Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Kategorilerde Niş ve Designer (Tasarımcı) Ayrımı

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Kategorilerde Niş ve Designer (Tasarımcı) Ayrımı

Herkese merhaba arkadaşlar. Forum kategorilerini açarken parfümleri designer - niş olarak ayırıp ayırmama konusunda ortak karara varamadığımız için anket yoluyla herkese sormaya karar verdik, görüşlerinizi bildirirsiniz umarım

Hali hazırda Designer - Niş ayrımı bulunmakta, fakat kaldırabiliriz. Bu kategorilerin alt forumlarında da "kadın", "erkek" ve "uniseks" forumları bulunmaktadır. Sizin için bu niş - tasarımcı ayrımın bulunması doğru mu ve kolaylık sağlayacak mı; yoksa böyle bir ayrıma gerek olmadığını mı düşünüyorsunuz ?

Alternatif bir düşünceniz varsa da söyleyebilirsiniz. Anket 10 gün boyunca devam edecektir, oylama gizlidir.
    39
    Niş ve Designer Ayrımı Olsun
    56.41%
    22
    Ayrım Olmasın
    33.33%
    13
    Kararsızım
    5.13%
    2
    Farklı Bir Fikrim Var (Belirtiniz)
    0%
    0
    Boş Oy (O kadar da önemli bir mesele değil)
    5.13%
    2

The poll is expired.

Ben kararsız olduğum için şimdilik oy kullanmadım ama gelecek yorumlara göre oy verebilirim.

Benim düşünceme göre bu tarz ayrımlar felsefi olarak çok da manası yok. Hatta kadın, erkek ve uniseks ayrımını da manasız buluyorum; herkesin yaklaşımı ve beklentileri farklı olabilir; kadın ve erkek kullanımına dair görünen şeyler toplumdan topluma, zamandan zamana, kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Niş parfüm ve Designer ayrımında da belli bir kriter yok gibi görünüyor, günümüzde birçok yeni özel seri ile niş kavramının içi boşaltıldığı da görünüyor.

Fakat forum kullanımı açısından yaklaşırsam bu tarz temel ayrımların bir şeyi ararken fayda sağlayacağını düşünüyorum. Örneğin niş parfümlerle ilgilenmeyip bilmeyen biri standart bir parfümü ararken bir takım sorunlarla karşılaşabilir, bu gibi açılardan bu tarz kategorizasyonların fayda sağladığını düşünüyorum özünde. Aradığına kolay ulaşma, kişinin ilgisini çeken parfümlere göz atabilme gibi imkanlar sağladığı için detaylı kategorileme işe yaramakta.

Kısacası iki seçeneğin benim için de avantajları da var dezavantajları da var, bu yüzden ortada kaldım.

Yorum

Ben en başında belirttiğim gibi ayrı olmasından yanayım. Bilgiye ulaşmak bu şekilde daha kolay olacağını sanıyorum. Anketten ne çıkarsa o olacak hayırlısı bakalım söz milletin

Yorum

• Xlusive
        Xlusive Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        İşte demokrasi.

Ayrı olursa şu tarz karışıklıklar baş gösterecektir ama;

Örneğin Designer'ların üretmiş olduğu özel seri parfümler(Tom Ford, D&G, Hugo Boss vs) nereye ekleneceği sıkıntı olacak..

Sandıktan korkmayın

Yorum

oyumuzu kullandık hayırlısıyla

Yorum

ben ayrı olması taraftarıyım. bu bilgiye daha kolay ulaşmayı sağlayabilir. baştan başlayan arkadaşlar da en azından bu ayrımı göz ardı etmezler. ben şahsen tüm çalışmaları kendi içinde değerlendirdiğim için, öncelikle kompozisyonu ve içeriğin detayı, geçişleri vs gibi kısımlara bakarak değerlendiriyorum. iğrenç bir parfüm de olabilir belki. ama beğeni yönünden bakmadığımızda teraziyi düzgün kurabilmek, çalışmalara hak ettikleri sınıfı ve değeri vermek adına ayrı olmasında fayda gördüm.

Yorum

ibrahim abiye katılıyor, ve parfüm parfümdür diyorum. nişmiş, dizaynırmış çok da mühim olmamalı bence.

Yorum

Ayrı olmasını isterim.
              Sadece garçons.

Yorum

Bence ayrı ayrı olması daha hoş olacaktır...Bakalım oylamada ne çıkacak

Yorum

vallahi ikisi de mantıklı geliyor bana, en iyisi çoğunluğu beklemek.

Yorum

bencede olması çok mantıklı çünkü ikiside birbirinden çok farklı klasmanlar. niş daha sanatsal kısma giriyor ve daha özenli olur ayrı olursa.

Yorum

Ayrı olmasından yana değilim, karışıklığa neden olacağını düşünüyorum. Tek başlık altında tüm parfümlere ulaşmak daha mantıklı geliyor.

Yorum

Ayrı olması bana göre de daha güzel olur , aramanın kolaylaşacağını düşünüyorum...

Yorum

Olmasın dedim..Parfum benım için parfum..Begendıgım parfum için ayrım yapmıyorum kafamda..

Yorum

Foruma hayırlı ve uğurlu olası dileklerimle Niş ve Designer Ayrımı Olsun diyerek ilk oyumuzu kullandık

Yorum

İşleniyor...
                            X