Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Forumdaki bütün arkadaşların bilgisine.*

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Forumdaki bütün arkadaşların bilgisine.*

    Forumdaki arkadaşların bilgisine.

    Forumdan çeşitli nedenlerle uzaklaştırılan arkadaşların Fake hesap açarak burayı sabote ettiği düşüncesi formda hakimmiş ve bazı ön yargılı kendini bilmez insanlar karşısındaki tanımadan bu yargıya vara biliyormuş.

    Benim hesabımın da bunlardan biri olduğunu düşünen kişiler var. Açıklama yapma gereği hissettim. Hesabım bu platform yeni kurulduğu tarihlerde açıldı yani bu hesap silinme olaylarından çok önce. İkincisi bazı arkadaşlar ailem ile ilgili fotoyu beni tanımadan hadsizce burada yayınlayarak güya beni deşifre ettiğini düşündü. Kınıyorum sadece. Altuğ beyle alış verişimiz oldu beni çok olmasa da kısmen tanır yani yaşımın 28 olduğunu en azından telefonda sesli görüşmemizden anlamıştır diye düşünüyorum.

    Kendime gelecek olursam. 05.12.1989 doğumluyum. Reklam şirketi sahibiyim. Evliyim ve eşimle çocuk beklediğimiz bir dönemdeyim. Buraya giriş amacım mesajlarımı da kontrol ederseniz parfüm harici hiçbir şey yoktur. Bazı insanlar yorumlarımı sade ve gereksiz görmüş haklı olabilirler hatta ve hatta mesaj sayımı şişirmek için çok yazdığımı düşünenler var bu tamamen ön yargıdır keza bu mesaj sayısının hesaba hiçbir artı kıymeti yoktur. Profil fotoğrafıma gelecek olursak doğrudur bir modelin resmidir bana elbetteki ait değil zaten bunu ima edecek hiçbir yazışmam olmamıştır. Bu resmi sadece kişisel olarak sevdiğim bir tarz olduğu için koydum. Kaldırmam da sorun olmayacaktır.

    Sonuç olarak her ne kadar uzak durmak istediysem de bazı üyeler her mesajıma bir trip yaptı olumsuz yorumlar ile iğneledi. Çeşitli konularda üstü kapalı yorumları çok çirkinceydi. Onların gözünde burada fazlalık olan biri olabilirim ama kendilerini benim gözümde görmek bile istemezlerdi. Son olaydan sonra emin oldum ki bu platformda çok değerli insanlar var ama bir o kadarda art niyetli içlerindeki kin'i ve nefreti etrafa her fırsatta sıçratmaya hazır insanlarda var.

    Ha unutmadan bu fotoğraf yayınlayan arkadaşın merakını gidermek açısından son bir şeye açıklık kavuşturayım sonra araştırmaya girip kendini yormasın bu konu hakkında. Bu platformda hesabımı üzerine açtığım e-mail adresi şuan mevcut olan şirketime aittir ve tahmin ediyorum fotoğrafı o mail ile araştırmaya girerek bulmuştur. Ulaştığı facebook hesabıdır büyük ihtimalle ve koyduğu fotoğrafın sahibi babamdır ona aittir o fotoğraf. Benim kendime ait şirketim harici bir mail hesabım yoktur ve hiçbir sosyal medya hesabı kullanmam face ve ya twitter tarzı. Diğer forumda İsmimi Alican Olarak kullanmıştım "Alican" benim sevdiğim bir dostumun adıdır. Sanal ortamlarda kendi ismimi kullanmak pek mantıklı gelmezdi bana. Fakat bu yeni açılan sistemde kendi ismimi kullanmak istedim neticede diğerinde az çok tanıma şerefi bulduğum iyi, güvenilir bir ortam dedim ve davet eden kişide saygı duyduğum bir insandı. Buna da açıklık getireyim arkadaş bir daha yorulmasın.

    Bu arada yüklenen fotoğrafı ricam üzere hemen kaldıran Altuğ bey'e teşekkür ederim. Bura da çok insan tanımıyorum ama eminim burası gibi yerleri onun gibi insanların nezaketi ve anlayışı ayakta tutuyordur.

    Hakkına geçip rahatsız ettiğim insanlardan özür diliyorum. Eğer adminler sıkıntıyı bende görüyorlarsa hesabımı silebilirler. Diğer şartlarda artık bu sistemi daha az kullanıp daha az rahatsız edicem. İyi Günler
    Son Düzenleme Cihan mert; 11-02-17, 16:56. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Hocam tatsız bir durum olmus ama olgunlukla karşılamanıza sevindim, paylaşımlarınızın devamını bekliyorum kendi adıma. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Mutluluğunuzu da, hüznünüzü de paylaşacağınız güzel bir platform burası.

    Yorum

    İşleniyor...
    X