Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# "Sözde" Ara Sıcak Spliti (KAPANDI - ARŞİV) #

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

tdc sel de vetiver de ki son 5 ml yi ben alayim , ilyas beyi 1.siseye aktarirsaniz .benim 50 ml tam olsun.
    orasida kapansin.
    bide patchuli wintage kalan 10 ml yi alayim.

Yorum

Mustafa hocam Hdp ler iptal olmuş, rica etsem L'Ambre de Carthage talebimi iptal edebilir misin tek dekant için girmiş olmayayım, kolay gelsin.

Yorum

Mustafa Hocam bu David Jourquin Cuir Solaire ekleme şansımız var mı? Sişeli almak istiyorum. Dolmasa da tamamını alırım. Teşekkürler

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• cantona8
          cantona8 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Ryder konusunda biraz bile tereddütte olsam emin ol bendekini sana yollayacağım direkt

• cantona8
          cantona8 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Ayrıca David Jourquin markası beni Cuir Mandarin den sonra baya etkiledi. Ondaki sert deri kullanımı çok iyi. Kuru topraksı bir birliktelik var paçıliyle. Bence splitten alanlar bu tarzı seviyorlarsa çok sevecekler. Davidoff Zino benzetmesi çok yerinde bu parfüm için.

• KARALARIN_CEMAL
          KARALARIN_CEMAL Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Teşekkür ederim Mustafa hocam eksik olmayın

Hocam pure leather benım sişe tamamlanmazsa 2. Şişe 10 ml kalanı bana yazabilirsin
        tabi önceliğim dolup şişeli alabilmem olacak

Yorum

• cantona8
          cantona8 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Emre hocam şişeyle al gitsin. 200 lira altı üstü ve çok kaliteli kokular o fiyata göre. Bugün bir Bvlgari nin, bir Gucci'nin falan değmeyecek parfümlerinin yüzlerce lira olması bence bu tarz minimalist nişleri daha cazip kılıyor. Parfüm sever olarak en azından hoş kokmak gibi bir derdimiz var ise fazlasıyla iş görür parfümler bunlar. Özellikle talep edilmeyen ve listeden kaldırdığım bir kaç kokusu daha gerçekten performans olarak da epey tatmin edici idi.

O zaman şişeli aldım gitti hocam 🙂👍

Yorum

• cantona8
          cantona8 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Benim gazima gelme sakin ben sadece fikrimi belirttim.

Zaten deri kokusunu cok seviyorumda ıste sevdıgım tarzda cıkmazsa dıye almak ıstemıyordum şişeli inş özellikle performans olarak tatmin edicidir

Yorum

😅 gazdan ziyade dusunuyordum zaten cunku deri kokusunu sevıyorum mesela suede at safran var decant cok hoş ama işte performansı nasıldır , deri teması nasıldır bılmrdıgım için dusunme asamasındaydım şişe için ama iyidir bakcaz artık hocam ama koklama fırsatın olduysa yorumlarsan srvinirim tabi 👌

Yorum

• cantona8
            cantona8 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            valla çoğuna baktım ama aklımda isimler kalmadı maalesef. 30 40 tane parfum var zaten bu seride 6 7 tanesine bakmıştım. isimleri bana iddaalı gelen. Aklımda bir tane çok güzel bir citrus kaldı. Bir tane gurman vardı. yanılmıyorsam vanilya idi. deri ya da deriye benzer iki koku var idi sanki ama bir tanesi de muhtemelen bu pure leather idi. valla şimdi bir şey deyip yanıltmak istemiyorum. benim de kafa karışık çünkü. tek aklımda yer eden şey kokladığım hemen hepsinin gideri vardı ve net, sade, güzel kokulardı. performans yorumu yapamıyorum çünkü tenime sıkmadım hiçbirini.

Hocam verdiğin gaz bana kadar ulaştı, mümkünse bana da yazıver bi pure leather şişe😊😊

Yorum

• cantona8
            cantona8 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            50ml zaten sen icersin bunu abi

😂haydii

Yorum

# Arkadaşlar bu Çarşamba (yarın) listeyi toparlayalım. Şişeli talepleri bulunan arkadaşlar kalan kısımları alıp alamayacakları ile ilgili lütfen bilgilendirsinler. Isabey Sir Gallahad da bir gecikme olacak gibi. Onun siparişini iptal etme durumum var. Tauer 02 nin de siparişini vermiştim. Ama henüz kargosundan haber yok onun da. Bilginize. #

Yorum

# Bir de küçük ricam; +15ml dekant kuralına dikkat edelim. Ben size "tatlış" kokulardan yazarak ekleyeceğim aksi halde #

Yorum

• kuzukardes
                kuzukardes Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Hmmm Hilmi bunu beğendi...

Merhaba Hocam,
              Size zahmet, Vanilla Orchid 2. şişe de kalan son 5 ml'yi ekleyip, pure leather'i 15 ml ye çıkartalım lütfen.

Yorum

# Bu arada +15ml dekant kuralı "The Merchant of Venice"leri kapsamamaktadır. Hatırlatmak anlamında şey ettim. #

Yorum

Mustafa hocam David Jourquin Cuir Solaire den bir haber var mı?

Yorum

• cantona8
                    cantona8 Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Soleili alamıyorum Ragıp hocam. Sen onu unutma bir sonraki yurt dışı splitinde mutlaka haber et hala almamış olursan. Baktırdığım bir yerde o marka yoktu. Onun dışında internet sitelerinde var ama hem yer sıkıntısı, hem de yetişmeme durumu var artık. Sir Gallahad'ı da üzülerek iptal etmek zorunda kalacağım gibi görünüyor. O da yetişmeyecek gibi görünüyor şu an... Perşembeye kadar elinde olması lazım çünkü getirecek kişinin.

• KARALARIN_CEMAL
                    KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Canın sağ olsun Mustafa hocam. David Jourquin ler çok ilgi çekici kokuları var aslında ama yapacak bir şey yok. Bir sonraki Splite bakcez artık :-)

Hocam merhabalar,
                  Black Oud ve Pure Leather 10'ar ML almak istiyorum. Teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
                  X