Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Güllerin Savaşı

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Güllerin Savaşı

Her 2 parfümünde kendine has özellikleri olsada tarz olarak ben birbirine oldukça benzetiyorum. Bir tarafta oud ile performansı tavan yaptırılmış Dior Oud İspahan. Diğer yanda her ne kadar adı amber olsada metalik gül kullanımı ile meşhur olmuş Bond No 9 Newyork Amber.

Sizce Hangisi?
    43
    Bond No 9 - Newyork Amber
    48.84%
    21
    Dior Privee - Oud İspahan
    51.16%
    22

ikisi de çok değişik gül yorumları, ikisi de farkedilirlik bombası, ikisini de ayrı seviyorum ama NY Amber diyorum.

Yorum

Bu güllerin değil sadece iki kokunun savaşı olmuş. Gül denilince çok farklı kokular geliyor insanın aklına.

Yorum

Ispahan daha kalıcı

Yorum

Newyork amber bana nedense gül parfümü gibi gelmiyor,yani bir noir de noir veya amouage lyric gibi değil.Hele hele ispahan gibi hiç değil.Ispahan kanının son damlasına kadar baskın gül kokuyor hemde eze eze.Dolayısıyla açık ara ispahan diyorum.

Yorum

Erdem hocaya katılarak Ispahan diyorum.

Yorum

Oyum NY Amber'e gitti ama Oud Ispahan'ın karşısında NY Oud olmalı kesinlikle
              Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                +1 Poal ya da Black Aoud de olur ..

Oud Ispahan dedim. NY Amber le ise aramızda mesafeli bir ilişki var ikimizde zorluyoruz ama olmuyor..

Yorum

Gül-oud ikilisini sevmediğimden dolayı oyumu arada bir 2-3 fıs kullanıldığında sevilesi bir hal alan NY Amber için kullandım.

Yorum

İkisinden biri seçilecekse Oud Ispahan ağır basar.

Yorum

Bond No.9 Newyork Amber

Yorum

Newyork Amber daha erkeksi ve daha çekici . Güle olan antipatim yüzünden Oud Ispahan'ı temin etmemle elden çıkarmam bir oldu.

Yorum

NY amberin hiçbişeyini sev(e)medim ki mukayese yapayım

Yorum

Oud Ispahan'ın ilk 3 saatindeki gülün tarzı bana oldukça fazla geliyor ama gülün hakkını verdiğini kabul etmek lazım. Devamında ise gül ve ödün başarılı dengesi, ortaya uzun süreli çekici bir parfüm çıkarıyor. NY Amber ise güçlü ama yumuşak karakterli, metalik ilginç bir gülün ve dozunda bir ödün kendini gösterdiği ilk bölümleri gösterişli daha sonraysa ana akım parfüm karakterinde, sevmediğim parlak amberin devreye girdiği bir parfüm. Bana uzak. İkisi de alıp kullanacağım parfümler olmaz ama ikisinden birine oy vermek gerekiyorsa tercihim ilk 3 saatinden sonrası için Oud Ispahan olur.

Yorum

Oud Ispahan

Yorum

İşleniyor...
                            X