Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Forum Geliştirme Anketi-1

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Forum Geliştirme Anketi-1

Arkadaşlar bugün forumumuzun açılışından itibaren tam 2 ayı geride bırakmış bulunmaktayız. İçerik yönünden homojenize bir dağılım yapmaya özen gösteriyoruz. Forumun daha da gelişmesi ve kaliteli içeriklerle zenginleştirilmesi açısından sizlerinde fikirlerinize ve görüşlerinize ihtiyaç duyuyoruz. Bu yüzden aklımda olan bir kaç soruyu aralıklarla anket şeklinde sorup sizden fikir beyan etmenizi rica edeceğim. Bu şekilde el birliği ile daha da güzel bir ortam ve platform olacağız.

İlk sorum sizce hangi içeriklere daha fazla ağırlık verilmeli? Bir kaç şık işaretleyebilirsiniz yorumda bulunabilirsiniz
    51
    Parfüm Yorumları Ve İncelemeler
    76.47%
    39
    Genel Parfüm Konuları
    31.37%
    16
    Sohbet Ortamı
    21.57%
    11
    Bilgilendirici ve Eğitici Başlıklar
    43.14%
    22
    Splitler - Satışlar
    45.10%
    23

Altuğ hocam yav zaten bireysel sıkıntılar kinler olmadığı sürece bu forum gayet guz4l bi sosyal samimi bi ortam..forumda daha önceki forumlarda da konuşuldu beni kimin ne kullandığı ilgilendirmiyor sadece 3 kelime ile ne hissettirdiği çok daha önemli "hah aynindan gaynimda da var"dedirtebilmek için 3 kelime sadece..belki hayata dair biraz daha farklı şeyler paylasilabilir mesela ben bu aralar elektronik sigaraya başladım pek begenmedim..aklıma geldikçe yazarım bu baslik iyi oldu

Yorum

bence splitler ve satışlar artmalı, o zaman forum sürekli hareketli ve canlı olacaktır. belki forum dışı konular artırılabilir, daha çok sohbet muhabbet vs.

Yorum

Forumdışı konular aslında bence de foruma hareket kazandıran, insanların katılım gösterdiğini gözlemlediğim ortamlar.
        Ancak eski üyesi olduğumuz forumda gözlemlediğim bir konu var ki -önemli olduğunu düsünüyorum- sohbetler dini konulara, inançlara ve politikaya kayınca polemik çıkma ihtimali (ciddi anlamda çirkin polemikler..) çok kuvvetleniyor, belki bu konuyu bazı çerçeveler çizerek sınırlandırabilirsek biraz daha zenginleştirebiliriz.

Splitler ve satışların forumun lokomotiflerinden biri oldugunu düşünüyorum. Bu konu oldukça önemli, kurallar çerçevesinde yapıldıgında.

Ancak, en çok, parfüm yorumları yapan ve bu konuyu gayet iyi yapan birkaç üyemizin cesaretlendirilerek, desteklenerek, bu konuya daha cok eğilinmesi benim için en önemli olanı.

Ayrıca foruma, parfüm sektöründe isim yapmış kişilerle yapılacak görüşmeler, röportajlar koyulabilir.
        Örneğin, üstad Vedat Ozan ile bizim forumumuzdan biri ya da birkaç kişi bir röportaj yapsa, sadece bize özel, ve bunu forumda yayınlasak, cok ilgi cekerdi diye düşünüyorum..
        Yani amaç, tabiri caizse biraz kendi komün hayatımızdan dışarı çıkıp, dışa açılmak, ve parfüm piyasasında adımızı duyurmak ve forumun prestijini artırmak bence çok önemli.

Yorum

Daha çok hediye verilsin bence.

Yorum

• harunozkan89
            harunozkan89 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            bici bici hediyeci seni

Hepsini işaretledim. Bence seçeneklerin hepsi bir bütün. O yüzden hepsi lazım.

Yorum

İşleniyor...
          X