Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Acqua di gio profumo 2019 vs öncesi

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Acqua di gio profumo 2019 vs öncesi

    Merhabalar,

    Daha önce hepsiburada üzerinden 15 ml olarak Acqua di gio profumo aldım. Batch kodunu sorguladığımda 2016 üretimi olduğunu gördüm fakat parfümde kalıcılık/yayılım/koku anlamında hiçbir sıkıntı görmedim ve aksine sorunsuz, mükemmel bir koku. Bunun üzerine 180 ml. olan şişeyi almaya karar verdim. Aynı satıcıdan 180 ml. olan şişeyi sipariş ettim ve batch sorgusuyla 2019 tarihinde üretildiğini gördüm.

    180 ml. olan ürünün satış sayfasında kalıcılık ve yayılım anlamında olumsuz eleştirler gördüm.

    Şimdi sorum tam olarak şu; parfüm reformülasyona uğramış olabilir mi? Özetle eski üretimli şişelerdeki performansı yok mu? Kutuyu bu sorular nedeniyle açmadım.

    Teşekkürler...

  • #2
    güzel bir tercih yapmışsınız hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. size tavsiyem internetteki yorumlara pek dikkate almayın derim. insanlar genelde orijinal parfüm aldım 1 gün 2 gün hatta 3 gün kalıcı olsun diye bekliyor. haliyle umduğunu bulamayınca da performansını yerden yere vuruyor. bende de dekant olarak olarak mevcut performansı gayet yerinde 8 saat yeterli. parfümün keyfini çıkarın

    Yorum


    • mgo
      mgo Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hocam genelde 125 ml. olan şişeyi kullanıp memnun olanlar 180 ml. olanı almışlar ve yorumlar 2019 yılında yazılmış haliyle 125 ml. şişeleri eski batchler oluyor. Bunlar da büyük boyutlar olduğu için kullanım süreleri uzun haliyle insanın aklını kurcalıyor. 2019 batch bir tester bulup bendeki şişeyle kıyaslayacağım artık. Cevabınız için teşekkürler.
İşleniyor...
X