Birbirlerine tarz olarak oldukça benzeyen 2 yazlık parfümden hangisi size daha yakın?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bentley Azure VS Givenchy İnsense Ultramarine
Çökme
X
-
Bentley Azure VS Givenchy İnsense Ultramarine
35Bentley Azure51.43%18Givenchy İnsense Ultramarine48.57%17 -
Insensé gibi maskülen çiçeksi dersi veren başyapıt seviyesindeki son derece kişilikli bir parfümü ortadan kaldırıp yerine Insensé Ultramarine gibi sıra işi bir parfümü çıkardığı için Givenchy'yi tokatlayasım var. Azure de o bilindik yazlık, sucul, ferah ve sıkıcı çizgiyi tekrar ediyor. Parfüm alemine bir şey katmasa da en azından performans fena değil ve çok ucuz kokmuyor. Bu tür bir parfümün "en"lerim arasına girmesi mümkün değilse de fiyat/performans değeri açısından ona karşı daha hoşgörülüyüm.
- 4 beğenme
Yorum
-
Bentley intense gibi efsane bir parfümden sonra beklentim yüksekti ne yazık ki bentley intense kalitesi özgünlügü arayanlar hayal kırıklığı yaşarlar bence en azından durum bende böyle oldu bentley azure parfüm dünyasına yenilik getiren bir koku değil bunuda geçtim mevcut olanı kalite olarak bir üste taşımış mı bundanda pek emin değilim azzaro chrome ve ck one benzeri güzel bir açılış yapıyor fakat devamında açımsı buruk burun yakan bir hal alıyor sonlardaki yoğun iyot kokusundan bahsetmek bile istemiyorum insense ultramarine ile kıyaslamasına gelecek olursam insense ultramarine bana göre daha özgün kendi yolu olan bir koku tamam başları sentetik bir karmaşa ama devamında iris ile beraber hafif kadife bir aura oluştuyor kullanıcısında ikisi arasında düşünmeden insense ultramarine derim
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 2 beğenme
Yorum
-
İntense ve absolute dan sonra beklentim yüksekti azure için kör aldım ancak olmadı, yani tutulacak bir yanı yok, ultramarine 10 sene önce ki hali heleki o fiyatlara kendini bu kadar hissettiren hem çekici hem bogmayan hem ferah sayılabilir bir koku bence baya baya başarılıydı
- 1 Beğen
Yorum
-
Ne yazik ki insense ultramarine son versiyon için yazıyorum hakkın rahmetine kavuşmuş sessiz sedasız defnedildiği için haberim olmadı bu yüzden geçenlerde internet üzerinden almak gafletinde bulundum en az eski bir yakınını kaybetmiş biri kadar üzüldüm tabi bunda ödediğim bir miktar paranında etkisi oldu yani demem
o ki herkez kendi inancı gereği bir dua olur ne bileyim bir mum yakılır benzeri küçük bir rituel yapabilir eski dost artık yaşamıyor bilginize
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 5 beğenme
Yorum
Yorum