Extreme tabiki.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Tom Ford Noir Serisi Anketi
Çökme
X
-
Noir Pour Femme benim çok sevdiğim bir parfümdü ama böyle karanlık kokular bir süre sonra beni sıktığı için uzun zamandır bir köşede bekliyordu.Eşim geçenlerde benim kullanabileceğim tarzda parfümün var mı dedi ve birkaç seçenek arasından Noir ı seçti.O kullandığı zaman cidden kokudan hiç hoşlanmadım.Hayvansı,tuhaf bir koku hissettim.Eşim çok beğende de benim yanımda pek kullanma dedim.Şu anda ben nasıl bir zamanlar bayılarak kullandım bunu diyorum😁
- 1 Beğen
Yorum
-
Merhaba, doğru başlık altında yazdığımdan emin değilim, kusura bakmayın. Tom Ford Noir EDP günlük kullanıma uygun mu? Kalıcılık ve yayılım nasıl? Pour Femme ise extreme göre daha performanslı olduğu söyleniyor fakat erkekte sırıtır mı?
Yorum
-
Tom Ford Noir klasik giyime yakışan bir parfüm. Eğer işiniz gereği kumaş pantalon gömlek kombini kullanıyorsanız oldukça iyi bir alternatif olacaktır. TF Extreme ile TF Noir Pour femme arasında koku olarak fark hemen hemen yok. Çoğu kişi ayırt bile edemez 2 parfümü. Noir pour femme in daha performanslı olduğu doğrudur.
-
Yorum