Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Kadın üyelerimize duyuru ve küçük bir jest

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Kadın üyelerimize duyuru ve küçük bir jest

    Sevgili dostlar,
    Forumumuz gün geçtikçe daha da ilgi çekici ve parfüm aşıklarının favorisi olan bir forum haline geliyor. Çok mutluyuz. Şu anda belki bir Fragrantica değiliz ama herşey düşüncede başlar ve tabii bizlerin katılımıyla gelişir büyür. Ben bu elit platformun bir üyesi olduğum için mutluyum. Bir kadın olarak hayalim ise, bu foruma elimden geldiğince aktif katkı yapmaya çalışıp, ağırlıklı erkek parfümlerinin konuşulduğu bir ortam değil de kadınların da biz de buradayız demesi, biz kadınların dokunuşu herşeyi daha da güzel yapacaktır. Bu konuda şanslıyız çünkü çok sayıda parfüm deneyimlemiş kadın üyemiz var, yeter ki tecrübelerini bizlerle paylaşsınlar. Konumuza gelince, parfüm konusu haricinde forumu hem zenginleştirmek hem de kadınların bir diğer tutkusu olan “Makyaj/Kozmetik” konularını rahat rahat konuşup, keşfettiğimiz güzel ürünleri birbirimize haber verip, ürün tavsiyesinde bulunacağımız bir başlık açtık. Bu hafta açılan başlıklara gelen reaksiyonlardan gördük ki bu bir gereklilikmiş.. Şimdi “kızkıza” makyaj sırlarımızı paylaşabileceğimiz bir başlığımız var. Umarım bu alanda yaptığımız paylaşımlar hepimiz için faydalı ve keyifli olur. Ve son olarak yeni başlığımızın şerefine, iki kadın üyemize kendi kolleksiyonumdan hediyelerim olacak, Nars, Estee Lauder allık mı dersiniz, Mac, Lancome ruj mu dersiniz, elimden geldiğince güzel iki kombinasyon yapmaya çalıştım😊 5 Nisan Cuma saat 21:00’e kadar foruma çekiliş için adınızı yazdırabilirsiniz. Sonra da iki kadın üyemiz yapacağımız çekiliş sonucu benim seçimlerinden oluşan mini bir makyaj setinin sahibi olacak. Katılım için isimlerinizi “Kozmetik/Makyaj” bölümüne yazmanızı rica ederim.

    P.S. Tabii cilt bakımına da ilgi gösteren erkek üyelerimizi unutmadık, bu konuda da “Erkek Bakım” adlı bir başlık açtık. Ayrıca makyaj konusunda bilgisi olan erkek üyeler “Kozmetik/Makyaj” başlığına, “Erkek Bakım” kısmında fikri olan kadın üyelerimiz de bu başlığa katkıda bulunabilirler.

    Keyifli akşamlar


  • #2
    Çekilişe katılmak isteyen kadın üyelerimiz isimlerini “Kozmetik/Makyaj” başlığı altındaki “Kozmetik/makyaj çekilişi” konusuna yazabilirler.

    Yorum

    İşleniyor...
    X