Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Lütfen sonuna kadar okuyun karar verin.

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Lütfen sonuna kadar okuyun karar verin.

    Öncelikle herkese iyi forumlar diler alacak olduğum vakti için özür dilerim.
    Ismim bu son iki gündür de aktifce geçen cihan bu konuda bir gizlilik yapmiycam. Üyelik isminide adalet secmemdeki maksat delilli bir şekilde sunacağım konu hakkında gereğini vicdanlara bırakmaktır. Malum olunduğu üzere diğer forumda gizli bir kimlik ile bir kaynaktan ogrendiigim bir konuyu ifşa etmek istedim. Uyguladigim yöntemin doğrulugunu tartismiycam ancak her zaman olduğu gibi konu degilde metod on plana çıktı ne umut gerekli belge ve barkod kodunu paylaştı nede konudan dolayı kimse rahatsızlık duydu. Neyse benim anlatmak istediğim bu degil yada dedigim gibi yanlış bir yöntemle uygulamaya çalıştığım şey adına kendimi savunmak degil.

    Anlatmak istediğim konuya gelecek olursam yaklaşık 2 sene evvel bu platformda splitte aldığım ürünü kârlı bir şekilde sattığım ve başkalarının emeği üstünden para kazandığım düşünülerek üyeliğime son verildi. Bugun size beni banlama gerekçenizi delili bir şekilde başka bir üye adına sunucam. Görmek istediğim adaleti acaba aynı şartlarda saglayacakmisiniz. Kisi kayirmadan. Ilk resimde meseyosununda split ile aldigim ve deneme amacli dahi olsa kullanarak azalmış olduğum 22 ml Tauer accd nin kürşat demirci@ azzura isimli üyeye satış decontu mevcut. Kendisine splitten aldigim degerin altina vermistim neticede kullandim tek veya iki fis.
    Ikinci resimde ise bu forumda koyduğu satış fiyati mevcut. Tabi benim rastgele denk aldigim bu durum. Herke az çok bilirki kürşat bey bir parfümü yere göğe sgdiramaz yorumlar methiyeler duzer ama o hafta o parfumu satis listesine ekler. Profil resmindeki alex i defalarca alip satmistir kendisi. Alış ve satis konusunda çok aktiftir.

    Ben kimsenin alisi ve satısı ile simdiye kadar hicbir şekilde ilgilenmedim. Işime gelen fiyat ile ürün aldim işime gelen fiyat ile sıkıldığim kullanmak istemedigim ürünü kimseye zorla olmayacak şekilde sattım. Allah biliyor bu hobiyi ticari zihniyetle yürütmedim hatta elimden geçen onlarca yüzlerce kokudan kat be kat zarar ederek elden çıkardım. Bunu en iyi bana kardesim cihanım diyerek güzel indirimler sağlatip arkamdan beni şikayet eden umut bilir. Ayrı bi noktada su ki bu arkadaşlar ve bunun gibi daha birçok arkadaş benden samimi bir diyalog ile pazarlik eder ürün alır, kullanır veya beğenmez kör alış olduğu için ama arkadaşlar ticari maksatla yapmıyorya hesapta satmak istediklerinde " ya biz kaynak cihan desek kokular elimizde kalicak ne yapalim en iyisi kaynak yurt disi de yapistir gitsin kim ne anloycak derler. Iki yuzlulugun güncel versiyonu bu sanirim. Bana samimi davranıp al sonra etrafta yav bu adam soyle böyle de satmaya gelince de YURTDIŞI. Insan ya mertçe ben bundan aldim arkadas yazar yada onurlu olur kişiliğini beğenmediği insanla alış-veriş yapmaz. Bu etrafta ilanlarda olan roja oud serisi varya hesapta yurtdışı kaynaklı olanlar. Doğrudur yurtdışından geldiler bizzat benden alınmalar.
    Bu foruma bu belgelerle bu konuyu açma nedenim aynı şartlar ve konu üzerinden burada yasaklanmamdir . Düşündüm ki eğer bu forum gerçekten kişi kayirmıyor ve bu isi gerçekten hobi adına yapıyorsa burada adalet mekanizması çifte çalışmayacaktır.

    Buradan diğer forumlarada seslenmek isterim. Kendilerini bu ise adamış gibi görünen insanlar melek gibi tertemiz değiller yönetici dahi olsalar. Biz yaptık oldu mantığı ile birseylerin üstünü örtmek sadece kendini kandırmaktır. Insan kendini bile kandırabilir ancak kaldıramayacağı biri daha var.

