Vintage parfümlerden beri koleksiyonuma katmak için büyük çaba sarfettiğim en tutkunu olduğum notanın best of diyebileceğimiz,aklınıza ilk gelen başyapıt,kült ve en özgünlerini seçelim...(Sanırım konusu veya anketi yoktu bende görememiş olabilirim )
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Sandalağacı İmparatoru?
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: İlyas View PostVintage parfümlerden beri koleksiyonuma katmak için büyük çaba sarfettiğim en tutkunu olduğum notanın best of diyebileceğimiz,aklınıza ilk gelen başyapıt,kült ve en özgünlerini seçelim...(Sanırım konusu veya anketi yoktu bende görememiş olabilirim )
- 2 beğenme
-
Kremsi sandal sevdiğinizden bahsetmişsiniz İlyas hocam, Parle Moi de Parfum - Milky Musk sandal ve miskin tabiri caizse aroma terapi versiyonu diyebilirim. Minimal, lineer ve krem hissiyatlı konforlu bi' sandal yorumu. Michel Almairac imzalı imparator değil ama güzel bi' iş.
Benim çizgim Santal Blush'a kadar çekili. Çizgi ötesi Samsara.
Merak ise Perris Monte Carlo - Santal du Pacifique.- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 3 beğenme
Yorum
-
Hocam çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için.Sacred Wood kremsi sandal ağacı temasının en başarılı örneği olabilir.Çünkü misk ile sandal ağacı çok zıt notalar.Nasıl verildiğini bilmiyorum fakat terapi ters tepebilir gibi geldi sanki sandal ve lavanta ( çok sevmesemde) doğru harmanla best olabilir.
-
İlyas Rica ederim İlyas hocam, Misk ve Sandal bana da nasıl debeleniyorlar birlikte dedirtmiştir önceleri fakat güzel takılıyorlar bak yaz bi' yere. Ayrıca sandal ve lavanta doğru harmanla profil fotoğrafınıza girip kaleyi içeriden fethetmiş zaten.
Yorum