Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Türkiye'de Nish Parfüm Satan Mağazalardan Favoriniz Hangisi

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Türkiye'de Nish Parfüm Satan Mağazalardan Favoriniz Hangisi

Hem çeşitliliği hemde bulundurduğu nish parfüm markaları açısından yolunuz düştüğünde mutlaka içeri girip bir kaç parfüm denediğiniz mağaza hangisi?
    68
    Beymen
    48.53%
    33
    Harvey Nichols
    35.29%
    24
    Home Of Scents
    13.24%
    9
    La Deesse
    8.82%
    6
    Diğer
    14.71%
    10

Benim tercihim çoğunlukla Beymen oluyor ama programımı Harvey'e denk getirirsem, o da mümkün. Gerçi Akasya'ya gittiğimde de Home Of Scents'e de dalıyorum. Doğubank'a yolum düşse Uzay'a da bakıyorum. "Hepsi" demiş oluyorum galiba bu durumda. La Deesse hariç, ona denk gelemiyorum.

Yorum

Zorlu'da ilgi alanima giren cok marka oldugundan genellikle parfumleri Beymen'de deniyorum.

Yorum

Matrai

Yorum

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hahahahah

Beymen çeşitlilik bakımından benim için biraz daha önde. Özellikle Amouge, Memo, Frederic Malle gibi Markalar Beymenin exclusive leri arasında. Harveyde ise Exclusive olarak sadece Kilian var

Yorum

Ankara için kesinlikle Harvey Nichols. Ankara Beymen'leri çok çok zayıf bu konuda.

Yorum

Ürün çeşidi bakımından artık kısıtlı sayılsalarda Ladesse ve Harvey'in bende yeri ayrı olduğu için onları seçtim Beymen ise şu anda ülke sınırlarımız içinde çeşitliliği en bol mağaza.

Yorum

Çok geçirdikleri için hiç biri indirim felan olursa beymen çok çeşitli..uzayda iyidir fiyat olarak en iyisi bence

Yorum

Tercihlerim doğrultusunda ilk sırayı Beymen alırken Harvey'e ise nadiren uğruyorum. Diğer ikisine ise hiç uğramışlığım yok.

Yorum

Harvey Nichols en sık bakındığım mağaza.

Yorum

Yaşadığım şehir dolayısıyla fransız kalıp fikir beyan edemediğim bi konu..Ama deneyim sahibi arkadaşların mağaza deneyimlerini paylaşmaları halinde bilgi sahibi olmuş oluruz.

Yorum

Tereddütsüz Beymen.
                      Harvey Nichols bana satış görevlileri yüzünden hep biraz soğuk gelmiştir.
                      İstanbul,Ankara,Bursa başta olmak üzere birçok Beymen mağazasına gittim, telefon numaramı alıp stokta olmayan istediğim parfümü getirme çabaları mı dersiniz, parfüm alışverişim olduğunda ellerinde varsa istisnasız istediğim her sample'ı depolarından bulup kasada koymaları mı dersiniz, sample'ları kalmamışsa yanımda bulunan küçük travel atomizerlerine o sırada mağazada beğendiğim parfümlerin testerlarından kendilerinin dekantlamaları mı dersiniz, hangi mağazasına gidersem gideyim dünya iyisi çalışanların nedense benimle hep güzel diyalog kurmaları mı dersiniz bilmem, ama benim en sevdiğim yer burası..
                      https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

E)Hiçbiri
                        Bende Matrai ye uğrayanlardanım

Yorum

İlgi alaka bakımından kanyon harvey derim ben.

Yorum

Hermes -Frederic -Amouge - Memo ve Roja nın (oud * musk oud*amber oud* diaghilev )gibi kokularını da bulundurması nedeniyle beymen ürün çeşitliliği olarak önde geliyor

Son Düzenleme Freeoud; 22-06-17, 19:44. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                            X