    Vakit ayırıp yazımı okuduğunuz icin teşekkür ederim yazıyı kendimi aklamak vs niyetle yazmadim. Hicbir platformda bulunmak gibi bi arzumda yok. Sadece Cem yilmazin meşhur olan repligindeki gibi farklı açıdan da bakıp sadece görüneni degil görünmeyenide farkettirmekti. Birileri gemisini her sekilde yurutup ismi mimlenmis olan kisiler uzerinden kendi gunahlarini yikamasin artik.

    Bu arada üyesi olduğum meseyosununda kendi üyesini hic dinlemeden abisinin sözüyle hareket eden tecrübesiz admin umutaras arkadaşımada şöyle bir soru sorayim otoriten bana uyguladigin kadar keskin olacakmı hani biz asla boyle seylere izin vermeyiz aramizda barindirmayiz vs benim arkamdan mesaj yazmissinya. Bakalim senin forumundan sppitten alinan urunun karla baska forumda satilmasida seni bendeki kadar rahatsiz edecekmi merak ediyorum abin kursat hakkinda ne yapacaksın yada yanlış kaynak gösteri ürün satan umut hakkında. Yoksa zeytin dali değil diken dalı bile uzatmam diyen zihniyetten talimatmi bekleyeceksin. Birde unutmadan umut arkadaşım forumunun satış kurallarinda tester ürün satmak kesinlikle yasak diyor. Senin umut abin noktadan aldığı kutusuz yani muhip beyin deyimi ile abi kutulu var bide kutusuz tester var ürünü haftalarca ilanında tuttu sesin çıkmadı. Ne şartta olursa olsun tester yasaktiya. Komik gerçekten kurallar adamına gore demekki.

    Son resimde bu konunun delilleri ile sahsina hediyemdir kürşat bey. Bizzat senin yazin cizili kismi. Sanki bu dekont ve satis fiyatinla kendini anlatmissin. Tekrardan iyi forumlar dilerim.


    Click image for larger version

Name:	IMG-20191210-WA0001.jpg
Views:	908
Size:	117.4 KB
ID:	145546Click image for larger version

Name:	IMG-20191210-WA0000.jpg
Views:	819
Size:	118.1 KB
ID:	145547Click image for larger version

Name:	20191210_020758.jpg
Views:	810
Size:	113.4 KB
ID:	145548

  • #2
    Doğruluğuyla ilgili bir şey söylemeyeceğim ama dikkate alınacak noktalar da yok diyemem... Forumun bu eşleştirileri duygusal ve tepkisel davranmayıp yapıcı eşleştiri kabul ederek hazmedeceğini umuyorum.

    CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

    Yorum


    • #3
      Hocam tauer i bana 435 e sattın kargo ile bana 460 a geldi ben de 450 ye sattım sen hasta mısın? Akıldan yoksun Bi adamsın ya cidden ya da cidden sağlık sorunların var?? Alınan mal yurtdışı değil mi ne yapayım Cihan Mert yazsam millet başka şeyler diyor
      Son Düzenleme Azzura; 10-12-19, 10:02. Tarafından yapıldı.

      Yorum


      • #4
        Beni banladıklarında bende bana kargo masrafı oldu demistim bu bahane tutmuyor kursatcim

        Yorum


        • Azzura
          Azzura Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Dostum anlamadığın nokta ne biliyor musun ben split yaptım şu an da yapıyorum ben belgeleri ile sunuyorum neyi kaça aldığımı daha 2 ay evvel forum içi splitte milletten aldığım fiyatlar belli sor Bi kuruş var mı üzerinde bu işten en son bana diyebilirsin para kazanıyor diye başka bir şey diyemeyeceğim çünkü sen müfterisin ve o kadar yalnız zavallı Bi adamsın ki parfüm olmasa bu hayatta yaşama gayen yok rahat ol yahu paran var pulun var dükkan sahibi adamsın Cihan önüne bak ama iftiranın hakkını helal etmiyorum öbür dünyada yakandayım

      • #5
        Ayrica sahteci dedikleri adamdan nasil güvenip mal alıp insanlara satıyorsun. Ve alırken gayet samimisin. Benim gibi kac sahteci ile alışverişin var acaba. Cunku genel yurtdışı yazıyorsun

        Yorum


        • #6
          Açıklamanda ayrica komik. Sen direk al sat mi yapıyorsun. Bu pa.rfümü hicmi kullanmadın aynı fiyata hatta kargo masrafı dahil sattin. Madem kullanmiycan neden aldın ticaretmi yani.
          Son Düzenleme fairness; 10-12-19, 10:07. Tarafından yapıldı.

