Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

3 büyükler

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • 3 büyükler

    Sayın forum ailesi aranıza yeni katıldım parfüm merakım da eskiye dayanmıyor malesef ama yeniyetmeliğin verdiği heyecanla ilk kaydolduğum günden bu yana geziniyorum. Haddimi aştıysam affedin. Soru şu yıllardır sevdiğiniz birine açılacaksınız onu etkilemek için hangi parfümü kullanırdınız.

  • #2
    Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz. Parfümün tek başına birini etkileme gücüne sahip bir olgu olmadığını düşünmekteyim. O yüzden kendime en çok yakıştırdığım, ortama ve mevsime uygun bir parfüm kullanırdım. Örneğin bir akşam yemeğinde Tom Ford Noir de Noir, bir bahar gününde Aventus, yaz sıcağında Mfk aqua celestia forte gibi.

    VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

    Yorum


    • #3
      Öncelikle hoş bulduk diyelim evet dediğiniz gibi parfüm tek başına yeterli değil ama önemli bir yere sahip zira parfümünü beğendiğim dostlarıma karşı sempatim biraz daha artıyor) şahsen ben kokudan çok etkileniyorum.

      Yorum


      • #4
        Forumda eski değilim ama bulunduğum bu kısa süre zarfında dikkatimden kaçmayan bir şey, genelde bu tarz başlıkların yeni üye olan arkadaşlar tarafından açılması...

        Hobide ve forumda yeni olan arkadaşlara tavsiyem, öncelikle daha çok forumu "okumak" için vakit harcamaları.

        Yorum


        • #5
          Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Tavsiyenizi isteği olan kişilere verebilirsiniz. Ama yok karşı tarafın beklentisi olmadan ne yapacağına dair tavsiye vermeniz hoş değil. Yine de teşekkür ederim.

          Yorum


          • #6
            Hocam selamlar, öncelikle heyecanınızı tahmin edebiliyorum kolay gelsin umarım gönlünüzce olur, parfüm konusuna gelince hem yardımcı olmak adına hem de neden forumu daha çok okumanız gerektiğini şöyle özetleyeyim, birincisi parfüm işini hobi haline getirmiş herkes için ,iyi parfüm kötü parfüm diye bir algı kalmıyor, içinde bir notanın kullanımını, koku güzel ve çekici kokmasa da, parfümün kalitesini geçişlerini derinlikli ve katmanlı yapısını sevebiliyoruz. Parfüme ilgisi olmayan bir çok insanın burun kıvıracağı kokuları seven bir çok insan mevcut burda. ikincisi parfüm zevki gerçekten çok göreceli bir kavram, burda bile herkesin sevdiği parfüm diye birşey yok çok çok beğenilen naxos aventus tv gibi kokuları sevmeyen insanlar da var, diğer bir konu da şu, burdaki herkes size creed tavsiye etmiş olsun, bir çok kişi çok etkileyici bir parfüm karşı cins bayılıyor demiş olsun, sizde merak edip gidip deneyin ama hiç beğenmemiş olun yine de kullanacak mısınız? sanmıyorum. O yüzden benim önerim şu olacak, forumda bir çok başlık var sizin sorunuzla alakalı onları okumayı deneyebilirsiniz belki yardımcı olur, kanaatimce daha da önemlisi şu; parfümleriniz içinde size kendinizi en iyi hissettiren hatta özgüven veren kokuları tercih edin. Beğenilme durumunu riske atmamak adına genel beğenisi yüksek bir niş veya begendiğiniz herhangi bir designer olabilir. İlla da bir öneri almak isterseniz ben dolce gabbana the one diyorum. Hugo boss bottled givenchy gentleman edp de diğer seçenekler olsun

            Yorum


            • #7
              Mesajınız için teşekkür ederim. 20 gün önce kayıt oldum ve son 10 gündür parfüm incelemelerini yorumlarını vs. Herşeyi okumaya gayret ettim. Kendi kullanmış olduğum ve hala kullandığım parfümlerin içeriğini anlamak geçişlerini hissedebilmek için forumda baya kullanıcı yorumları okudum ki ne olduğunu anlayabileyim. Yorumları ve tavsiyeleri ve değerlendirmeleri okuyarak şimdiye kadar 12 parfümünden oluşan liste bile oluşturdum. Hem okuduklarımdan hem de fikir olması açısından böyle bir anket yapayım dedim. Elbette ki yorumlardan hareketle kokuları kafamda yeterince canlandıramıyorum. Çünkü kokuları yeterince tanımıyorum. En sevdiğim notanın bile ne olduğunu bilmiyorum. Yorumları okumaya devam) naif fikirleriniz için tekrar teşekkür ederim .

              Yorum


              • #8
                Anket açmaktan kastınız bizim fikrimizi sormanızsa yazdım yok anket oluşturdugunuzu bizim oy vermemizi söylüyorsanız anket görünmüyor bende bilginiz olsun

                Yorum


                • #9
                  Evet sadece fikirlerinizi almak istedim. oylama işlemi yok

                  Yorum


                  • #10
                    değişken bi konu parfümle etkilenmek

                    Yorum


                    • #11
                      Evet parfüm konusu tamamen subjektif olmakla beraber çoğunluğa uyma zorunluluğu olmayan bir mevzu. Zira çok methedilen parfümler bazı kimselerce yavan ve sıradan bulunabilir. Amaç sadece parfümler hakkında konuşup beğenilerimizi ortaya koymak.

                      Yorum

                      İşleniyor...
                      X