Hangisi daha güzel sizce?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Elie saab le parfum? Elie saab Le parfum intense?
Çökme
X
-
Elie saab le parfum? Elie saab Le parfum intense?
15Elie saab le parfum20.00%3Elie saab le parfum intense80.00%12Etiketler: Yok
- 2 beğenme
-
Bence hem edp , hem intense , hem de edt ayrı ayrı çok güzel...ama intense in kokusu bana biraz ağır geliyor aşırı tatlı bal kokusu miğdeme ağır geliyor. Edp soğuk havada edt ise sıcak havada kullanıma çok uygun benim için.
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 4 beğenme
Yorum
-
Hanımeli ve Libra ile aynı fikirdeyim.
Hepsi çok güzel ama sıralayacak olursam ilk sırada EDT geliyor. Daha sonra EDP ve en son Intense ile L'eau couture geliyor.
EDT billur gibi, çok kaliteli portakal çiçeği-gardenya-vetiver kombinasyonu. Silaj en az 4-5 metre, kalıcılık 8-10 saati buluyor. Her mevsime yakışıyor. Yazın kalıcılığı hiç azalmıyor.
EDP de olaya paçuli katılıyor ama geri planda kalıyor. Bal daha belirgin ama dozunda. EDTye göre koku yoğunluğu artıyor ancak o billur net koku kayboluyor. Silaj 3-4 metre, kalıcılık 6-8 saat. Yaz hariç her mevsimde, yazın da akşamları kullanılabilir.
INTENSE bal çok yoğun, ayrıca sahnede amber var. Amber favori notalarımdandır, ancak burada bal o kadar yoğunki hem amberi hem de elie saab'ı özel kılan o nefis portakal çiçeğini örtüyor. Ben silajını düşük buluyorum, kısa sürede tene yaklaşıyor. Kalıcılığı ise 6-8 saat cıvarında. Kış parfümü, sonbaharda da kullanılabilir.
L'eau couture portakal çiçeğine badem ve vanilya eşlik ediyor. Bal da hissediliyor. Kısaca tarif etmek gerekirse pudralı, bademli portakal çiçeği diyebiliriz. Silaj 3-4 metre kalıcılık 8-10 saat. Rengi aldatmasın, bence kış parfümü.
Sanırım biraz fazla ayrıntıya girdim
ama çok sevdiğim bir seri
. Reformülasyondan korktuğum için EDT'yi yedekledim. EDP'yi de yedeklemeyi düşünüyorum. Intense ve L'eau couture'u tekrar almam herhalde.
- 5 beğenme
Yorum
Yorum