          Yorum


          • #7
            Orjinal yazı sahibi: fairness View Post
            Beni banladıklarında bende bana kargo masrafı oldu demistim bu bahane tutmuyor kursatcim
            Kardeş bi iftira yok banka dekontu herşey ortada. Ve beni bakmadiklari meselenin aynısı hatta savunman bile aynı. Ayrica yanlızlık kavramı sanirim senin zihninde parfumden uzak bi hayat olarak geçiyor ama benim için öyle değil. Parfum benim amacım degil boş vaktimin hobisi. Olmasada beni yanliz bırakmaz. 😉

            Yorum


            • #8
              her forumdan aynı ya da benzer sebeplerle uzaklaştırılmış birinin suçu mütemadiyen başka kişilerde ve olaylarda arayacağı yerde kendine dönüp 'yahu herkes yanılıyor da bir ben mi doğruyum acaba'' diye sorması icap eder. insanları suçlayacağınız yerde bu özeleştiriyi kendinize yöneltmenizi tavsiye ederim.

              Yorum


              • #9
                Orjinal yazı sahibi: dramasetter View Post
                her forumdan aynı ya da benzer sebeplerle uzaklaştırılmış birinin suçu mütemadiyen başka kişilerde ve olaylarda arayacağı yerde kendine dönüp 'yahu herkes yanılıyor da bir ben mi doğruyum acaba'' diye sorması icap eder. insanları suçlayacağınız yerde bu özeleştiriyi kendinize yöneltmenizi tavsiye ederim.
                Yazımı dikkatle okuduysanız kendimi aklama gibi bi derdim yok. Sadece bana atfedilen suçları bu hobide çok iyi bilinen kişilerinde yapmış olduğu. Benim hatalarım elbetteki var insanım yapmışımdır savunacak değilim. Ancak kimsede başkasının hatasına gizlenip gemisini yürütmesin diyorum

                Yorum


                • #10
                  Cihan bak sana Bi dost tavsiyesi sen müfterisin ismine itimat edilecek muteber biri de değilsin ondan insanlar sana saygı duymuyor sen de kendine olan bari özsaygını yitirme. Niye ben müfteriyim iftira attım tutmadı yakalandım diyip biraz utanıp gitmiyorsun? Dostum biraz özsaygın olsun kendine ciddiyim

                  Montabacoyu bana güncel kurdan sattın düşük alıp benim clive leri takasta 900 sayıp üzerine 1500 yazdın yahu Cihan cidden yapma kendini rezil ediyorsun üzülüyorum

                  Yorum


                  • #11
                    Orjinal yazı sahibi: fairness View Post
                    Öncelikle herkese iyi forumlar diler alacak olduğum vakti için özür dilerim.
                    Ismim bu son iki gündür de aktifce geçen cihan bu konuda bir gizlilik yapmiycam. Üyelik isminide adalet secmemdeki maksat delilli bir şekilde sunacağım konu hakkında gereğini vicdanlara bırakmaktır. Malum olunduğu üzere diğer forumda gizli bir kimlik ile bir kaynaktan ogrendiigim bir konuyu ifşa etmek istedim. Uyguladigim yöntemin doğrulugunu tartismiycam ancak her zaman olduğu gibi konu degilde metod on plana çıktı ne umut gerekli belge ve barkod kodunu paylaştı nede konudan dolayı kimse rahatsızlık duydu. Neyse benim anlatmak istediğim bu degil yada dedigim gibi yanlış bir yöntemle uygulamaya çalıştığım şey adına kendimi savunmak degil.

                    Anlatmak istediğim konuya gelecek olursam yaklaşık 2 sene evvel bu platformda splitte aldığım ürünü kârlı bir şekilde sattığım ve başkalarının emeği üstünden para kazandığım düşünülerek üyeliğime son verildi. Bugun size beni banlama gerekçenizi delili bir şekilde başka bir üye adına sunucam. Görmek istediğim adaleti acaba aynı şartlarda saglayacakmisiniz. Kisi kayirmadan. Ilk resimde meseyosununda split ile aldigim ve deneme amacli dahi olsa kullanarak azalmış olduğum 22 ml Tauer accd nin kürşat demirci@ azzura isimli üyeye satış decontu mevcut. Kendisine splitten aldigim degerin altina vermistim neticede kullandim tek veya iki fis.
                    Ikinci resimde ise bu forumda koyduğu satış fiyati mevcut. Tabi benim rastgele denk aldigim bu durum. Herke az çok bilirki kürşat bey bir parfümü yere göğe sgdiramaz yorumlar methiyeler duzer ama o hafta o parfumu satis listesine ekler. Profil resmindeki alex i defalarca alip satmistir kendisi. Alış ve satis konusunda çok aktiftir.

