Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tom Ford Black Orchid erkeğe mi yoksa bayana mı daha çok yakışıyor?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Unisex olduğunu düşündüğüm çok sayıda bayan parfümü var ama black orchid onlardan birisi değil. Bayana daha çok yakışıyor. Tom Ford bu parfümü siyah yerine pembe şişede piyasaya sürseydi çoğu erkek elini bile sürmezdi. Tabii bu benim fikrim. Erkeklerin kullanmasına da karşı değilim. Herkes hangi parfümü kendine yakın hissediyorsa kullansın.

Yorum

• Frozenwings
      Frozenwings Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Dediğiniz şey Velvet Orchid ile denendi, gerçi bu kullanmama engel olmadı.

• kaside
      kaside Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Benim söylemek istediğimi siz daha güzel ifade etmişsiniz. Bir parfümün popüler olduğu için ya da şişe rengi vs ile oluşturduğu algıya göre değil beğeniye göre kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca Velvet orchid çok iyi seçim.

Bende güzel durmadı bayanlarda nasıl duruyor fikrim yok..Koku güzel ,koklamalık

Yorum

artık kimseye yakışmıyor. bi bırakın lütfen black orchid kullanmayı. mide bulantısına sebep oluyor kalabalıkta

Yorum

hiçbiri

Yorum

Karşı cinste inanılmaz çarpıcı bir hava yaratmakta benim açımdan.

Yorum

Özellikle çok başarılı taklitleri de olduğu için her yerde buram buram kokan, tek düze ilerleyen, son derece yapay gelen bir koku benim için....

Yorum

Bende bir türlü beğenemedim bu kokuyu. Özellikle kadınlarda tahammül sınırlarımı aşıyor.

Yorum

tam bir unisex oldugunu düşünüyorum

Yorum

bir kere mağazada meraktan denedim fazla feminen bulup bir daha yanına bile yaklaşmadım..hoşuma gitseydi koklamak için feminen falan dinlemez edinirdim o ayrı konu..

Yorum

Tam bir unisex olduğu kanaatindeyim.

Yorum

En sevmediğim koku bu olsa gerek parfüm sektöründe. Ne kadına ne erkeğe yakışır oy falan yok black orchide

Yorum

Erkeğe

Yorum

Sevenlerin affına sığınarak,
                          D) Kimseye
                          Benden uzak, sevenine yakın olsun.

Yorum

Erkekte kadınsı kadında erkeksi garip bir koku

Yorum

ne kadına ne de erkeğe hayatımda kokladığım en anlamsız parfüm diyebilirim. ağır yorucu ve sıkıcı koku.

Yorum

İşleniyor...
                              X