Sanırım son dönemin en beğenilen ve başarılı parfümlerinden biri Dior Homme serisi. Kendi zaman aralığında tabuları yıkan ve yeni bir akım yaratan Dior Homme serisinden sizin favoriniz hangisi.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Dior Homme Serisinden Favoriniz
Çökme
X
-
Bende Dhp'den yana kullandım oyumu dhi ile beraber parfüm dünyasının başyapıtlarındandır.. Ama Dior Homme Cologne'de candır yaz aylarında sizi canlı ve enerjik tutar bulunması zor olduğu için elimdeki DHC bitmesin diye bana Zara Vibrant Leather Cologne aldıran parfümdür
- 2 beğenme
Yorum
-
Parfum versiyonunu denemedim ama Dior Homme Intense ve Dior Homme neden bu kadar sevildiğini kesinlikle anlayamadığım 2 parfüm. Defalarca kez şans vermeme rağmen hiç beğenmedim. Hatta bence bunlar kadın kullanımına daha çok yakışacak parfümler. Sorunun cevabına gelirsek de Cologne açık ara favorim. Yaz için çok basit, lineer, neşe verici bir parfüm.
Yorum
-
Dior Homme intense'i çok seven biri olarak söyleyebilirim ki, son 100 ml'lik Dior Homme Parfum şişesi intense'i tahtından etti bende
- 2 beğenme
Yorum
-
Rayiha Koku kartında bu ruj efekti kısmına ulaşmam biraz daha zaman alırken tenimde ilk 1 saatin sonunda yumuşak,pudralı makyaj/ruj efekti kendini yine belli etti.DHI'deki kadar belirgin değil belki ama hala var.Biri makyaj çantasının içindeki koku ise diğeri deri ceketin içinde saklanmış makyaj malzemelerinin kokusu gibi sanki
-
Demachy'nin o çok kaliteli, usta işi deri kullanımından ve serinin en karanlık parfümü olmasından dolayı oyum Dior Homme Parfum'a.
Not: Kurkdjian'ın 2007 çıkışlı iris, kakao ve derili Dior Homme "Cologne"u ve Polge'un 2005 çıkışlı orjinal Dior Homme DNA'sı bende birer soru işareti oluşturmuyor da değil tabii...Son Düzenleme Aryan; 04-12-20, 10:45. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
İlk çıktıkları versiyonlara dayanarak iris, derinin dengesi,makyaj çantası efekti ile maskülen bir yapıya ulaşma noktasında çığır açan Edt benim için daha özel. Ben dhi ve dhp'deki burnu tırmalayan iris notasını asla doğal bulamadım. Biraz tozlu olması gereken, geçişleri daha muazzam olan, verilmek isteneni daha net olan açık ara edt.
Oyum Dior Homme'a ...
- 2 beğenme
Yorum
Yorum