Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

En Beğendiğiniz İris Temalı Parfüm

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Ben PdE - Cuir Ottoman'ı beğeniyorum ama maalesef listede yok o yüzden oy vermedim.

Yorum

Prada İnfusion D’iris listeden.

Yorum

Opus V i de denemiş biri olarak different company bois d iris demek istiyorum. Bir tül perde kadar ince bir iris kokusu. Günlük kullanımdan ziyade özel bir koku

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

No.19, Parfum Initial, Nazarena efsane iris iksirleridir.

Bi' de şu üç iris kadınına aynı anda aşık olabilirim; Hermes - Hiris, Guerlain - L'Heure Bleue ve Masque Milano - L'Attesa

Henüz tanışmadım, akılları varsa bulaşmasınlar bana vallahi birbirleriyle aldatırım.
          - Stop the car...
          - What ?!
          - Stop the fuckin' car!

Yorum

İlk sırada tabii ki Misia benim için..

Sonrasında Aedes de Venustas İris Nazarena, Prada Infusion D'Iris, bir de çoook sevdiğim Guerlain L'Instant Magic unutulmaz....

Yorum

Opus V diyorum ve kenara çekiliyorum

EZ florantine irish ise beni iristen soğutacaktı neredeyse, bir kerelik kullanıma kendinden nefretettirmişti..

Yorum

Xerjoff Iriss ve Masque Lattesa çok iyi çok doğal 👍👍

Yorum

Valentino Uomo intense ve valentino uomo dan sonra fikrim değişti. sıralama yapacak olursam,

1-Valentino Uomo İntense

2-Dior homme edt

Yorum

Chanel Misia, AdP Iris Nobile sevdiğim kokular olmalarına karşın irisi yeterince hissedemediğim parfümler. Paçuli gibi iris de tatlı notalarla kullanıldığında boğucu bir etkiye sahip oluyor benim için, beğendiğim halde DHI, Valentino Uomo ve Shalimar Initial'i bu yüzden kullanamıyorum. Seçenekler içinden AdV Iris Nazarena'yı deneyebilmiş olmayı çok isterdim.

Yorum

Denediklerim arasında en sevdiğim Chanel No 19 Poudre.Her kullandığımda kokusu beni mest ediyor.

Yorum

Opus v Açılışından umudunu kesip sonra imza kokusuna çıkartıgım mükemmeliyet

Yorum

Amouage Opus V kullanmadım ama denediklerim arasında Dior Homme İntense, Valentino Uomo İntense ve L'Homme İntense güzellerdi. Opus V'yi de çok seveceğime eminim.

Yorum

Iris notasıyla çok içli dışlı olduğum söylenemez çok sevdiğim bir nota değildir ama bir tercih hakkım olsa DHI’den yana kullanırdım.

Yorum

İşleniyor...
                            X