şekilde bunu göremiyordum. Sonrasında kendisini, Godard'ın Masculine Feminin filminin oyuncu ekibinde görünce biraz şaşırmıştım. Farklı bir şekilde karşılaşmayı bekliyordum...Son Düzenleme Aryan; 28-01-21, 16:05. Tarafından yapıldı.
-
Şarkıyı ilk dinlediğimde "film müziği olarak kullanılmış mı" diye aramıştım, şimdi bir de imdb'den Hardy'ye baktım, gerçekten de şarkılarının dönem filmlerinde kullanıldığına ilişkin bir kayıt yok Aryan, belki de verisi aktarılmamış.
Listede bu şarkının "Werk ohne Autor"da (İngilizce ve Türkçe' afişlerde 'Asla Gözlerini Kaçırma' olarak geçiyor nedense) kullanılmış olduğunu farkettim, dinlerken bağlantıyı kuramamıştım ama şimdi hangi sahne olduğunu hatırladım.Son Düzenleme Rayiha; 31-01-21, 01:50. Tarafından yapıldı.
-
Provided to YouTube by WagramGuitare bambou · René AubryPetits sauts délicats avec grand écart℗ Hopi MesaReleased on: 2018-05-25Lyricist: René AubryComposer:...
- 1 Beğen
Yorum
-
Oi Va Voi RefugeeAlbum: Laughter Through Tears You ask meWhy it is I come to youWhen someone else is just as goodI asked them but they said the sameDidn't e...
- 3 beğenme
Yorum
-
Kulağımda Kemal Sunal komedilerinin müziği olarak yer etmişti.
Tamamını ilk kez dün dinledim ve gerideki şahane basın farkına vardım.Lise yıllarında okul arkadaşı Kamil Erginöz(bateri), Okan Dinçer(piyano) ve kendi kardeşi Mehmet Can(solist) ile birlikte ‘Mavi Gölgeler’ grubunu kurdu. Mavi...
- 2 beğenme
Yorum
Yorum