Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Hangi Müziği Dinliyorum Vol.2
Çökme
X
-
Bir gece de blues a düşen gary moore abimizden midnight in paris e ithafen gelsin😊Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
- 2 beğenme
Yorum
-
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
- 1 Beğen
Yorum
-
Elton John bestesi olan "sorry seems to be the hardest word" şarkısına müzikal şölen kıvamında Joe Cocker dan yorum.Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
- 3 beğenme
Yorum
-
Hürriyetin 1968 yılında düzenlediği, haramilerin, moğolların ve erkin korayın da yer aldığı altın mikrofon yarışmasında birinciliği kazanan, çocukluğumun geçtiği lojmanların memleketim orkestrası😊
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
- 4 beğenme
Yorum
-
"Neşeli müzikler besteleyemiyorum, ne yapsam insan olmanın hüznü çıkıyor ortaya." Erkan Oğur.Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
- 1 Beğen
Yorum
-
Ziyadesiyle oryantalizme bulaşmış parfüm sektörüne gelsinSevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
- 3 beğenme
Yorum
-
- 2 beğenme
Yorum
Yorum