Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

%40 İndirimli Regalien Spliti (ÖDEME TOPLAMA)

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #16
    Benim tahminim ALGHABRA

    estefanyen

    Yorum


    • #17
      Le Labo?

      Yorum


      • #18
        Split Aktif...

        Yorum


        • #19
          Amber Salude 100 ML ML Fiyatı 3.9 TL 50 ml Şişeli rica edeyim. Mucs Barrel ile Aqua Note den 5 er ml rica edeyim ...

          Yorum


          • #20
            Altuğ hocam splitin bitiş ve ödeme ayı ekim olmuş, kasım olacak galiba

            Yorum


            • matrai
              matrai Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Düzelttim. Teşekkürler uyarı için

            • KARALARIN_CEMAL
              KARALARIN_CEMAL Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Önemi yok Altuğ hocam kolay gelsin. Bu arada fiyat çok iyi valla, ben Vanity Oud u 550 TL ye almıştım. Bu fırsat kaçmaz bir çoğumuz Babel's Heaven i çok beğenecek diye düşünüyorum.

          • #21
            Altuğ hocam tüm parfümlerden 5 er ml rica edeceğim.
            estefanyen

            Yorum


            • #22
              Sandal Harmony 7 siseli talep ediyorum 50ml Altuğ hocam. Sizin zevkinize güvenerek
              Son Düzenleme remy; 25-10-18, 15:32. Tarafından yapıldı.

              Yorum


              • #23
                MArkada benim için öne çıkan kokular. Sandal Harmony, Babel's Heaven, Musk Barrel. bunların yanında Oud vanity Black Orchid ile Tiziana Terenzi Maremma tarzı bir parfüm. White gold fragta kadın parfümü olarak geçsede erkek kullanımına da oldukça uygun ve genel beğenisi oldukça yüksek bir parfüm. Aqua Notte ise Gio tarzına oldukça yakın. Hemen hemen bütün parfümleri kalıcılık ve farkedilirlik değerleri son derece yüksek

                Yorum


                • #24
                  Altuğ abi ellerine sağlık şimdiden.
                  Babel's Heaven 100 ML ML Fiyatı 3.9 TL'den 50 ml alabilir miyim?

                  Yorum


                  • #25
                    Amber Salude ve White Gold 5'er ml

                    Yorum


                    • #26
                      Şu güzel incelemeyi de atalım buraya yararı dokunur herkese



                      1-) ACQUA NOTTE: Yeşil, sulu ve oldukça parlak bergamota destek veren oldukça yumuşak kırmızı meyveler ile açılan koku; ortalama 10dk. kadar tatlı-tuzlu ve parlak-mat arası zıtlıklarda dengeli ve net bir şekilde kendini bulmaya çalışıyor. Bu andan itibaren devreye giren odunsuluk, parfüme hakim olmaya başlıyor. Sucul sayılabilecek oldukça kaliteli meyveler ile zaman zaman sentetik kulvarda seyreden odunsular; Iso E Super / Ambroxan temelli güncel çalışmalara göz kırpsa da bir ayağı ilginç bir şekilde 90'lar ekolü nostaljik odunsu-aromatik çalışmalarda. 1.saatin sonunda ortaya çıkan ''Shaving Pencil'' veya talaş efekti ile drydown'da ortaya çıkan ''Çin Yağı / Vicks'' notasının kaynaşması bana Olfactive Studio'dan Autopartrait adlı çalışmayı hatırlatıyor. Acqua Notte sektörel tabirle ''Aquatic Woody'' veya ''Woody Aromatic'' janrları arasında gidip geliyor. Değişimler, notalar arası uyum, harman dengesi ve kompozisyon kaliteli. Kış haricinde 3 mevsim kullanılabilecek Acqua Notte'nin kalıcılık ve farkedilirlik değerleri ise ortalama seviyelerde. Bununla beraber erkek kullanımına daha yakın seyreden bir unisex.



