Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Yeter Artık

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Yeter Artık

    Click image for larger version

Name:	image_1698.jpg
Views:	181
Size:	4.32 MB
ID:	25811Click image for larger version  Name:	IMG_2172.PNG Views:	1 Size:	23.4 KB ID:	25814Click image for larger version  Name:	IMG_2176.JPG Views:	1 Size:	2.56 MB ID:	25813Click image for larger version  Name:	IMG_2175.JPG Views:	1 Size:	2.72 MB ID:	25812

    Harbiden bokunu çıkarttın Debussy sen nasıl bir psikolojidesin nasıl bir paranoyaklık bu kendini iyice küçük duruma sokuyorsun. Battıkça batıyorsun

  • #2
    Bu bay çok bilen arkadaş sahte bir üyelikle foruma girip insanlara özel mesajdan kışkırtmaya çalışmış yine artık saldıracak yer bulamıyor. Ben sustukça o meydanı boş buluyor. Nerden biliyorsunuz diyeceksiniz debussy olduğunu çünkü özel mesajda kullandığı fotoğrafı ben sadece kendisine atmıştım çok açık ve net belli o olduğu.

    Yorum


    • #3
      Kendisi bu mesajı atmadığını söyledi Whatsapptan. Ama mail olarak daha önce bi kaç kişi ile paylaşmış. Bu paranoyak manyak kimse gitsin kendine başka bir eğlence bulsun salak herif

      Yorum


      • #4
        Buranın en küçüğü benim sanıyordum. Harbiden akıl yaşta değil baştaymış.
        Sadece garçons.

        Yorum


        • #5
          Bu sırada Harvey Nichols un instagram sayfasından da ilgili parfüme ulaşabilirsiniz. Zaten internet siteleride ordan alıntı yapmış

          Yorum


          • #6
            Burda sattığımız parfümler neden bazı insanları fazlasıyla ilgilendiriyor veya dedektiflik oynamaya sevk ediyor anlamış değilim. Aynı şeyleri bana da yapanlar oldu isim vermek istemiyorum.

            Yok efendim testermışta, yok şurasında etiketi şöyleymişte, yok şurdan almışta, yok kapağı yok kutusu.... vsvs....

            Güvenmiyorsan, şüphe duyuyorsan almıycaksın kardeşim. Kimse kimseye zorla bişey satmıyor burda.

            Olayın özeti "Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş". Bu kadar net.

            Canınızı sıkmanıza değmez Altuğ Bey.

            Yorum


            • #7
              Altuğ hocam biz umursamıyoruz zaten bu tarz mesajları sizde önemsemeyin derim

              Yorum


              • #8
                Click image for larger version

Name:	IMG_2856.PNG
Views:	162
Size:	21.7 KB
ID:	25854

                Siz uğraşmayın diye ben buldum

                Yorum


                • #9
                  Click image for larger version

Name:	IMG_2851.JPG
Views:	348
Size:	253.1 KB
ID:	25859Click image for larger version

Name:	IMG_2850.JPG
Views:	397
Size:	360.2 KB
ID:	25858Click image for larger version

Name:	IMG_2849.JPG
Views:	363
Size:	476.2 KB
ID:	25857Click image for larger version

Name:	IMG_2848.JPG
Views:	408
Size:	320.0 KB
ID:	25856

                  İnsanları tavlamak için detaylı anlatım bir kaç güzel görsel. Yemin ederim bunu yapan boş insan. Bu nasıl bir hırs bu nasıl bir kindir. Allah akıl fikir versin.



                  Yorum


                  • anigemini
                    anigemini Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Fotoğrafların sırası ters olmuş

                • #10
                  Dolandırıcıymışız keçeli kalemle yazmışız daha neler neler okudukça sinirlerim tavan yapıyor.

                  Yorum


                  • #11
                    Birlikte dolandırıcılık mı yapıyor muşuz😳 Bunu yazarken hic utanmamışlar mı? Aşağılık ruh hastalarından baska birsey değiller bunlar.

                    Yorum


                    • #12
                      Altuğ Hocam anlıyorum hislerini ama seninde söylediğin gibi bunlar çok boş işler, boş işlerle boş kafalar oyalanır. Seni bilen biliyor, derler ya bilmeyen de kendisi gibi bilsin..

                      Bunu bahsetmen iyi olmuş çok tanıyıp bilmeyenlerin görebilmesi adına, bence şu dakikadan sonra canını hiç sıkmana gerek yok..

                      Yorum


                      • #13
                        Altuğ Hocam anlıyorum hislerini ama seninde söylediğin gibi bunlar çok boş işler, boş işlerle boş kafalar oyalanır. Seni bilen biliyor, derler ya bilmeyen de kendisi gibi bilsin..

