Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Diş Macunu

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Orjinal yazı sahibi: anigemini
    Ben dişhekimi olarak Flor içermeyen ve organik macun kullanıyorum ama beyazlatıcı macun olarak önerebileceğim Opalescence macun var. Opalescence diş beyazlatma ürünleri yapan bir firma. Biz ofis tipi beyazlatmada kullanıyorduk iyi ve yaygın bir markadır. Diş renginden çok da memnun olmayanlar için evde kendi kendine yapılabilecek beyazlatıcı kitleri de var aynı markanın. İnternette kolayca bulup satın alabilirsiniz. Ciddi bir iki ton diş rengi açtırmak isterseniz o ancak dişhekiminde mümkün. Etken maddesi karbamid peroksittir. Yani bildiğimiz Oksijenli Su(hidrojen peroksit) ile yakın benzerliği bulunan bir molekül.
    Anladığım kadarıyla bu ürünü, bir şırınga yardımıyla dişimize uygulayıp daha sonra dişlik vasıtasıyla -şu boksorlerin ve basketbolcuların kullandığı- 8 ile 10 saat arasında bekliyoruz. (Bu dişteki plagin kaldırılmasında görev yapıyor sanırım.) Sabah kalktığimizda da son olarak fircaliyoruz.

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Hazır ısırma apareyi var içine sıkıp ısırarak kullanılıyor. Sadece plak değil, diş rengini açan kimyasal ajan var jelin içersinde.

Yorum

Bir ara Marvis'e sarmıştım ama bana tüm macunlar aynı geliyor, budur dediğim bir macun olmadı şimdiye kadar..
        Ancak diş beyazlatma için gerçekten farkını gördüğüm basit ev tipi bir uygulamayı paylaşayım, belki denemek isteyen olur :
        Minik bir kabın içine 1 çay kaşığı toz zerdeçal, 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı, birkaç damla da limon ekleyip macun kıvamına getiriyorsunuz. Karışım iğrenç görünüyor ) Sonra bu macunumsu karışımın tümünü eski bir diş fırçanıza sürerek dişlerinizi fırçalar gibi 2-3 dk fırçalıyorsunuz, sonuç gerçekten başarılı.. Fırçalamadan önce foto çekin, uyguladıktan sonra da çekin, farkı bariz görüyorsunuz..
        Bu arada Hindistan cevizi yağı aktarlarda veya gratis watsons rossmann tarzı drugstorelarda bulunuyor, ben yemeklerde de kullanılabilen Hindistan cevizi yağı almıştım rossmanndan..
        https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

Uzun süre Arm&Hammer Advanced Whitening kullandım memnun kaldım,2-3 haftadır Gratis'ten deneme amaçlı aldığım Splat Extreme White'ı kullanıyorum bence fiyat-performans olarak başarılı bir ürün o da.

Yorum

Uzun süredir tarçınlı Marvis kullanıyorum, kolay kolay da değiştirmem muhtemelen.

Yorum

Hemen hemen piyasa markaların çoğunu denedim,hepsi üç aşağı beş yukarı aynılar.

Bir ara Himalaya herbals kullandım fena değildi.Şimdilerde organik olanlara merak saldım.

Bugün daha yeni aldığım naturalive marka doğal diş macununu deneyeceğim.Bakalım fark var mı diğerlerinden.

Yorum

Ben de ipana 3d white perfection aldım. Sonuç olarak yaklaşık 10 senedir dislerimi fircaldigimda kan görmüyordum sayesinde ilk kullanım da gördüm. Beyazlık açısından ise henüz kayda değer bir geri dönüş alamadım.

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Opalescence ve Marvis diş beyazlatma macunlarını kullanmış birisi olarak bence 2 side gayet iyi tavsiye edebilirim.

Yorum

sımdı gordum bu sayfayı dr.rodzi begenerek kullanıyorum suan Turkiye satısını bıraktılar sanırım ısteyen olursa hedıye edebılırım
                    kendıme stoklamiştım

Yorum

Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	1.02 MB
ID:	48125Click image for larger version

Name:	
Size:	1.07 MB
ID:	48126Click image for larger version

Name:	
Size:	1.05 MB
ID:	48127

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erdem View Post
                        Hemen hemen piyasa markaların çoğunu denedim,hepsi üç aşağı beş yukarı aynılar.

Bir ara Himalaya herbals kullandım fena değildi.Şimdilerde organik olanlara merak saldım.

Bugün daha yeni aldığım naturalive marka doğal diş macununu deneyeceğim.Bakalım fark var mı diğerlerinden.

Yorum

• ada
                          ada Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          naturalive urunleri gercekten dogal ve kalıteli sahıbı Kudret hanımda dogallık konusunda çok hassas

3 aya yakındır kullanıyorum çok memnunum diğer modellerinide kullanacağım.
                        Sadece garçons.

Yorum

marvis kullanıyorum.öneririm

Yorum

İşleniyor...
                          X