                      2-) WHITE GOLD: Meyveli - çiçeksi yumuşak akor ile tonka fasulyesinin paçuliye referans veren yönü ile çok etkili açıldı. Kısa süre içinde tonka, vanilik karamel ile madalyonun öbür yüzü misali ağırlığını koyarak alttan gelen amber ile parfümü ısıtmaya başlıyor. Ortalama 30-45dk. içinde tarçın önderliğindeki sıcak baharatlı tonka, sazı eline alıyor ve karamel, vanilya, amber, sıcak çikolata ve ne gelirse önüne katıp ısısı ve tatlılığı gitgide artan devasa bir oryantal haline geliyor. Drydown'da ise White Gold; plastiğimsi öd-labdanum birlikteliği ile yüksek doz bir tonka parfümü olarak bana veda ediyor. Bu evredeki yapıyı Orto Parisi Boccanera'ya benzettim. Oldukça feminen bir kimliğe sahip White Gold'un performans değerleri oldukça yüksek.




                      3-) BABEL'S HEAVEN: Oldukça parlak ve olabildiğince sulu turunçgillerin desteklediği pudralı ve yumuşak bir meyvemsiliğe alttan itici güç cilalı ahşaplar ile açılmıyor, patlıyor. Hemen ardından bu odunsu meyveli yapı açılışına büyük bir zıtlıkla donuklaşmaya ve plastik süs ağaçları misali sentetikleşmeye başlıyor. Ortalama 30-45dk. içinde bu donuk odunsular, bolca beyaz misk üzerine yeşil çay tozları serpilmiş ''Japone'' dondurma gibi serinlemeye ve canlılık kazanmaya başlıyor. Yeşil toz deterjan misali de tenden oldukça temiz bir şekilde ayrılıyor. Babel's Heaven'in derinliği, geçişleri, değişimleri ve belki de kalitesi onu tartışılabilir kılmakla beraber kolay, temiz ve güvenli yapısı ile yazlık koku arayışında olanlar için de iyi bir alternatif olabilir. Erkek kullanımına daha yakın bir unisex olan Babel's Heaven'in performans değerleri ortalama seviyelerde.




                      4-) SANDAL HARMONY 7: Kahve rengi sandal ve altın sarısı sedir talaşı ile tatlı-sert, olgun ve yağlı bir açılış. Alt tonlardan çok net bir şekilde hissettiğim nemli ve kuru çay ile tütünün odunlara kattığı karakter adeta şölen gibi. Ortalama 10dk. sonra ağaç gövdemiz acı tütün, buruk çay, yeşil baharatlar ve meşe yosunu ile bitter bir tat kazansa da bu kısa sekansın hemen ardından yarı tatlı-pudralı bir yapıya bürünüyor. Bu ana kadar CN Homme, PdM Byerley ve Ormonde Men gibi çalışmaların çaylı-tütünlü varyantları gibi davranan SH7, pudralı yapının devreye girmesi ile Bois d'Argent'in 80'lerdeki sandal yorumu gibi davranmaya başlıyor. Bir saatin sonunda da son tokadı ''Tarkan'' ile vuruyor. Bilenleriniz bilir; 90'ların sonu veya 2000'lerin başı gibi Tarkan, kendi adını taşıyan bir parfüm çıkarmıştı ve bu parfüm sert tütün ve tatlı olmayan baharatlı ahşaplardan oluşuyordu. SH7'de tenimden Tarkan'ın hafiflemiş hali ile ayrıldı. Sandal Harmony 7'deki ''7'' ne anlama geliyor bilemiyorum; belki 7. deneme/numune yada içeriğindeki akorlara referans veren bir rakamdır ancak bana aynı aileden 7 farklı parfümü hiç taklide veya esinlenmeye kaçmadan verebilmesi takdire şayan. Değişimler, harman kalitesi ve kompozisyon eleştiriye kapalı ancak tek dezavantajı performans değerlerinin ortalama/ortalama altı olması. Net bir maskülen duruşu olan Sandal Harmony 7, dört mevsim de kullanılabilecek bir imza kokusu.




