Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

JUBİLATİON XXV & CHERGUİ

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• JUBİLATİON XXV & CHERGUİ

Eski forumu birbirine katan bir anketti. Baya çekişmeliydi. O zamanlar çok toydum bilmiyordum kokularını oy kullanamamıştım. Çok içimde kaldığı için tekrar ankete açayım dedim.
    73
    Jubilation xxv
    57.53%
    42
    chergui
    42.47%
    31

İlk kurşun benden gelsin. Chergui diyorum. Makedon hocamın Arda Turan & Zidane benzetmesini biraz acımasız bulsam da başka bir seviye sanki Chergui.

Yorum

Chergui kült bir yapım. Jubilation ise gişe yapan bir yapım. Kült yapımları anlayabilmek için o işin tozunu yutmak lazım. Gişe yapanlar için insanları dinlemek yeterli olacaktır. Kült yapımlar çoğunlukla sanat sanat içindirin arasından çıkarken. Gişeciler ise sanat toplum içindirin arasından çıkar. Bir tarafta pazarlama ve kazanç varken diğer tarafta ise o işe gönül verenlerin saygısı

Ben Chergui ye saygı duyuyorum.

Yorum

İkisinden birini tercih etmek zorunda kalsam Chergui derdim.
        estefanyen

Yorum

Chergui daha kültürlü, daha bilge, daha görmüş geçirmiş, daha felsefi, daha derviş, daha kanaatkar, daha dünya insanı, daha sıcak, daha yol arkadaşı... Jubilation XXV daha lüks, daha sosyetik, daha takım elbiseli, daha beyaz yakalı, daha havuzlu malikane, daha talepkar, daha hırslı, daha mesafeli, daha bireysel... İkisi de sofistike ve başarılı... İkisini de seviyorum. Jubilation elimde varsa mutlu olurum, yoksa çok dert etmem ama Chergui elimin altında hep bulunsun isterim.

Yorum

• trustalt
            trustalt Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Mükemmel bir yorum...Kesinlikle size katılıyorum..Birde kullanılabilirlik açısından da Chergui daha öne çıkıyor...

Jubilation XXV.
          Daha güzel kokuyor.

Yorum

Jubi Altuğ beyden aldığım toplu decantların içinde ilk kokladığım kokuydu...
            onu kokladıktan sonra diğerleri varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum...
            chergui ise tam bir baharat yolu kokusu benim için festival gibi ikiside çok iyi ama jubi benim için özel...
            İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

ilk niş parfümün; chergui

Yorum

Chergui benim için gerçekten çok değerli. Jubilation'a saygı duyuyorum ancak Chergui'nin karşısına kendi sınıfından ne çıksa bi düşünürüm. Oyum Chergui'ye.

Yorum

Chergui kendi kategorisinde güzel bir koku,bir dönem kullandım ama yeniden alma ihtiyacı hissetmedim.
                  Ama Jubilation benim nazarımda apayrı yeri olan,beni her kullandığımda ayrı mecralara götüren,kısacası beni mest eden bir koku.
                  Karşısına hangi koku çıkarsa çıksın ilk tercihim hep jübilation olur.

Yorum

İlk niş parfümüm Chergui. İki koku da elimde mevcut, oyum Chergui'ye gitti

Yorum

Satmış olsam da chergui ama elim Jubiye daha çok gidiyor

Yorum

Chergui deyip geçiyorum.

Yorum

Ben Chergui'yi unuttum inanır mısınız... Çok uzun zaman önce denemiştim. Hafızama getiremiyorum tekrar, çok acayip.

O yüzden Jubilation. Zaten Jubilation ayrı bi' olay. Elegant, karizmatik kral.
                          - Stop the car...
                          - What ?!
                          - Stop the fuckin' car!

Yorum

% 51 chergui % 49 jubi derim.. İkisi de çok güzel, ancak cherguiyi başta sevmesem de sonra anlamaya başladığımda beni alıp çok farklı diyarlara götürmeye başlamıştı. Çok egzotik bir tadı var.

Yorum

İşleniyor...
                            X