Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Sakin ve Derin Hissettiren Koku Önerisi

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Sakin ve Derin Hissettiren Koku Önerisi

    Kokulara karşı çok büyük ilgim var ama bu parfüm işine ucuzları kullanmayın dedikleri ve ekonomim berbat olduğu için bir türlü giremedim. Ben sakin gözüken. İhtiyatlı biriyim. Dışarıdan pek ilginç gözükmem. Bazen eğlenceliyimdir. Bazen sessizce oturur ve çevremi gözlemlerim. İki değil üç dinler bir konuşurum. Koku olarak odunsu kokuları seviyorum. Belki ağır çiçek kokuları da olabilir gül gibi. Benim istediğim bu karakterime uyum sağlayan parfüm önerisi. Forumda öneri kısmı göremedim eğer yanlışsa burası özür dilerim.

  • #2
    Merhabalar.

    Guerlain - Homme (EDP)
    Guerlain - Homme L'Eau Boisée (EDT)
    Guerlain - Vetiver (EDT)
    Guerlain - Habit Rouge (EDT)
    Guerlain - L'Instant de Guerlain pour Homme (EDP)

    Yukarıdaki parfümler tavsiye edilebilir...

    Bunların dışında biraz sesli düşünürsek; Carven Vetiver odunsu ama derin değil, Lalique Encre Noire A L'Extreme de odunsu ama bazen bile eğlenceli değil. Mugler A*Men serisi ise eğlenceli sayılabilir ama sakin değil; kaotik. Cartier
    Declaration d'Un Soir klas, transparan, stilize bir gül yorumu ama bunun da bulunması zor ve zaten bu zamandan sonra uygun fiyata da denk gelmez.

    Eğlenceli bir gül parfümü olarak Moschino Toy Boy'a bir bakabilirsiniz belki ama bu da şu an ne kadar uygun bir fiyata bulunur, bu açıdan size uyar mı bilemiyorum...
    Son Düzenleme Aryan; 19-03-22, 22:22. Tarafından yapıldı.

    Yorum


    • Lostcode
      Lostcode Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      D'un Soir'i bulmak mesele tabi ama ona benzer Yves Rocher comme un evidence'de tercih edilebilir ama performans sıkıntısıni göz ardı etmemek gerekir. Ağır gül kokusu tanımına belki çok uymaz ama yinede doğulu Serge lutens Chergui tütün vanilya kompozisyonunda güzel bir tercih olabilir.

    • Aryan
      Aryan Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ben pahalı olmayan bir tavsiye olarak algıladım soruyu; Chergui bugün için artık maalesef pahalı bir parfüm. Ama yine de konu Chergui ise o stilde ben de Tabac Tabou derim. Ayrıca fiyat olarak o seviyelere çıkabiliyorsak bunun dışında da başka seçenekler konuşulabilir tabii...
      Son Düzenleme Aryan; 19-03-22, 23:02. Tarafından yapıldı.

  • #3
    "Artık pahalı olabilir" gibi algıladım sorunuzdan, o yüzden Dior Eau Sauvage EdP ve Extreme versiyonlarına bakabilirsiniz diyorum. (Dior Sauvage ile karışmasın, ikisi ayrı parfümler.)

    Yorum


    • Aryan
      Aryan Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ben daha da artırıyorum, direkt Eau Sauvageeeeeeeeeeee!!! diyorum

    • Rayiha
      Rayiha Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      En sevdiğim

  • #4
    Arkadaşın karakter yapısı ve bahsettiği koku nüanslarını düşündüğümde aklıma gelen parfüm guerlain santal royal oldu. Bununla birlikte sakin bir koku değil, biraz agresif olduğu bile düşünülebilir.Gül ve sandal ağacı birlikteliğine iyi bir örnek. Seveni ve sevmeyeni bol olan bir parfüm. Sevmeyeninden ötürü piyasada uygun fiyata satışa sunanlardan alınabiliyor.
    Son Düzenleme junleon; 22-03-22, 10:38. Tarafından yapıldı.

    Yorum


    • #5
      Terre d'hermes edt


      Yorum

      İşleniyor...
      X