                      5-) MUSK BARREL: Sedir-sandal işbirliği ile SH7'nin biraz daha kuru ve baharatlı hali gibi açılan Musk Barrel, ortalama 15.dakikanın sonunda Acqua Notte'nin talaşlarına bürünüyor. Ancak buradaki hali sucul değil daha ziyade misk ve baharatlarla desteklenmiş net ama kremsi yüzü gibi. 30-45 dakika sonunda adına paralel yıllanmış bir sedir fıçısı kıvamında oldukça odunsu bir yapıda seyredip tene oturan parfüm ara ara acı badem ve yeşil yosun salvolarıyla tekdüze olmaktan çıkmaya çalışıyor. Sonraları ise bu evrenin zayıflamış hali gibi. Musk Barrel, Acqua Notte'nin daha koyu odunsularla bezenmiş, daha olgun ancak değişkenliği pek olmayan hali gibi düşünülebilir bu açıdan tam bir Ilkbahar-Sonbahar kokusu. Bence maskülen yapıya sahip bu parfümün performans değerleri ise ortalama seviyelerde.




                      6-) AMBER SALUDE: Bergamot ağırlıklı pudralı meyveler ile oldukça yumuşak bir başlangıç yapan koku ilk yarım saat amberden daha çok tonka ve benzoin ekseninde. Orta notalarla beraber Ambra Calabria'nın biraz daha sıcak ve bir tık şekerlenmiş hali gibi kokuyor. Sonlarda ise pudra şekerli portakal akidesi. Daha fazla yorum yapabilmeyi çok isterdim ancak bu kadarını alabiliyorum. Tam bir unisex olan Amber Salude'nin performansı ortalama/ortalama üstü seviyelerde.




                      7-) VANITY OUD: Öd ağacından beklenmeyecek yumuşaklıkta nerede ise sıcak bir kadife gibi açıldı. Vanilyalı siyah süetin üzerine dökülmüş frambuazlı parke cilası gibi ilginç bir profil çiziyor. Ortalama 10 dakika sonunda ani bir değişimle pudralı çiçeksiliğin hakimiyetine giren ve Serge Lutens çalışmalarının bir kısmından aşina olduğum fındıksı sandal ağacının illüzyonu öd ağacı gibi. Yarım saatin sonunda oyun hamuruna veya marzipan harcına batırılmış kavrulmuş fındık gibi. Oldukça kuru bir ağaçsılık ve aşırı doz pudra zaman zaman bir uyumsuzluk yaratsa da ilk 1 saat içinde sergilemiş olduğu değişimler çok hoş. Son evrede ise White Gold'tan aşina olduğum plastiğimsi öd-labdanum birlikteliğinin oldukça zayıflamış hali ile veda ediyor. En azından gül ve safran ile taklit/çalıntı olmayan bir öd parfümü de yapılabiliyormuş dedirten ve yumuşaklığı ile şaşırtan bir çalışma oldu benim için Vanity Oud. Unisex kimlikteki kokunun performans değerleri ortalama seviyelerde. Hali ile sonbahar-kış için ideal ancak bence şu andan itibaren erken ilkbahar döneminde o başlardaki frambuazlı odunsuluğu tatmak hoş olabilir.



                      Yorum


                      • #27
                        Oud vanity şişeli talep ediyorum Hocam


                        Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

                        Yorum


                        • #28
                          ben hepsinden 5er ml talep ediyorum.

                          Yorum


                          • #29
                            Hepsinden 5'er ml ben de rica edeyim. Deneyelim.

                            Yorum


                            • #30
                              Regalien oldugunu bildim altuğ hocam bana
                              Sandal hormony 10 ml
                              Musk barel 10 ml
                              Amber 10 ml
                              Geriye kalanlardan 5 ml olarak eklermisin

                              SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                              Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X