                    Ben kimsenin alisi ve satısı ile simdiye kadar hicbir şekilde ilgilenmedim. Işime gelen fiyat ile ürün aldim işime gelen fiyat ile sıkıldığim kullanmak istemedigim ürünü kimseye zorla olmayacak şekilde sattım. Allah biliyor bu hobiyi ticari zihniyetle yürütmedim hatta elimden geçen onlarca yüzlerce kokudan kat be kat zarar ederek elden çıkardım. Bunu en iyi bana kardesim cihanım diyerek güzel indirimler sağlatip arkamdan beni şikayet eden umut bilir. Ayrı bi noktada su ki bu arkadaşlar ve bunun gibi daha birçok arkadaş benden samimi bir diyalog ile pazarlik eder ürün alır, kullanır veya beğenmez kör alış olduğu için ama arkadaşlar ticari maksatla yapmıyorya hesapta satmak istediklerinde " ya biz kaynak cihan desek kokular elimizde kalicak ne yapalim en iyisi kaynak yurt disi de yapistir gitsin kim ne anloycak derler. Iki yuzlulugun güncel versiyonu bu sanirim. Bana samimi davranıp al sonra etrafta yav bu adam soyle böyle de satmaya gelince de YURTDIŞI. Insan ya mertçe ben bundan aldim arkadas yazar yada onurlu olur kişiliğini beğenmediği insanla alış-veriş yapmaz. Bu etrafta ilanlarda olan roja oud serisi varya hesapta yurtdışı kaynaklı olanlar. Doğrudur yurtdışından geldiler bizzat benden alınmalar.
                    Bu foruma bu belgelerle bu konuyu açma nedenim aynı şartlar ve konu üzerinden burada yasaklanmamdir . Düşündüm ki eğer bu forum gerçekten kişi kayirmıyor ve bu isi gerçekten hobi adına yapıyorsa burada adalet mekanizması çifte çalışmayacaktır.

                    Buradan diğer forumlarada seslenmek isterim. Kendilerini bu ise adamış gibi görünen insanlar melek gibi tertemiz değiller yönetici dahi olsalar. Biz yaptık oldu mantığı ile birseylerin üstünü örtmek sadece kendini kandırmaktır. Insan kendini bile kandırabilir ancak kaldıramayacağı biri daha var.

                    Vakit ayırıp yazımı okuduğunuz icin teşekkür ederim yazıyı kendimi aklamak vs niyetle yazmadim. Hicbir platformda bulunmak gibi bi arzumda yok. Sadece Cem yilmazin meşhur olan repligindeki gibi farklı açıdan da bakıp sadece görüneni degil görünmeyenide farkettirmekti. Birileri gemisini her sekilde yurutup ismi mimlenmis olan kisiler uzerinden kendi gunahlarini yikamasin artik.

                    Bu arada üyesi olduğum meseyosununda kendi üyesini hic dinlemeden abisinin sözüyle hareket eden tecrübesiz admin umutaras arkadaşımada şöyle bir soru sorayim otoriten bana uyguladigin kadar keskin olacakmı hani biz asla boyle seylere izin vermeyiz aramizda barindirmayiz vs benim arkamdan mesaj yazmissinya. Bakalim senin forumundan sppitten alinan urunun karla baska forumda satilmasida seni bendeki kadar rahatsiz edecekmi merak ediyorum abin kursat hakkinda ne yapacaksın yada yanlış kaynak gösteri ürün satan umut hakkında. Yoksa zeytin dali değil diken dalı bile uzatmam diyen zihniyetten talimatmi bekleyeceksin. Birde unutmadan umut arkadaşım forumunun satış kurallarinda tester ürün satmak kesinlikle yasak diyor. Senin umut abin noktadan aldığı kutusuz yani muhip beyin deyimi ile abi kutulu var bide kutusuz tester var ürünü haftalarca ilanında tuttu sesin çıkmadı. Ne şartta olursa olsun tester yasaktiya. Komik gerçekten kurallar adamına gore demekki.

                    Son resimde bu konunun delilleri ile sahsina hediyemdir kürşat bey. Bizzat senin yazin cizili kismi. Sanki bu dekont ve satis fiyatinla kendini anlatmissin. Tekrardan iyi forumlar dilerim.


