Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Satilik Siseli ve Dekant Parfumler Basliklari Hakkinda Onemli Duyuru

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Satilik Siseli ve Dekant Parfumler Basliklari Hakkinda Onemli Duyuru

    Dostlar,

    Son zamanlarda "Satilik Siseli Parfumler" ve "Satilik Dekant Parfumler" basliklarinin ikisi icin de gecerli olan asagidaki kurali suistimal eden forum uyelerinin oldugunu tespit etmis ve onlari yakin takibe almis bulunuyoruz. Bugune kadar da bu kurali yeteri kadar esnettigimizi dusunuyoruz.


    2. Şişeli Satış Başlığı
    ...
    b-) Satış yetkisine sahip olan tüm kullanıcıların satışa devam edebilmeleri için son 6 ayda en az 90 mesaj atmış olmaları gerekir. Bu durumda "Parfüm Alım Satım" kategorisi haricinde girilen mesajlar baz alınacaktır, satış kategorilerinde yer alan mesajlar bu sayıya dahil edilmeyecektir.



    Bilmenizi isterim ki, bu kurala uymayan uyelerin satis ilanlari silinecektir.
    Forumda - her zaman soyledigimiz gibi - paylasim esastir.
    Gunden gune buyuyen bu nezih toplulukta parfumlerle ilgili bilgi paylasimi yapilmadan satis basligi acilmasini, basliklarin acildiginda 'guncel yazilarak' guncel tutulmasini ve en onemlisi bu platformun sadece satis amacli kullanilmasini dogru bulmuyoruz.
    Herkese duyurulur.
    Sevgiler.
    Kotu polis connoisseur.

  • #2
    Bu açıklamayı başlıkları sildikten sonra yapmanız mükemmel olmuş bence...
    Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona Vanille

    Yorum


    • connoisseur
      connoisseur Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Bu yazdiginiz mesaji da bir onceki mesajiniz gibi silmeyecekseniz cevap veriyorum. Bahsettigim kural, forum kuruldugundan beri zaten hep var olan ve foruma uye olan herkesin pesinen kabul edip forumda kaldigi sure boyunca uymak zorunda oldugu bir kuraldir. Dolayisiyla, hali hazirda olan, yeni koyulmayan bir kurali uygulamadan once kimseyi uyarmak zorunda oldugumuzu dusunmuyorum. Ayrica yaptigimiz uygulamayla ilgili simdiye kadar tek bir olumsuz mesaj almadigimizi da belirtmek isterim. Tek istegimiz, parfumlerle ilgili bilgi paylasiminin surekli olmasi. Satilik ilanlara belirli zamanlarda yazilan 'guncel' mesajlari tabii ki her zaman konu disi.
İşleniyor...
X