Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Genel Forum Kuralları

Çökme
This topic is closed.
X
Sabit bir konu.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Genel Forum Kuralları

    1-) Tüm üyelerin Parfümhobisi forumu kurallarını okuyup kabul ettikleri varsayılır. Yeni üye olunması ya da kurallardan haberder olunmaması, kuralları ihlal etmek için geçerli bir neden değildir. Kural listesi dönem dönem bilgilendirme yapılarak güncellenebilir ve üyeler periyodik olarak kural listesini gözden geçirmelidirler.

    2-) Parfümhobisi Forumu'na gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Admin ya da moderatorler başkalarının mesajlarından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılır. Yasadışı herhangi bir içeriği forumda yayımlamak kesinlikle yasaktır. Mesajları silme, düzenleme ya da taşıma hakkı yöneticilere aittir.

    3-) Her üyenin yalnızca bir hesabı olabilir. Birden fazla üyeliği olan kişinin üyelikleri bilgilendirme yapılmadan birleştirilebilir ya da amacı dışında kullanıldığı tespit edildiğinde silinebilir. Üyelik, istenildiği anda iptal ettirilebilir. Üyelik iptali için Admin üyelere özel mesaj yoluyla ulaşmanız gerekmektedir.

    4-) Ayrımcılığa neden olabilecek, özellikle de siyasi, dini ve spor içerikli tartışmalarda bulunmak yasaktır.

    5-) Bazı başlıkların kendilerine özgü kuralları ya da dikkat edilmesi gereken noktaları olabilir. O başlıklara mesaj gönderilmeden önce bu kurallar okunmalıdır. Sabitlenmiş tüm konulara göz atmanız önerilir.

    6-) Reklam amaçlı forumda dikkat çekecek şekilde forum ya da web sitelerinin linkini yayınlamak yasaktır. Bu amaç dışında link paylaşımı yapılabilir.

    7-) Üyeler, birbirlerine ve yetkililere karşı saygılı olmak zorundadırlar. Özel mesajlaşma sistemi dahil forumun hiçbir bölümünde genel ahlak kuralları ihlal edilemez ve başkaları rahatsız edilemez. Konu ve mesajlarla ilgilenirken kabalığa, incitici ifadelere ve kişisel saldırılara Parfümhobisi olarak tölerans göstermiyoruz.

    8-) Forum ile ilgili tereddüte düştüğünüz, sormak istediğiniz ya da şikayetçi olduğunuz bir konu olduğunda, Forum Sorunları başlığına yazabilir ya da yöneticilere özel mesaj gönderebilirsiniz.

    9-) Yeni bir konu açılmadan önce o konunun daha önceden açılıp açılmadığını anlamak amacıyla forumda “Arama” yapılmalıdır. Ayrıca her konunun ilgili forum kategorisine açılmasına dikkat edilmelidir. Aksi durumlarda yöneticiler forum bütünlüğünü korumak adına konuları ya da mesajları doğru alanlara taşıyabilir.

    10-) Forumda tartışma çıkarılması yasaktır. Yöneticiler tarafından yapılan uyarılar dikkate alınmalıdır.

    11-) Satış yetkisi olan üyelerimizin parfüm dışında başka herhangi bir şey satışa veya takasa sunmaları kesinlikle yasaktır.

    12-) Amacımız parfümler üzerine konuşmak, tecrübelerimizi aktarmak ve fikir sahibi olmaktır. Forumun adından da anlaşılabileceği gibi bu forum "parfüm hobisi" ile ilgili bir forumdur. Bu yüzden ana konumuz parfümdür ve parfümlerle ilgili konularda paylaşım yapılması amaçlanmalıdır.

    13-) Özellikle mesaj sayısı arttırmak için art arda, gereksiz yere, boş içerikli mesajlar göndermek yasaktır. Bu davranış tespit edildiğinde ilgili mesajlar yöneticiler tarafından silinecektir.

    14-) Kurallara uymayan üyelerin mesajları ya da konuları uyarı yapılarak ya da yapılmadan silinebilir/taşınabilir/düzenlenebilir. Uyarılara rağmen kuralları ihlal eden üyelerin hesapları forum üzerinde daha önce açıklandığı üzere infraction sistemi dahilinde silinir ve üyeler forumdan uzaklaştırılırlar.
İşleniyor...
X