Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Kağan parfümeri güvenilirmi?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Kağan parfümeri güvenilirmi?

    Selam güzel insanlar, ben bir parfüm almak istiyorum baktığım parfüm di gio profumo 125 ml.. Bakındığım siteler arasında en uygun fiyatı orada vermiş. Normalde sevilde seporada boyner de 1150 tl fakat kağan parfümeri de 850 tl olarak satışa sunulmuş.. Daha önce bu mağazadan alışveriş yapan arkadaşlar varmı yada site hakkında bilginiz varmı.. Ürünün orjinalliğin konusunda şüphe ettiririm acaba..

  • #2
    evet güvenilir. eğer teha , arcon ,mm kozmetiği arayıp buraya ürün gönderiyor musunuz diye sorarsan evet diye onaylarlar. yani orijinal bandrollü ürünleri var.
    Ekli Dosyalar

    Yorum


    • #3
      bak buradan da alabilirsin. güvenilirdir. ss attım
      Ekli Dosyalar

      Yorum


      • #4
        Bursaya gittigim de mutlaka ugradigim magaza .. Yillarin magazasi... maasimi biraktigimi bilirim... Hic sorun yasamadim...

        SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

        Yorum


        • #5
          Ben de merak edip araştırmıştım ve Bursa'da köklü bir mağaza olduğunu öğrenmiştim. Geçen gün bakmıştım, MM Kozmetik'in (Magna) de direkt ürün verdiği bir mağaza.

          İthalatçı firmaların sitelerinden bağlantılı oldukları satış yerlerine bakmak yararlı olabiliyor.

          Yorum


          • #6
            Merhaba kağan parfümeriden arkadaşımıza doğum günü hediyesi olarak bleu de channel parfüm aldık parfüm orijinal geldi yanımda küçük sample’lar göndermişlerdi. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

            Yorum


            • #7
              Güncelleme: şu anda bütün armani ürünlerinde %40 indirim var kağan kozmetikte. ben böyle fiyatlar görmedim armanide. Armani stronger with you intensley 910 dan 546 ya aldım. Birkaç güne biter bu indirim kaçırmayın bence.

              Yorum


              • Rayiha
                Rayiha Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Şimdi baktım, sadece Armani değil, pek çok marka %40 indirime girmiş.

            • #8
              Orijinal parfüm almadan önce foruma hep bakıyorum, biraz da tecrübelerimle benim de katkım olsun istedim. Kağan parfümeriden buradakı yorumları okuduktan sonra Profondo sipariş ettim. Bugün elime fotoğrafta gözüktüğü gibi manyetik korulmalı ve L'Oreal Türkiye bandrollü olarak geldi. Piyasada ki (orijinallik kuşkusu olmayan satıcılara ait) en iyi fiyat olması yetmiyormuş gibi iki tane de popüler EDT parfüm testerı göndermişler sağolsunlar. Parfümün batch kodunu sorgulattığımda 7 aylık olduğu görülüyor. Kargo çıkışı hızlı oldu, müşteri hizmetlerini bilgi almak için aradığımda karşımda kurumsal firma çalışanlarının olduğunu hissettirdiler. Yurtiçi Kargo'yla Bursa'dan İstanbul'a teslimatı 24 saatten kısa bir süre içinde oldu. Ben bu alışverişimden çok memnun kaldım.
              Son Düzenleme buyukbang; 27-06-23, 12:19. Tarafından yapıldı.

              Yorum

              İşleniyor...
              X