Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Hangi Müziği Dinliyorum Vol.2
Çökme
X
-
-
-
The song I Love You I'll Kill You by Enigma, off of their 2004 CD The Cross Of Changes. Get song: http://www.amazon.com/gp/product/B000TDF2DS/ref=dm_mu_dp_tr...
- 2 beğenme
Yorum
-
-
- 2 beğenme
Yorum
-
Huzur içinde uyusunSevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
- 5 beğenme
Yorum
-
Yorum
-
Nostalji yaşattı. Ne günlerdi... Takip ettiğim grupların yeni bir kaseti çıktığında harçlık biriktirip gidip heyecanla alıp walkman'de 100lerce kez dinlerdim. Sözlükten bakıp bakıp şarkı sözlerini anlamaya çalışırdım. Sonra CD çalarlar, Mp3 çalarlar, derken akıllı telefonlar çıktı. Müzik dünyası autotune ile tanıştı. Gruplar müziklerini ana akıma uyum sağlamak için yavaş yavaş değiştirdiler. Ben de dinlemeyi bıraktım... Böyle bir süreç... Herşey ana akıma uygun, suni ihtiyaçlar için çekilmiş kredileri ödemek için her gün daha fazla vaktini parayla takas etmeye can atan yorgun bir toplum... Galiba o meşhur söz gibi: hiç ölmeyecekmiş gibi yaşarken hiç yaşamamış gibi öleceğiz.
-
Yorum