                        Bunu bahsetmen iyi olmuş çok tanıyıp bilmeyenlerin görebilmesi adına, bence şu dakikadan sonra canını hiç sıkmana gerek yok..

                        Yorum


                        • #14
                          Altuğ hocam sizinle yaptığım hiçbir alışverişte memnuniyetsizlik yaşamadım ve şunu belirteyimki burada birçok değerli insan tanıdım hem parfüm aldım hemde sattım aldıklarımdan hiçbir rahatsızlık veya problem yaşamadım benden alınanlardanda hakeza yaşansaydı bu ben yada çevreden duyulurdu. Ben açıkçası burada yaşadığım o kötü durumdan sonra çok az yorum vs yapıp siteyi kullanıyorum. Ama inanın günde onlarca kez girip hem parfüme dair yeni birşeyler hemde satış veya slipt tarzında yeni bir paylaşım kovalıyorum kimsede beni veya karşıdaki insanı buna zorlamıyor. Yarın ayrı ayrı üyelerden şişeli kargolar bekliyorum bu forum sayesinde. Demem o ki hocam bu o şahsı kişilik olarak tanımam ama belli ki rahatsız etmek öfkelendiği şeyleri kusmak ona huzur veriyor. Bence herkes bu konuda artık daha dikkatli olacaktır. Neticede bir defa kandırılır insan. Bu platformdada kandırıldığını düşünen ayrılacaktır. Ben sizden ve burada tanıyıp alışveriş yaptığım veya henüz parfüme dair bir paylaşım yaşamadığım değerli tümü üyelere teşekkür ederim. İyi ki böyle bir platform var ve iyi ki bizler paylaşım içerisindeyiz

                          Yorum


                          • #15
                            Dostlar kızmayın bana ama, bu Ozan ın yapacağı bir şey değil. Onun tartıştığı ve savunduğu malum şeylerin konusu çok farklıydı. Karıştırmayalım. Belli ki başka arkadaşlar, canlarının yandığını hissetmişler ve bir şeylerin peşine düşmüşler. Saygı duyuyorum tabii ki. Sosyal platformlar buralar. Birbirimizi bu kadar kolay karalamayalım lütfen. Altuğ da İbrahim de sahtekarlık yapacak tipte ve ekonomide insanlar değiller bence. Kendileriyle yüz yüze hiç görüşmedim/tanışmadım. Dolayısıyla kimseye de avukatlık yapamam.

                            Bu fotoğrafları ilk gördüğümde evet ben de "bunlar ne lan! bildiğin el yazısı keçeli kalem" falan dedim. Ama kişisel yorumum ve görüşümdür. Sadece kendim eleştirdim. Altuğ a veya bir başkasına sahtekar demedim. Olayın benle ilgisi bile yok ama bu işlerden arının artık. Serbest piyasada nasıl istediğiniz yerde takılıyorsanız, istediğiniz kafeye gidiyorsanız, istediğinizi içiyorsanız, burada da aynı davranalım lütfen. o, bu, şu, öteki, beriki hiç farketmez.... Sevmediğiniz insanlarla muhatap olmayın. Size ders verecek haddim yok ama yaşananlardan ben çok güzel dersler çıkardım. Sizler de çıkarabildiğinizi çıkarın. Olumlu şeyleri alın üzerinize lütfen.

                            Yazma gereği neden hissediyorsun? Salak mısın? Yoksa başka bir şey mi? diyebilirsiniz. Neden yazdım o zaman? Çünkü artık bıkkınlık verdi. Çok sevdiğim bu hobiyi sevdiğim, desteklediğim platformlarda yaşatma hevesim kaçtı artık. Kimle ne mücadele vereceğim ki. Hayal ürünü şeyler değiller ama "zevk" olmadan hiçbir şey olmuyor. Yani bir sessizlik oluyor ve peşinden acaba ne bomba patlayacak diye merak ededuruyorum. Benim gibi, insanlara bir şeyler verme/paylaşma/iyilik etme, hizmetetme ne derseniz artık adına.. uğraşmayı seven aklı sıkıntılı insanlara bile soğukluğu verdiniz. Doğru düzgün iki muhabbet yok artık. Herkes kaçtı/atıldı gitti vsvsvs.... Benden de bu kadar sanırım.

                            Ne parfümmüş be!
                            Son Düzenleme cantona8; 23-03-17, 00:24. Tarafından yapıldı.

                            Yorum


                            • cantona8
                              cantona8 Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Aslan burcuyum ben

                            • Guest's Avatar
                              Misafir Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Bende 42 yıldır aslanım bi faydasını görmedim,bukalemun olsaydım iş değişirdi belki

                            • cantona8
                              cantona8 Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              balaban75 abi bukalemun da demeseydin iyiydi
                          İşleniyor...
                          X