Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

bana bu parfümü bulanın 40 yıl kölesi olurum ehehhdheh

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• bana bu parfümü bulanın 40 yıl kölesi olurum ehehhdheh

herkese merhaba,

yııllar yıllar önce kardeşim bir parfüm hediye etmişti. lütfen bu parfümü bulmama yardımcı olun. kendisine sordugumda hiçbir fikrim yok koklayıp beğenip aldım markasını bile hatırlamıyorum diyor.

ne zaman bu parfümü sıksam etrafımdaki insanlar "burada havuçlu tarçınlı kek kokuyo" gibi şeyler söylüyordu ve benim de en çok hatırladığım benzettiğim koku tarifi bu. sıcak bir kokuydu.
    histoires de parfums markasından bir parfümdü fakat hangisiydi onu bulamıyorum. mal olduğum için taşınırken bu parfümün şişesini kaybettim......... şişesine dair tek hatırladığım fotoğraftaki gibi olanlardandı ve üzerinde yıl yazanlardandı.......

neyse efendime söyleyim markanın kendi sitesinde ana notaları tarçın olan iki tane parfüm buldum. bu iki parfümü daha önce deneyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? hangisi en çok tarçınlı havuçlu kek gibi kokan kokuydu? belki bu ikisinin dışında da olabilir.

bu iki parfümden farklı olarak bu kokuyu anımsatan önerilerinize de açığım. lütfen beni havuçlu tarçınlı kek kokumla tekrar kavuşturun </3

Son Düzenleme lipstickon; 24-11-22, 16:24. Tarafından yapıldı.

Tarçınlı elmalı kek olabilir mi? 😊
    Hermes Hermessence - Ambre Narguilé

Yorum

• lipstickon
      lipstickon Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      hermes daha önce hiç denememiştim ama şu an çok merak ettim en kısa zamanda deneyeceğim çok teşekkürler

Aradığınız parfüm 1899. Spicebomb a da benzetmişimdir kendisini...

Yorum

• lipstickon
      lipstickon Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      çok teşekkür ederim 1899'u koşarak almaya, spicabomb'u da denemeye gidiyorum şuan ehehdhdhe
İşleniyor...
X