Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Costume National Markasının Size Göre En iyi Parfümü Hangisi

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Costume National Markasının Size Göre En iyi Parfümü Hangisi

İtalyan designer marka Costuma National'in en sevdiğini parfümü hangisi?
    39
    Costume National Homme
    43.59%
    17
    Costume National Scent İntense
    20.51%
    8
    Costume National Soul
    33.33%
    13
    Costume National 21
    0%
    0
    Costume National Cyber Garden
    2.56%
    1
    Costume National Scent Gloss
    0%
    0
    Costume National So Nude
    0%
    0

İlk oy benden Homme gitsin

Yorum

Homme bencee niş kalitesinde kolalı jelibon gibi
      Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

Ben Soul cuyum arkadaşlar. Çoğu niche ten daha niche

Yorum

Oyum tereddutsuz Soul'a.
          Vintage CN Homme'u bile benim icin golgede birakir.

Yorum

Digerlerinin daha basarili ve rafine oldugunu kabul ediyorum ama kisisel begenimi kullanarak oyumu Cyber Garden den yana kullandim .

Yorum

Scent Intense diyorum ben.

Yorum

Eğer ilk çıktığı yıllar esas alınırsa kesinlikle açık ara Scent Intense bence. Sonrası dönemler dikkate alınırsa Soul. Oyum ilk çıktığı zaman kendine aşık eden Scent Intense'den yana.

Yorum

Hepsi de sınıflarının çok başarılı örnekleri.
                  Homme'un yeri bende ayrı.O nedenle Homme dedim ancak 21,Soul ve Scent Intense'i de çok severim.

Yorum

Homme; bulunduğu sınıfta çok daha iyi eski abilere sahip fakat döneminde bunu hoş tatlılıkla süsleyip sert nüanslarıyla da cesur davranmış bir baharatlı odunsu.
                    Soul; yine piyasaya çıktığı dönemin ortadoğu - oryantal esintilerini en kaliteli şekli ile veren bir odunlu - derili amber idi.
                    Cyber Garden; adından fazla söz ettiremese de CdG sentetiklerine selam çakan oldukça ilginç bir yeşil akuatik. Beğenirim.

Ancak oyum cinsiyetsiz ve çok kimlikli olan Scent Intense'ye. Çiçeği, amberi, paçulisi, çayı efendim aromatik kremsiliği, bazen soğuk bazen de oldukça sıcak vurması ve açıkçası bir şeye benzetilemeyen sağlam yapısı ile ben de Scent Intense'ciyim. Bir de hanımlar bunu bir erkeğin üzerinde beğeniyor ve çekici buluyorlarmış efenim ama ben bunu deneyimlemediğim için şimdi yanlış bilgi vermeyeyim.

Yorum

soul dedim.

Yorum

Denediklerim arasında Soul diyorum.

Yorum

Ben de Scent İntense dedim. Şişesini elimden çıkarmıştım ama arada sırada özlüyorum. Homme ve Soul’a nazaran daha dengeli parfüm bence.

Yorum

Kesinlikle en beğendiğim kokusu CN Homme. FAKAT en iyi parfümü deyince net bir şekilde Soul.

Yorum

Homme asla anlaşamadığım bi' koku oldu. Nedeni ise biyolojik silah olarak kullanılabilecek seviyeye çıkmış tarçın. 4 ya da 5 kez şans verdiğim tek koku olarak ilk sıradadır. Sebebi sensin tarçın hiç konuşma.

Bunun dışında oyumu Soul'dan yana kullandım. Tıpkı Bentley Intense gibi oda Amouage ya da ne bileyim Kilian şişesinde çıksaydı piyasaya yıkıp geçerdi. O kadar başarılı.

Merak listemde olan ise 21. O süt ve amberle ne yapmışlar henüz tadamadım.
                              - Stop the car...
                              - What ?!
                              - Stop the fuckin' car!

Yorum

İşleniyor...
                              X