                    Click image for larger version  Name:	IMG-20191210-WA0001.jpg Views:	44 Size:	117.4 KB ID:	145546Click image for larger version  Name:	IMG-20191210-WA0000.jpg Views:	37 Size:	118.1 KB ID:	145547Click image for larger version  Name:	20191210_020758.jpg Views:	36 Size:	113.4 KB ID:	145548
                    İyi günler sürekli adımı alıp onun bunun adamı ilan etmişsiniz umurumda değil inanın bahsettiğiniz kişilerle Kürşat abi hariç bir kez dahi muhabbet etmişliğim yok Kürşat abiylede splitler harici hiçbirzaman özel bir muhabbetim olmadı aynı şekilde Umut abiylede şimdi beni adaletsizlikle suçluyorsunuz ben zamanında sizin bu forumdan Selçuk nickli arkadaştan 480 liraya aldığınız hdp 1740 I meşeyosununda harwey kaynaklı gösterip 700 liraya satmaya çalıştığınızı farkettim bana kalsa o gün banlanacaktınız ama o kadar yerdiğiniz yöneticiler anlayış gösterip uyaralım dediler benim sizle alıp veremediğim bişey olmaz ama o günden beri sizden hazetmem çünkü siz benim gözümde hobici değil ticaretçi,rantçı,fırıldak herifin birisiniz daha neler derdimde forumdaki insanlara saygımdan demiyorum yani yaptığınız şeylerden utanıp köşenize çekileceğinize hala insanlara saldırıyorsunuz oda sizin kişiliğiniz tabi siz benim muhattabım değilsiniz alınan kararıda ben tek başıma vermedim ama iyiki yapıldı sizin gibi insanların bu topluluklarda yeri olamaz benim nereyi nasıl yönettiğimde sizi hiç bağlamaz ben bunları saygı çerçevesinde yazdım beni tanımazsınız etmezsin hemen onun bunun adamı ilan ettiniz belliki yalan mesleğiniz olmuş geçmiş olsun umarım bir daha hiçbir foruma hiçbir şekilde dahil olmazsınız malum sizde oyunlar bitmez

                    Yorum


                    • #12
                      Kardeş montabaccoyu satma niyetim bile yoktu günlerce bana yazdın ver ver diye bende dedim verirsem yenisi alicam o zaman bu kurdan alirsan olur. Yani sen bana defalarca ısrar ettin almak için hatta ben yok ediyorken 😊cilveleri ise memolarim ile takaslarım yine senin ısrarınız oldu hatta enson cihan hocam immortalida russian ile takaslayalim hic olmadi 700e bile ımmortal satarsın bi zararın olmaz dedin. Çamura batınca çırpınıyormusun kürşat. Seninle olan alisverimizde hep sen kendi parfümünün fiyatını belirledin ben kendileriminki ve anlaşıp alışveriş yaptik😉😉

                      Yorum


                      • Azzura
                        Azzura Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        700 se niye 1000 e ilana koydun Cihan D

                    • #13
                      Kardes cunku memo russianimi 1000 e saymıştım sana ilk aldigim fiyata koyacam tabi sen 700e bile gider dedin diye onumu baz alicam😊

                      Yorum


                      • #14
                        Kardeş seninle tartışma gibi bir niyetim kendini bana anlat gibi bi derdim yok ayrıca senin alex mevzunuza sağlam bi kaynaktan öğrendim. Şimdi ismini vermicem o kişini varsın müfteri deme devam et. O konuda bisi yaptı mı umut yok. Ben zaten yazının başındada metodunun yanlış olduğunu belirtti savunmadım. Keşke sabredip daha mantıklı bi şekilde planını gösterebilseydim ama hayırlısı. Neyse ben sadece bütün forumlara seninde günahların olduğunu baskalarininkinin arkasına saklandığını göstermek istedim gerisi yönetimlere kalmis. Bana uyguladıkları cezanın aynısı taktir onların.

                        Yorum


                        • #15
                          1. Bu konunun yeri burası değil.

                          2. Zamanında arkamdan konuşup demediğini bırakmayıp şimdi gelip buradan adalet dilenmek pek bir acayip olmuş.

                          3. 3 forumdan atılıp sorunu başkalarında aramak pek mantığa uygun gelmedi. 3 Forumda da aktif olup forum adabınca yazı yazana kimse bir şey demedi bu zamana kadar. Bence siz kendinizi bir gözden geçirin herkes haksız siz haklı olamazsınız.

                          Konu kilitlenmiş ve üye uzaklaştırılmıştır.

                          Yorum

                          İşleniyor...
                          X