Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Yeni Yönetim

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Yeni Yönetim

    Merhaba arkadaşlar, aday olan ve aday gösterilen arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucu yeni yöneticilerimizi belirledik. Seçim yoluyla belirleneceğini vaat etmiştim fakat darbe oldu, yok şaka seçime gerek duymadık gerekli münakaşalardan sonra (seçim için çok fazla aday çıkmadı çaktırmayın).

    Birçok kişinin uygun gördüğü isimlerle konuşmamızdan sonra Sercan ( connoisseur) bey ve Aysu ( Minty) hanım yönetime gelmeyi kabul etmiştir. İkisinin de görevini layıkıyla yerine getireceğinden şüphem yok, yeni görevlerinde başarılar dilerim, hayırlı uğurlu olsun hepimiz için. Zeynep zegna hanım ve ben görevlerimizi teslim ediyoruz.

    Herkese iyi günler ve forumlar diliyorum, yeni yönetimle daha da güzel olur umarım .
    Son Düzenleme debussy; 01-02-17, 22:50. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Ayrıca, "admin" isimli üyeliğin adı parfumhobisi olarak değiştirilmiştir. Bu üyelik adminlere yardım etmek için panelden düzenleme, konu taşıma - kitleme gibi gerekli acil durumlarda kullanılacak; yönetime doğrudan hiçbir etkisi olmayacaktır, bunu kullanan kişiler yönetimden sayılmayacaktır. Nihai amaç, yönetimin yetişemediği yerlerde yönetime girmeyen arkadaşların yardımda bulunabilmesi içindir.

    Bu üyeliğin kullanıcılarını akılda soru kalmaması için şeffaflaştırmayı da uygun bulduk, şuanda bu üyelikte sadece Altuğ (Matrai) bey bulunuyor, fakat ilerleyen zamanlarda yeni isimler dahil edilip genişletilecek diye tahmin ediyorum, o kişiler de belirtilir kim olduğu. Eğer kafanıza takılan veya hoşunuza gitmeyen bir şeyler varsa sorabilirsiniz.
    Son Düzenleme debussy; 01-02-17, 21:56. Tarafından yapıldı.

    Yorum


    • #3
      aysu hanım, sercan bey hayırlı olsun.
      bu isin üstesinden en iyi sekilde geleceginize hic suphem yok. forum icin guzel zamanlar diliyorum.

      Yorum


      • #4
        Hayırlı uğurlu olsun her 2 sininde forumdaki arkadaşlarca sevilen ve benimsenen isimler olması önemliydi. Bu saatten sonra foruma daha da fazla ivme getireceklerinden şüphemiz Yok. Ayrıca Debussy ve zegna nın kuruluştan bu yana gösterdikleri özveri için çokça teşekkür ederiz.

        Yorum


        • #5
          Hayırlı olsun.Forumla resmi veya gayrı resmi bir şekilde ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler ve sevgiler

          Yorum


          • #6
            Hayırlı olsun arkadaşlar, umarım herşey keyifli olur ve islerinizi zorlaştırmayız. Zeynep ve Ozan'a ne kadar teşekkür etsek az, sizlerin büyük emeği sayesinde burası ortak hobimizin evi haline geldi. Arka planda ise isini gücünü bırakıp, tertip ve düzen sağlamakla bugüne kadar uğrasan Altuğ'a da bir kez de buradan teşekkür ederim.

            Yorum


            • #7
              Aysu Hanım ve Sercan Bey`in adminlik görevleri hayırlı olsun, bu güzel forumun kurulmasında emeği olan Onursal Adminlerimiz Zeynep Hamın`a ve Ozan kardeşime çok teşekkürler...

              Yorum


              • #8
                Yeni yönetime hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve şimdiye kadar emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca LDDM tarikatı olarak forumdaki bazı şer odakları ve bunlara karşı alınacak önlemlerle ilgili yeni yönetimden randevu talep ediyoruz.

                Yorum


                • Umut Kurtoğlu
                  Umut Kurtoğlu Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Kelle isterük!

                • mseren
                  mseren Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Tauer kelle almaz bence olsa olsa o güzel gülüşüyle parfüm sıkar üzerlerine

              • #9
                Forum için hayırlı olsun. Sercan Bey ve Aysu Hanım a yeni görevlerinde başarılar diler, Ozan Bey ve Zeynep Hanıma da şimdiye kadar verdikleri emekler için teşekkür ederim...

                Yorum


                • #10
                  Yeni gorev baslangiclarinda enkaz devralmamak gercekten cok onemli.
                  Zeynep ve Ozan'a forum kurulusundan itibaren gosterdikleri buyuk ozveri ve emekleri icin kendi adima tesekkur ederim. Bu kadar nitelikli bir seviyeye getirilmis forumda olmak hepimiz icin buyuk bir sans.

                  Yorum


                  • #11
                    Zeynep hanım ve Ozan beye bu güzel platformu oluşturmakta gösterdikleri çabalarından dolayı teşekkür eder. Aysu hanım ve Sercan beye yeni görevlerinde başarılar dilerim

                    Yorum


                    • #12
                      hayırlı olsun hem devreden hem devralan hem de biz sade forumdaşlar için😊 Ama devreden arkadaşlarımıza da teşekkürü borç bilirim, sağolun varolun🙏

                      Yorum


                      • #13
                        Herkese teşekkür ederim arkadaşlar, forum üyelerimiz iyi olduktan sonra bize pek bir şey düşmedi zaten çoğu zaman, kural koymasak bile forum yürürdü sanki, bunca süre boyunca kuralsız sorun yaşamadıysak sayenizde. Geri planda yardımcı olan, desteğini veren, fikir sunan, güzel sözler söyleyen tüm arkadaşlarıma da ayrıca teşekkürlerimi ederim. Umarım güzel bir zemine oturmuştur forum, yeni arkadaşlarımız daha fazlasını da verecek diye düşünüyorum, Sercan ve Aysu'ya buradan tekrardan başarılar diliyorum.
                        Son Düzenleme debussy; 01-02-17, 22:31. Tarafından yapıldı.

                        Yorum


                        • #14
                          Tebrikler ve başarılar arkadaşlar.

                          Yorum


                          • #15
                            Yeni admin arkadaşlara hayırlı olsun, gorevi devredenlere de teşekkürler...

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X