Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nişhane hacivat hk.

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Nişhane hacivat hk.

Arkadaşlar merhaba, suavage faciasından sonra, niş bir parfum almaya karar verdim. Genel begeniye acık, begenilen bir parfum alma kararındayım.nişhane hacıvat 2020 reforme olmuş deniliyor bu doğru mu? Performansı cıddı oranda dusmus. Satıcıya konustum uzay. 2020 varmış elınde, 1500 lira civarı bır butcem var. Hacıvatı cok merak ettim, almak ıstıyorum fakat bu doğruysa eger benı korkutuyor. Fikirlerinizi rıca edıyorum

Ben performansta her hangi nir değişiklik görmedim. Genel beğeniye oldukça uygun bir parfüm bence.

Yorum

Bende 2020 şişesi var. Kesinlikle tavsiye etmem.

Yorum

O parayı Hacivat'a vereceğinize Aventus alın çok daha iyi bir seçim yapmış olursunuz.

Yorum

Hocam, siz sürekli kör alış yapıp üzülüyorsunuz madem, 3 mL lik dekantlar alıp denesenize performans koku vs? beğendiğinizin de şişesini alırsınız?

Yorum

Sauvage de ki Ambroxan beni mahfetmişti kendisi ile mesafeliyiz o yüzden Hacıvat güzel bir parfüm şişesine de 1500 lira verilir ama yinede kör alışa girmeyin derim bencede arkadaşların dediği gibi dekant edinin belkide uzun kullanımda sıkıcı gelir

Yorum

Dekant olarak talep ettim beklıyorum şuan dedıgınız gıbı. Bakalım umarım guzel olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hawkee View Post
                Dekant olarak talep ettim beklıyorum şuan dedıgınız gıbı. Bakalım umarım guzel olur
                en iyisini yapmışsınız, denedikten sonra da yorumlarınızı buraya yazarsanız daha detaylı konuşabiliriz

Yorum

Kokuyu denedım. Açıkcası canavar mod yok, yani silajı bende cok kuvvetli olmadı. 4 gun kargoda gezdi belkı etkilemiştir diyeceğim ama bılemıyorum. Koku genel olarak yumuşak taze ve guzeldı. Başlarda aventusu andırıyor sonra meyveli oldu. Fakat cokta çarpıcı degıldı. Kalıcılık ıle ılgılı de Biraz problemlıydı. Yanı bılemıyorum batch sorunu dogruysa kı oyle duruyor Almaya degmez gıbı. Fran da bahsedilen canavar mod yok.
                  Son Düzenleme Hawkee; 18-08-20, 19:37. Tarafından yapıldı.

Yorum

Nishane Hacivat Son Denediğim Şişe Ten Üzerinde Max 3 Saati Zor Gördü,Kıyafeti Çok Umursamam Benim Için Tendeki Kalıcılık Her Zaman Daha Önemlidir.Zaten Kıyafettede Kötüydü Performansı.

Yorum

ben sayın matrai sağ olsun, kendisinin listesinden dekantı aldım bu hafta. bir kere kullanma fırsatı buldum ve sadece bir fıs sıkmıştım. kalıcılık anlamında herhangi bir sıkıntısı yoktu. akşam 8 gibi kullandım parfümü, gece 5 gibi uyurken hala tenimdeydi koku. aynı şekilde sabah duşa girmeden önce de kokuyu alabiliyordum. yani tahminen 15 saate yakın bir kalıcılıktaydı parfüm. ama ağustos ayının soyuna geldik, anladığım kadarıyla sürekli kullanmak istediğin bir parfüm almak istiyorsun ve hacivat o kadar da mantıklı bir tercih değil bence.

Yorum

İşleniyor...
                      X