Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Yeni açılmış parfümde dolu spreyle karşılaştınız mı?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Yeni açılmış parfümde dolu spreyle karşılaştınız mı?

Merhabalar,

Yakın zamanda Fransız menşeli bir mağazadan online parfüm alışverişi yaptım. Jelatin ambalajda görünür bir sorun yoktu ancak karton kutunun üst kapağında jiletle yapılmış gibi 4-5 cm. uzunluğunda bir kesik vardı.

Kutuyu açtığımda ise parfüm seviyesinin normalden aşağıda olduğunu gördüm. Spreyde parfüm kokusu vardı ve ilk başışta parfüm fıslatttı. Normalde bilirsiniz, içteki boru boş olur ve ilk 2-3 fıs parfüm gelmez.

Sizin de güvenilir yerden aldığınız ve yeni açtığınız bir şişede bunun gibi dolu spreye rastladığınız oldu mu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben sephora’dan poison aldım, demin geldi ve açtım, evet bende de sprayera ilk basışta parfüm az miktarda da olsa geldi fakat ikinci basışta tam olarak fıslattı... Ben de şaşırdım. Kokuyu biliyorum ve orijinal, bu sebepten dert etmicem sanırım. : )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Bu arada karton kutuyu resmederseniz daha net konuşulabilir... Foto filan eklerseniz🙂

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Sephora’dan mi aldınız acaba merakımı mazur görün? Florabotanın kokusunu çok iyi biliyorum. Bende hem bu hem de rosabotanica var. Yeşil ve oldukça kalıcı bir kokusu olmalı.

Yorum

• Swann
          Swann Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Peki nereden ulaştınız firmaya, temsil olsun bize de böyle bir durum yaşarsak... İnstagram üzerinden mi?

• Rayiha
          Rayiha Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          http://www.mmkozmetikgrup.com/ sayfa sonundaki telefondan ulaştım Swann

Aynı sayfada akan görüntülerdeki duyuruda distribütör olarak ithal ettikleri ve direkt ürün verdikleri mağazaların listesi var, online alışverişlerde yararlı olabilir. Kendi online alışveriş sitelerinde şimdilik az marka var ama genişletmeye çalışıyorlarmış.
          Son Düzenleme Rayiha; 21-05-21, 21:43. Tarafından yapıldı.

• Swann
          Swann Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Süper, çok teşekkürler..

Sephora parfüm alımında benim en güvendiğim yerdir. Ama hava kilidinin olmaması düşündürücü. Ürün orjinal olsa da açıp, tekrar jelatinlemiş olabilirler mi bilemedim. Seneler önce Douglas da tester ı olmayan bir parfümü açıp göstermişlerdi bana. Çok şaşırmıştım o zaman. Gerek yok dediğimde önemli değil demişlerdi.

Yorum

• Rayiha
          Rayiha Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Ben de o yüzden çok şaşırdım ve anlam veremedim Libra. Geçen hafta başvuru yapmama rağmen henüz bir cevap alamadım, Sephora konunun kendilerine ulaştığını, ama indirim sonrası dönemden dolayı çok yoğun olduklarını söyledi, distribütor firma ise oldukça ilgili davrandı. Umarım konu iyi sonuçlanır da keyifle kullanabilirim.

• Libra
          Libra Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          İnşallah🙏🏻💕

Bu arada Florabotanica çok severim. Yazları en çok iltifat alan parfümlerimdendir. İnşallah bir sorun yoktur. Güle güle kullanın sevgili Rayiha

Yorum

• Rayiha
          Rayiha Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Teşekkürler sevgili Libra

Sephora da, MM Kozmetik de ilgili davranıp sorunu çözdüler sağolsunlar, iade süreci başlattılar.

Yorum

Artık yurtdışında da, alınan parfümler ağzına kadar dolu değil...bilmiyorum bunu mu kastettiniz.. 100 ml'den az mı onu tabii ölçmek zor... o kadar riske gireceklerini zannetmiyorum; 100 ml'dir yine..ama herhalde eskiden "enflasyon canavarından" önce tıka basa doldurup taşmasına bile izin veriyorlardı...sonuçta dolduran bunları otomasyon sistemleri...

Yorum

• Rayiha
            Rayiha Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Sprey dolu ve kutu hasarlı olmasa dert etmezdim, şişenin iç kısmı organik biçimli ve her şişede farklı olduğundan 100 ml.lik miktar dibi daha kalın şişelerden taşmasın diye şişe iç hacmi 100'ün bir miktar üstünde tasarlanmış olabilir.
            Son Düzenleme Rayiha; 26-05-21, 12:25. Tarafından yapıldı.

evet dior sauvage 200 ml de karşılaşmıştım. kutu jelatini sağlamdı , bandrol falan da vardı ama ilk sıkım tam gelmese de az geldi

Yorum

• Swann
            Swann Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Aynen benim de kutu ambalaj filan on numara idi dior poison da ama ilk spray düşündürücü acep yeni diorlar hep mi böyle ki?

• Rayiha
            Rayiha Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Ben aynı konuyu Fragrantica'da da açmıştım. Gelen bir yorumda bir arkadaş bu durumla çok karşılaştığını, sıvının boru içinde nakliye sırasında oluşabilecek basınç farklarından yükselebileceğini yazmıştı. Gerçi bu durumun da havayolu nakliyesinde olması daha muhtemel... Bendeki şişe sanki günlük kullandığım parfümmüş gibi dolu dolu püskürttü.

• Swann
            Swann Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Teşekkürler @Rayiha... Koku orijinal olmasa dert ederdim, bir de şu var... Sıktıktan sonra çok az bir miktar sıvı kalıyor sprayer ucunda ve sıvı olarak dökülüyor... Bu durum da ender yaşanan durumlardan tabii, bilemedim şimdi 😊
        İşleniyor...
        X