Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Sadece parfüm adı yazan dostlar, yazıp geçmeyin lütfen.
    Tamam bildiğimiz kokular olabilir, ama farklı yönlerini keşfedersiniz belki ya da bugün size değişik şeyler hissettirmiş olabilir. Yol göstermek haddime değil asla ama ne bileyim başka açılardan bakarak kullanmayı deneyin mesela. Öyle bi' şey yakalarsınız ki dolaptan tekrar çıkarmasına vesile olursunuz insanların. Aynı açıyı görmeye çalışırız, tartışırız, keşfederiz.

Kendi adıma bazen bilmediğim kokulara denk geliyorum sizlerin kullandığı ama gidip yabancı forumlarda araştırıyorum neymiş diye. Yani herkesten 1-2 cümle de olsa bi' şeyler okuyalım girdiğimizde bu başlığa.

Neler hissettiğinize ve düşüncelerinize önem veriyorum bu yüzden yazma ihtiyacı duydum. Sevgiler dostlar.

- Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

Yorum

• emporio armani lui he...
      parfüm 2000 lerin başında gerek şişesi gerek kokusuyla bir çok kitleye hitap etmiş bir arkadaş...
      parfümü sıktığınızda kremsi buruk bir havada plastik bir kap içinde üzerine sıcak vanilya dökülmüş turunçgillerin tropikal meyveler(ananas, yuzu) ile kaynaştığında verdiği hissiyatın ta kendisi...
      eski hali daha performanslı iken şimdiki hali ancak 1-2 saati çıkartıyor..
      ama az da olsa nostalji yapmak bu farklı kokuyu denemek bile güzel...
      İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• PdM Oajan

Yorum

• hlttmz
          hlttmz Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bu kokunun notasında vişne olmamasına rağmen ilk açılışı neden vişne hissettiriyor bana anlamış değilim

• LesPaul
          LesPaul Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Gourmand parfümlerde oajan gibi yoğun ve yüksek performanslı örneklerde bence kokular birbirini çok anımsatabiliyor hatta kokuyu aldığınız mesafeye göre bile farklı birşey anımsatabiliyor. Tabi diğer parfümlerde de durum benzer ama gourmand'larda bu durum biraz daha bariz. Karaorman pastasında vişne var ve ben de karaorman pastasına benzetiyorum yer yer neden olmasın

• hlttmz
          hlttmz Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Doğru haklısınız

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	978.8 KB
ID:	94515Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme
        Bu kokuyu ne zaman kullansam üniversite günlerime götürüyo kendimi mutlu hissediyorum.
        O zamanlar orijinal olanını kullanmıyordum ve ismini araştırıp bulmuştum.
        Parfüm merakım da böyle başlamış oldu.

Yorum

• Efsanevi kadın Grojsman ve Outrageous! ile son yaz dalgalanmaları ve ışık kırılmalarını yaşayalım...
          Meyveli miskler, alkolik miskler ve tensel miskler ile en güzel hisler bu güzel yazlık - baharlıkta buluşmuşlar. Şimdi de gider ve kışın da snif snifffff... Whoaaaatrageous!!!

Yorum

• Gündüz Mancera Cedrat boise
            Akşam için Tauer Lddm

Yorum

• Chanel Chance EDP kullandım.Hafif tatlı,çiçeksi,ferah yapısıyla insanı yormayan,sıkmayan,her ortama uygun harika bir parfüm.En sevdiklerimden..Her ne kadar kullanımı çok yaygın olsa da hala çok ilgi çekiyor ve insanlar ne kullanıyorsun diye soruyor.

Yorum

• Memo - Luxor Oud, isminde öd geçse de pek belli olmayan meyveli ve kararında tatlı bir gül-paçuli parfümü. Oldukça kaliteli ve naif bir harmanı var. Kadifemsi bir hissiyatla sizi sarıp huzur veren bir parfüm. Soğuklarda özellikle keyif katsayısı artmakta.

Poal sevenler için daha batılı ve fazla bağırmayan versiyonu diyebilirim.

Yorum

• Herod

Yorum

• L'Artisan Timbuktu

Yorum

• CH 212 VIP men. Meyveli, baharatlı cin tonik

Yorum

• Micallef Royal Vintage.

Yorum

• Zadig Voltaire - This İs Him. Hosuma gitti.

Yorum

• fath bel ambre...
                            kirli dumanlı sıcak bir amber ile meyvelerin dokunuşuyla harmanlanıp baharatların katılımıyla ve son olarak misk ile hayvansal bir kokuya bürünmüş rafine sıcak bir parfüm...
                            l'air de rien ile benzerliğini düşünüyorum...
                            İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Bentley For Men İntense
                              Koku muazzam o fiyata nerdeyse niş kalitesinde bi o kadar kalıcı ve yayılımı yüksek
                              spor giyime kesinlikle uymayacaktır tam anlamıyla kış kokusu tarçın ve rom baskın deri tütsü ve kokusu belirginleşiyor.belli süre sonra 25+ arkadaşlara öneririm kesinlikle genç bir koku degil

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

İşleniyor...
                              X