Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

☺️PrivateLabel☺️

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• ☺️PrivateLabel☺️

merhabalar, konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum ama neyse..

Sorum ve sorunum şu ki: Jovoy Private Label parfümü ve içindeki vetiver paçuli birlikteliği çok hoş fakat birçok kişiye ağır geldiği halde garip bir şekilde bana göre çok da ağır bir parfüm değil. yani sanki biraz daha baskın ve karanlık bir aroma olsa daha hoşuma giderdi gibime geliyor. Private Label seviyorum ama daha koyu, daha az tatlı fakat yine bu parfümdekine benzer bir akorda kullanılan bir vetiver parfümü öneriniz var mıdır? benzemesi çok da mühim değil gerçi ama önerilerinizi almak isterim🤗
    (not: tütsü, styrax, myrrh, labdanum notalarını seviyorum, sevmediklerim meyve notaları, şeker vb., oud kullanımının fecal olduğu notalar, kinski deki kenevir akoru gibi çok keskin bitki notaları, aquaticler, limon vb. narenciyeleri az tatlı balzamikse severim, pudralılara katlanamıyorum)

Orjinal yazı sahibi: ExtraitDeParfum View Post
    merhabalar, konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum ama neyse..

Sorum ve sorunum şu ki: Jovoy Private Label parfümü ve içindeki vetiver paçuli birlikteliği çok hoş fakat birçok kişiye ağır geldiği halde garip bir şekilde bana göre çok da ağır bir parfüm değil. yani sanki biraz daha baskın ve karanlık bir aroma olsa daha hoşuma giderdi gibime geliyor. Private Label seviyorum ama daha koyu, daha az tatlı fakat yine bu parfümdekine benzer bir akorda kullanılan bir vetiver parfümü öneriniz var mıdır? benzemesi çok da mühim değil gerçi ama önerilerinizi almak isterim🤗
    (not: tütsü, styrax, myrrh, labdanum notalarını seviyorum, sevmediklerim meyve notaları, şeker vb., oud kullanımının fecal olduğu notalar, kinski deki kenevir akoru gibi çok keskin bitki notaları, aquaticler, limon vb. narenciyeleri az tatlı balzamikse severim, pudralılara katlanamıyorum)
    L'artisan timbuktu ve chanel sycomore deneyebilirsiniz.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Click image for larger version

Name:	Screenshot_20200428-130524~2.png
Views:	177
Size:	326.7 KB
ID:	162438

Vetiver üstadı Umut hocam size güzel bir cevap verebilir gibi gözüküyor

Yorum

Ben yine Jovoy'da Incident Diplomatique'e bakmanızı öneririm. Private Label hayranıyım. Daha kullanılabilir ve daha cezbedici bir koku ona göre ...

Yorum

Paçuli daha ağırlıklı sanırım diplomatiqte öyle değil mi? Sanki daha hafifmiş gibi geliyor diplomatiq notalarına baktığımda

Yorum

• cantona8
            cantona8 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Benzer bir yorum yapabiliriz evet

Orjinal yazı sahibi: Asaid View Post
          Click image for larger version

Name:	Screenshot_20200428-130524~2.png
Views:	177
Size:	326.7 KB
ID:	162438

Vetiver üstadı Umut hocam size güzel bir cevap verebilir gibi gözüküyor
          Asaid hocam Umut Kurtoğlu hocamın bu kıymetli vetiver listesini koydugunuz için size, liste için Umut hocama teşekkürler Biz de istifade etmiş olduk.

Yorum

Vetiverden ziyade paçuli sever gibi görünüyorsunuz . Jovoy'un Psychedelique parfümü de kesinlikle hoşunuza gidecektir.

Ben size bombayı bırakayım sevdiğiniz nota ve tarzına yönelik,
          PG - Intrigant Patchouli'yi bir deneyin, Eski Perfumerie Generale markası şimdi Pierre Guillaume Paris olmuş durumda ..

Yorum

• orangeverte
            orangeverte Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Merak ettim simdi bu kokuları

• Asaid
            Asaid Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            ben de merak ettim, ne yapacaz şimdi aldık başımıza belayı 😅

• denondj
            denondj Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Herkes zehiri almış, oldukça hızlı yayılıyor

Çok teşekkür ederim önerileriniz için, dediğiniz gibi sanırım Paçuli yi daha çok seviyorum bu kokudaki, notumu aldım mutlaka deneyeceğim söylediklerinizi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
            Ben yine Jovoy'da Incident Diplomatique'e bakmanızı öneririm. Private Label hayranıyım. Daha kullanılabilir ve daha cezbedici bir koku ona göre ...
            Kesinlikle katılıyorum private label seven incident dip. te sever kimisi daha az sever kimisi daha çok sever ama kesin sever

Yorum

İşleniyor...
            X