Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Mahşerin dört atlisi

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Mahşerin dört atlisi

20
    HDP 1740
    60.00%
    12
    ANNİCK GOUTAL SABLES
    5.00%
    1
    PDE FOUGERE BENGALE
    20.00%
    4
    DİOR EAU NOİRE
    15.00%
    3

Burda ve diğer forumlarda sürekli birlikte anılan bu 4 parfümden sizin favoriniz hangisi ?

Yorum

Hepsi bana çok uyuyor ama ufak farklarla sıralamam HDP 1740, PdE Fougere Bengale, Annick Goutal Sables ve Dior Eau Noire şeklinde olur.

Yorum

Sables’i denemediğim için oy kullanmıyorum ama Fougere Bengale beni çok fena yakaladı. Her kullanımda daha çok seviyorum.

Yorum

Hepsi de benim için zor kokular. En az 30 yaş isteyen kullanımı zor kokular ama oyumu Eau noire verdim çıra gibi kokmak daha yakın bana

Yorum

Sadece Eau Noır kullandım içlenlerinde digerlerini bilmiyorum o yüzden oy kullanamıcam ama Eau Noır çok çok zor bi koku , seven babayigitler vardır elbet

Yorum

1740 dedim ama Fougere Bengale de hemen arkasında.

Yorum

Dior Eau Noire'a oyumu verdim. Sonrasinda HDP 1740 gelir.

Yorum

1740 da farklı bir dünya ama Fougere Bengale tamamdır. Sanki 1740'tan daha kullanılabilir bir yapısı var... Tabi ki tamamen beğeni işi.

Yorum

Tarafsızlığımı koruyamayacağım bir güzel anket: Battaniye bir tarafa; yukarıdakilerden de Bengal Kaplanı diğer tarafa.

Yorum

HDP 1740 diyorum ve tek geçiyorum müthiş bir parfüm 30 dakika sonra kış ayınca beğenmeyen çıkmadı

Yorum

E- Hiçbiri

Dior Eau Noire hariç hepsini denedim ve hiçbirini kullanılabilir bulmadım. Sevenlerine saygılarımla

Yorum

Cidden çok zor kokular..eau noire benim hic kullanamayacagim koku..1740 tematik en güzeli..ag yi kullanmadim o yüzden ot vermeyim

Yorum

1740 ve kasvetli karanlık tematik havası yok mu tam bir soğuk hava parfümü adeta insanın ciğerini parçalıyor muazzam

Yorum

İşleniyor...
                            X